düğünüme 2 ay kala sanırım bitti

herzamanmutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
140
31
98
Antalya
daha önceki konumu okuyanlar bilir eşya yüzünden aileler arasında tartısma çıktı ve kv gil arayıp sormuyolardı.ne benim ailemi ne nişanlımın ailesini.nişanlım geçtiğimiz hafta sonu üzerinize düşeni yapacaksanız yapın diye konusmaya gitti.ailesi elimizde para yok beğendiğiniz mobilyayı alamam daha uygununa bakalım falan filan demişler.ama bu süre zarfında hala ailemi aramadılar.arada hep nişanlım kaldı.halada kalıyor.kadının okadar zoruma giden lafları varki nişanlımada söyledim görüşmek istemiyorum dedm oda tamam bir süre gitmessin dedi.neyse ailesinin yanından geldiği akşam konuştukben zaten beğencemizi beğendim onu alacaktı olumluydu ne değiştiki madem almıcak kafasına göre kendi memleketinden baksın mobilya yollasın dedim.zaten beğendiğimizi beğenmemişti sanki kendidi oturacak.nişanlımada ben ailenle görüşmem bunu kaldırırmısın dedim oda tamam anlıyorum ama ilerde illaki çor çocuk olunca görüşülür ömür boyu olmaz ama sen ömür boyu istiyorsun dedi.bende sen bilirsin dedim.oda tamam ben iki gün bi düşünüp kafamı toplıyım sende topla düşün dedi ve gitti.3 gündür arayıp sormuyor.ilk askım 10 yıllık ilişkim annesi yüznden bitiyor belkide bitti.

ben ve ailem eşyada parada pulda değiliz biz saygı samimiyet istiyoruz.kadın ilk gelin alacak benim ailemde öyle ama kv nerdeyse utanmasa nikah yapalım bitsin diyecek ve bunu tüm hareketlerinde ima ediyor

Son düzenleme:
canım nişanlım ailesi yüzünden birikim yapamadı onuda geçtim ailesi sadece bir odanın malzemelerini alacaklardı herşeyi yapacaz diye konustular.oğlumuza borc yaptırmayız dediler.geldiler mobilya beğendim olumlu konustu fiyat alın dediler hesaplattık ettik tuttuk simdide alamam dedi.aslında yokluktan değil.3,5 yıldır nişanlıyım bu süre zarfında hep boş konusmus.olan bize oldu nişanlım arada kaldı severek ayrılık gibi birşey oldu ama annesi anlatılacak bir kadın değil resmen tanıyamamaısım

ah bu aileler ah...
sakin ol... nişanlının aramasını bekle. ondan adım bekle.
oda bitmesine izinvermicektir. helede annesi yüzünden...

evlenince ayrı şehirde olucaksınız dimi

ben bellonadan mobilya beğendim markaya para veriyoz cart curt dedi ama kendisi istikbale 15 binli mutfak dolabı yaptırdı.bayramda bizde koç yada altın yada hediye adettir 3 kurban geçirdim nisanlıyken gecen sene iki ay öncesinden benim veailemin yanında bayramda 2 keçi keseceğini söyleyerek sipariş verdi.ve kurbanda aradı param yok koç yada birşey yollayamam dedi.ama o bayramda ikinci bir dipfriz dolap bile aldı.bir çöpünü görmedim.

bütçenize göre bişeyer baksanız...siz çalışıyormusunuz...çalışıyorsanız nişanlınızla birlikte ödeyin....yok çalışmıyorsanızda nişanlınızın maaşına göre bişiler bakın...sonuçta onlara güvenerek nişanlanmadınız değilmi.....

Son düzenleme:
evet ayrı şehirde olcaz olursa.

mobilya alacağız diye vaatte bulunmuşlar almamışlar bu terbiyesizlik fakat sana eşya almak zorunda değiller düğünde altınlarını takar kenara geçerler 3,5 sene nişanlılık olmaz, olursa da böyle sudan bir bahaneyle son bulur seviyorsan istiyorsan nişanlını mal mülk muhabbetine girmeyeceksin evlenince de arayıp sormayacaksın mesafeli duracaksın seni anca bu kurtarır ki barışır mısınız bilemem 3 gündür aramıyorsa bir adam bitmiştir bu iş geçmiş olsun...fakat üzülmen yersiz olur zararın neresinden dönersen kardır bundan sonra bir birlikteliğin olduğu taktirde yoğurdu üfler kv kp le mal muhabbetine girmezsiniz...

sadice konu eşya mı? eğer öyle ise sırf bu sebebden ailenle ömür boyu görüşmem demeniz ağır olmamış mı ne dersiniz?o dese siz ılımlı olsanız ama ileride çoluk çocuk olunca görüşürülür ama sen bunuda istemiyorsun dese sen bilirsin mi derdiniz yani onun annenizi silmesine razı mı olurdunuz? düğün öncesi gerginlikler oluyor ama fazlası zarar 3 küşür yıldır nişanlısınız madem sizde birikim yapıp kendi işimi kendim yaparım diye rest çekseniz çok daha iyi olurdu hayırlısı hakkınızda eşya nedir ki

tabiiki onlara güvenmedik ama biz nşanda konuştuk iki ailede üstüne düşeni yapacaktı yapacak imkanlarıda var ama suanda ortaya ina tgirdi.açıkçası ailesi hiçbirşeye el sürmeyip yüzgöz olmak istiyor buda bize ters bir durum inanın okadar doldumki kadın resmen evinden kovmaktan beter etti ve hala ailemi aramadı resmen bu olayda biz erkek tarafı onlar kız tarafı rolüne girdi.

üzülme demek kolay gelir böyle durumlarda söyleyene halbuki söyletene oldukça zor ve anlamsızdır. seviyosundur illaki arar ya merak etme gibi yorumlar bekliyosundur ama eğer sonunda keşke aramasaydı barışmasaydım diyceksen varsın aramasın ..

kendiniz alın eşyaları taksitle öedeyin. Benim eşimin durumuda ıyı değildi taksitle aldık ödüyoruz oda bende çalısıyoruz. Ama şu konuda kendime kızıyorum bazen görümceme kaynanam 6 mılyarlık bu evkur falan gıbı avmden alışveriş yapmış 3 sene once gorumcemın 3 tane yemk takımı vr hıc dusunmemişler eşim kredı çekmiş kardeşi evlenırken o daha yeenı bıttı ve avm yuzunden ıcra geldı ben 10,000 kredı çektım kayın pederim ödiycek ama gerçekten kayın pederim çok iyi. kaynamın umrumda bıle değil evlenirken hep ucuza baktım ve beğendim şeyleri aldım çünkü yine sıkıntıyı ben çekicektım bazen anası kardeşi düşünemiş herşeyi aldırsaymışım diyorum çünkü kıymet bilmiyomuş gibi geliyor

Benim ailemde bana öyle yaptı yapıcaz dedi yapmadı hiç birikim yaptırtmadı tüm paramı aldılar evlenirken param yok dedi işin içinden çıktılar eşim ve ailesi kız tarafının yapacaklarını dahi karşıladı nişan atılmadı seviyorsan nişanlın iyiyse ayrılma

Beladan kötüde olsalar onlar eşinin ailesi sen sevme sadece saygı duy görüşmek istemîorumla adamı doğurursun kendinden
Mobilyaya gelince boşver almasınlar siz gidin alın düğün takılarıyla kapatırsınız borçları

biz çok erken tanıştık ve adı olsun diye askerden önce nişan yaptık inanın esya muabbetine hiç girmedik nişanımızı kz tarafı olarak yaptık ve onları yıllardır akrabamızmıs gibi görerek hiç bişey talep etmedik tam tersi ne yaparsak çocuklarımızı yaparız dedi ailem onlarda gayet samimiymiş gibi davrandılar.ama taki düğün hazırlıkları geldi çattı kayınvalidem resmen değişti annemle hiç muattap olmuyor hep babamı arıyor hep kendi istediği olsun istiyor konusup konusup inkar ediyor.inanın okadar çok tavrı varkı burada yazsam 5 sayfa olur.evet sevgim var nişanlıma ama annesinin gölgesi korkutuyor beni nedesem anne atılmaz

Bak canım eşimin ailesi yapıcım dediği hîçbişeyi yapmadı yaptığınıda yarım yaptı beyaz eşyalar koltuk halılar perdeler avîzeler davetîye nikah şekeri ve düğünü ben ve benim ailem yaptı mutlubhuzurlu oturuyorum koltuğumda gerisi boş ellerîni cebine atmıolarsa atmasınlar sen aranı bozma bir kulağından gîrsin söyledikleri öteki kulağından çıksın herşeyim zamanı var

nekadar kötü bişey ilk evladının mürüvetini yapacaksın oğlunun evleneceği en az 3 yıldır belli ve bu üç yıl içinde hiçmi düşünmedin suanda oğlu için 100 liranın tantanasını yapan kadın mobilyaya girince evdeki küçük oğluna baza yatak bakıyor ve oğlu bu yıl üniversiteye gidecek yatacak yatağıda var tamam alsın ama evlatları arasında bari ayrım yapmasın kızlar çok tavırları var inanın yazıyla olmuyor

canım eşyada parada pulda değiliz diyorsun ama illaki benim beğendiğim koltuk vs olacak diye ısrar ediyorsun...
10 yıllık aşkından eşya yüzünden vaz mı geçeceksin...gerçekten güçleri olmayabilir, bu kadar takıntı etme illa şu olacak diye...
biraz makul davranmalısın...evlilikte bu olacak bu alıncak görüşmeyecem vs şöyle böyle diye dikbaşlı olursan mutlu olamazsın....

ya herşeyin farkındayım almayadabilir ama inanın durumu var ve ağzı ile günlük kazancını bile söyledi bize.zaten hem var hem yapamam demesi ailemin zoruna gitti.normalde beğendiğmiz takımı nişanlımla beğendik bütçesine uygundu bellona valentina takım.mağaza patronu ile görüşüp fiyatta indirimde yaptırdık ama besından rengini ve modelini beğenmedi ve inat etti

Ben de nişanlıyım ve agustosda evlenecemm,benim nişanlımın,aılesı de aynı önce överek yapacaklarını anlatıp sonra da bu hiç bı şey yapmadı.evet atamazsın ama hayatının ilk sırasına onları koyma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…