Dugunume 2 hafta kala nişan atildi. Cok umutsuzum.

Canim benim;hakkında hayırlısı buymus.uzuntunu atlattıktan sonra;ve yeni biri karşına çıktığında cok şükredeceksin.bastan boyleymis.evlenince daha beter olacaktı.Bence Allah'ın sevgili kuluymussun.zaman Herseyin ilacı.

Allahtan bulsun..
Madem niyeti yok ne diye yola giriyor.
Boşver,
Allah gönlüne göre birini versin inşallah ❤️

Dugunum olacakti bu ay sonunda. Tam 9 gun oldu nisanlimla tartistik. Cok ilgisizdi nisanlandigumizdan beri. Dogru düzgün arayip sormuyordu. Dugunle ilgili herseyi ailesi yapti. Kendi parmagini dahi oynatmadi. Bu sorumsuzlugundan surekli sikayet ediyordum. Onun canini acitmak istedigimde de nisani atalim diyordum. En sonunda 9 gun once evlenmek istiyor musun dedim. Evlenmek istiyorum ama kararsizim dedi. Dugune az kaldi neden kararsizsin dedim.bilmiyorum dedi. Oyleyse evlenmeyelim dedim. O da cok yoruldum.madem evlenmek istemiyorsun dedi. Ben degil sen istemiyorsun dedim. Aileme mevzuyu acicam dedim. Ve sonra olay koptu.aileler girdi devreye. Ailesi bizim oglani ne yaptiksak caydiramadik. Onu cekemem demis. Adresinizi yazin bohcalarinizi gonderelim dediler.ailem istemiyoruz ne gondersinler ne de biz birsey gonderecegiz diyor. Ve benim 3 yillik iliskim 9 ay da nisanlilik sureci bitmis oldu. Cok uzgunum.perisanim.bunca senenin hatirina hersey mesaj ile bitmis oldu. 9 gundur kendimde degilim. Hastane hastane dolasiyorum. Bu yapilani hazmedemiyorum.telefon ile konusamadik bile.her yerden engellemis beni. Ne yapsam bu icimi sogutmak icin.
Hiçç üzülmeyin Rabbime sığının şükür edin evlenip boşanmak aldatılmak hamilelikte logusalık döneminde ilgisiz kalmak var var da var yaşamadığınız için bilemezsiniz zararın neresınden dönülse kardır apaçık ortada istenilmiyorsunuZ Allahım sabır versın yardımcınız olsun alışın zorlamayın siz siz olun barışmayın

Hiçç üzülmeyin Rabbime sığının şükür edin evlenip boşanmak aldatılmak hamilelikte logusalık döneminde ilgisiz kalmak var var da var yaşamadığınız için bilemezsiniz zararın neresınden dönülse kardır apaçık ortada istenilmiyorsunuZ Allahım sabır versın yardımcınız olsun alışın zorlamayın siz siz olun barışmayın
Allahindan bulsun. Birbirimizin en yakin arkadasiydik. Saattlerce tel ile konusurduk. Ve sonuc 3 -4 yil bir mesaj ile bitti. Tel ile kararini bildirme zahmetinde bulundu. Canim cok aciyor.

Ailesi istemiyordu. Ki nisanlilikta cok tartistik. Yiprandik. Sevgiyi tukettik. Ailesi barismamiz icin hic bisey yapmadi. Kina yakmislardir.

Back
X