- Konu Sahibi herzamanmutsuz
-
ah bu aileler ah...
sakin ol... nişanlının aramasını bekle. ondan adım bekle.
oda bitmesine izinvermicektir. helede annesi yüzünden...
evlenince ayrı şehirde olucaksınız dimi
evet ayrı şehirde olcaz olursa.
bütçenize göre bişeyer baksanız...siz çalışıyormusunuz...çalışıyorsanız nişanlınızla birlikte ödeyin....yok çalışmıyorsanızda ninalınızın maaşına göre bişiler bakın...sonuçta onlara güvenerek nişanlanmadınız değilmi.....
biz çok erken tanıştık ve adı olsun diye askerden önce nişan yaptık inanın esya muabbetine hiç girmedik nişanımızı kz tarafı olarak yaptık ve onları yıllardır akrabamızmıs gibi görerek hiç bişey talep etmedik tam tersi ne yaparsak çocuklarımızı yaparız dedi ailem onlarda gayet samimiymiş gibi davrandılar.ama taki düğün hazırlıkları geldi çattı kayınvalidem resmen değişti annemle hiç muattap olmuyor hep babamı arıyor hep kendi istediği olsun istiyor konusup konusup inkar ediyor.inanın okadar çok tavrı varkı burada yazsam 5 sayfa olur.evet sevgim var nişanlıma ama annesinin gölgesi korkutuyor beni nedesem anne atılmaz
daha önceki konumu okuyanlar bilir eşya yüzünden aileler arasında tartısma çıktı ve kv gil arayıp sormuyolardı.ne benim ailemi ne nişanlımın ailesini.nişanlım geçtiğimiz hafta sonu üzerinize düşeni yapacaksanız yapın diye konusmaya gitti.ailesi elimizde para yok beğendiğiniz mobilyayı alamam daha uygununa bakalım falan filan demişler.ama bu süre zarfında hala ailemi aramadılar.arada hep nişanlım kaldı.halada kalıyor.kadının okadar zoruma giden lafları varki nişanlımada söyledim görüşmek istemiyorum dedm oda tamam bir süre gitmessin dedi.neyse ailesinin yanından geldiği akşam konuştukben zaten beğencemizi beğendim onu alacaktı olumluydu ne değiştiki madem almıcak kafasına göre kendi memleketinden baksın mobilya yollasın dedim.zaten beğendiğimizi beğenmemişti sanki kendidi oturacak.nişanlımada ben ailenle görüşmem bunu kaldırırmısın dedim oda tamam anlıyorum ama ilerde illaki çor çocuk olunca görüşülür ömür boyu olmaz ama sen ömür boyu istiyorsun dedi.bende sen bilirsin dedim.oda tamam ben iki gün bi düşünüp kafamı toplıyım sende topla düşün dedi ve gitti.3 gündür arayıp sormuyor.ilk askım 10 yıllık ilişkim annesi yüznden bitiyor belkide bitti.
ben ve ailem eşyada parada pulda değiliz biz saygı samimiyet istiyoruz.kadın ilk gelin alacak benim ailemde öyle ama kv nerdeyse utanmasa nikah yapalım bitsin diyecek ve bunu tüm hareketlerinde ima ediyor
canım eşyada parada pulda değiliz diyorsun ama illaki benim beğendiğim koltuk vs olacak diye ısrar ediyorsun...
10 yıllık aşkından eşya yüzünden vaz mı geçeceksin...gerçekten güçleri olmayabilir, bu kadar takıntı etme illa şu olacak diye...
biraz makul davranmalısın...evlilikte bu olacak bu alıncak görüşmeyecem vs şöyle böyle diye dikbaşlı olursan mutlu olamazsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?