- 29 Mayıs 2013
- 2.930
- 5.183
- 358
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
Benimle beraber baslamak ister misin? Suan tam 69.7 kilom ve bugün itibari ile patates diyetine basladim. Tabii benim boyum sana göre kisa oldugundan ayni görünümdeyizdir kilo olarak :) Patates diyetine sen de basla istersen bazi kisiler olumsuz yorum yazmis ama ben 3 yil önce patates diyeti ile 6 kilo verdim sonrasinda midem kücüldügünden dikkat ederek hic spor yapmadan 6 kilo daha vermistim ve yaklasik 74 kilodan 59 kiloya düsmüstüm ama kan degerlerimden dolayi iki defa tedavi oldum. Verdigim kilolari da o tedaviler sirasinda geri aldim (Serum cok kötü birseyCanım benim de nişanıma 2 ay kaldı ve aynı durumdayız nerdeyse , 166 boy ve 77 kiloyumAcil 10 kilo lazımmmmm vermem!!! Hadi başlayalımmm artık yeterrrr!
Teșekkür ederim canım teșviğin için. Evet gelinliğimi aldığımda 75 kiloydum șuan 67-68 kiloyum. Tadilatını son hafta yaptırmayı düșünüyorum zaten arkası ipli. İnșallah 60'ın altına inmeyi bașarırsam biraz daraltmak gerekebilir:)Canim inşallah istediğin kiloya ulasırsın.
Biraz azmet ve spora devam et.
Bide gelinliği merak ettim.
Aldın mi aldıysan devamli tadilat yaptirana gerekecek
Bu patates diyetini merak etmiştim ama işe yaramadı sanırımPatetes diyeti maceram ne yazık ki henüz midem daralmadığından (bahane) pek başarılı gitmedi. 2 gündür isveç diyetine başladım daha çeşitli menüsü olduğundan benim için çok daha rahat, akşamları yoğurt kürü de yapıyorum. Şimdilik iyi gidiyor 2 ay önce yediklerime dikkat etmeye başladım ve 74.7 kg dım. Yediklerime dikkat ederek 69.7' ye düştüm. Patates diyetini 3 gün yarım yamalak yaparak hatta 4. gün dondurma, kokoreç, Allah ne verdiyse yiterek 68.6 ile bitirdim. Gelecek ayın ilk haftası sözüm olacak (nikahım da ertesi gün olacak) ve ben hala istediğim kilo da değilim. Hedefim o güne kadar 63 olmak. Düğünüme kadar ise 52 olarak diyetimi sonlandırmak. Şuan beni motive eden tek şey uzun da sürse (ki tamamen benim ara vermelerimden kaynaklı) kilomun sürekli olarak azalması. İsveç diyeti benim için uyulması kolay ve kilo verdirmesi hızlı bir diyet olduğundan 5 kilo vererek 63 e ineceğimi umuyorum. Gelişmeleri buraya tartı fotoları ile atacağım.
Ne yazik ki ben diyetler konusunda cok beceriksizim. İsvec ve patates diyetini en fazla 3gun surdurebildim(bol kacamakla). Patates diyetini yillar once yaptigimda ise yaramisti ama bu defa yapamadim maalesefBu patates diyetini merak etmiştim ama işe yaramadı sanırımdiğerini de paylaşır mısınız zahmet olmazsa :)
Planimdaki diyetlerimi yapamasam da bu diyet yapmama engel degil. 74.7 ile basladigim diyetime 67.8 ile devam ediyorum. Aksamlari 30dk bisiklet ceviriyorum ve sabahlari maydonoz kuru yapiyorum. Gun icinde belirli bir menum yok fakat diyet yemekleri disina cikmiyorum. Eskiden kahvalti hic yapamazdim ya da simit gibi hamur isleriyle gecistirirdim. Artik domates, peynir, salam ve kahve ile kahvaltimi yapiyorum. Cok sik giremesem de yaptiklarimi diyet gunlugume yazmaya devam edecegim.
Gerçekten bravo baya kilo vermişssin canım ben 60 ım 55 e falan düşmek istiyorum ama sanırım ben bu durumu sporla halledebilicem sadece. Çünkü sıkılaşmam gerek 1.69 boyum 59-60 kilo ideal kilo olarak görünüyor. Fakat bana biraz fazla sporla şöyle sıkılaşsam 55-56 olsam başka bişey istememPlanimdaki diyetlerimi yapamasam da bu diyet yapmama engel degil. 74.7 ile basladigim diyetime 67.8 ile devam ediyorum. Aksamlari 30dk bisiklet ceviriyorum ve sabahlari maydonoz kuru yapiyorum. Gun icinde belirli bir menum yok fakat diyet yemekleri disina cikmiyorum. Eskiden kahvalti hic yapamazdim ya da simit gibi hamur isleriyle gecistirirdim. Artik domates, peynir, salam ve kahve ile kahvaltimi yapiyorum. Cok sik giremesem de yaptiklarimi diyet gunlugume yazmaya devam edecegim.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Evet ben de bir iki denememden sonra bu diyetlerden vazgeçtim. Çalıştığımdan menüye sadık kalmam çok ütopik oluyordu zaten. Akşamları servisten biraz erken inerek yürüyorum, evde de bisiklet çeviriyorum. Gün içerisinde öğünlerimi atlamıyorum. Karnım açıktığında da birşeyler atıştırıyorum fakat kalori olarak az olmasına dikkat ederek. Kendimi diyet moduna sokup bir çok şeyi yasakladığımda hiç yapamadığımı farkettim bu şekilde yavaş ama devamlı bir azalma var. Yediklerimde daha sağlıklı. Bir de sabah kahvaltısı alışkanlığımı düzenlendim :) Daha önce hamurişi yiyor ya da öğlene kadar aç oturuyordum. Şimdi domates, peynir, salam vs. yiyorum.
Wedding is coming!
Tebrik ediyorum hem düğün için hem azmin için. :)
Patates diyetini bilmiyorumda isveç denemişliğim var. 13 gün yapmıştım malesef zararıma oldu. İlk hafta 5 kilo verdim (verdiğimi sandım çünkü ancak 2 verebilmişimdir kalanı ödemdi muhtemelen) ikinci hafta resmen hiç bir şey yememe ragmen giden kilo 2 idi. Normal klasik bir diyetle o 2 kilo gidiyor zaten. Çok aglamıştım o zamanlar üstüne birde direncimi kaybedip hastalanmıştım. Sonra anladımki isveçle filan olacak gibi değil spora yönelmiştim. İşe yaramıştı ama tabi bırakınca yemeyide arttırınca misliyle geri geldi. Şu an ki kilomla bunları söylemem absürd kaçacak ama :) spor en iyi seçim her zaman. Alışkanlık olmalı bence. Şu an o alışkanlığı edinmeye çalışıyorum.En güzel kilo spor ile veriliyor gerçekten.
İsveç ya da benzeri açlık diyeti dediğimiz şeyleri yapmamanı önerim. Düğününde dirençsiz kalma bol bol enerjin olsun sağlıklı beslenmeni ve mümkün oldugunca spor yapmanı tavsiye ederim. Düğününde hem fit hemde neşeli olman dileğiyle, sevgiler
Teşekkür ederim:) Aslında boyuna göre kilon oldukça ideal ama sıkılaşma konusunda haklısın sıkı vücut her zaman en güzelidir. Biraz sporla zaten zayıf olduğundan oldukça fit olabilirsinGerçekten bravo baya kilo vermişssin canım ben 60 ım 55 e falan düşmek istiyorum ama sanırım ben bu durumu sporla halledebilicem sadece. Çünkü sıkılaşmam gerek 1.69 boyum 59-60 kilo ideal kilo olarak görünüyor. Fakat bana biraz fazla sporla şöyle sıkılaşsam 55-56 olsam başka bişey istemem
Hayırlı olsun en başta :) Tebrik ederim böyle devam edersen 60 olabilirsin bence azim ve kararlılıkla olacak eminim3-4 gündür diyetime devam edemedim. Yediklerime dikkat etsemde adına pek diyet denemezdi. Geçtiğimiz günlerde sözüm ve nikahım oldu. Herkes zayıfladığımı ve çok güzel göründüğümü söyledi. Zayıflamak ve bunun farkedilmesi oldukça motive edici. Tam olarak 1 ay 5 gün sonra düğünüm var ve düğünümde en fazla 60 kilo olmak istiyorum. Diyetime bugün itibari ile devam ediyorum. son güncel kilom 65,9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?