düğünüme 39 dün var?

*DaMla*

Kocişine Aşık :)
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
1.853
5
158
35
İstanbul
düğünüm 12 eylülde, 13 eylülde balayına gidicez 18 eylüldede döneriz. Ben hala doktora gitmedim, zamanımda yok, hap kullanmak için geçmi kaldım? aslında kullanmak istemiyorum zararları çokmuş herkes öyle diyor ama sanırım mecburen kullanıcam? hangi ilacı ve nasıl kullanmalıyım?
son adet olduğum tarihler bunlar:
29 mayıs
25 haziran
23 temmuz yani adetlerim öne geliyo bu balayına falan denk gelmez dimi ya , lütfen bişey önerim yardımcı olun. Şimdiden teşekkür ederim a.s.

Ben de düğünüme bir ay kala kullanmaya başlamıştım doğum kontrol hapını.Korudu yani hamile filan kalmadım.Hamilelik açısından en riskli dönem de benim bildiğim kadarıyla adet başlangıcından itibaren saydığında 14.gün.

merhaba, eğer karaciğer probleminiz, migreniniz ya da kan pıhtılaşma sorunlarınız yok ise ve sigara kullanmıyor iseniz ginera başlayabilirsiniz. tercihen doktor kontrolünden sonra daha uygundur ama zamanım yok dediğiniz için öneriyorum. adetinizin 3. gününde başlarsınız hergün 1 tablet alırsınız her kutu arasında 7 gün boşluk bırakmanız yeterli. mutluluklar.

aytun hanım benim adetim bu ayın sonuna doğru 20si gibi olucak ve düğünümde 12 eylül, çok kısa bi zaman oluyo, şuan başlasam olmaz mı peki? ve malesef sigara kullanıyorum

aytun hanım benim adetim bu ayın sonuna doğru 20si gibi olucak ve düğünümde 12 eylül, çok kısa bi zaman oluyo, şuan başlasam olmaz mı peki? ve malesef sigara kullanıyorum

hayır istediğiniz zaman başlayabileceğiniz ilaçlar değil bunlar, sigarayı da günde en fazla beş tane ile sınırlamanızı tavsiye ederim.

ilaca adetinizin ilk günü başlayacaksınız 3 ve 5 . günlerdede kullanılıyor ama ilk 7 gün eşinizin korunması gerek düğünden önceki ilk adetinizde ilaca başlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…