Düğünüme gelecek hiç bir arkadaṣım yok...

Arkadaṣlar çooook teṣekkür ederim. Allah razı olsun! Ama ben fransa'da yaṣıyorum... Yoksa davet ederdim sizi seve seve. InṣAllah ṣahidim olması için birini bulurum. Tek bir kiṣi...
Benim şahidim eşimin amcası olmuştu. Bunlar çok formalite şeyler, hiç dert edilecek konular değil. Siz sevdiğiniz kişiyle evleniyorsunuz diye o gün en mutlu gününüz, 3.kişileri hiç düşünmeyin, boşverin, olabildiğince eğlenmeye bakın.

Canım benim hiç bir düğün yeri boş kalmaz merak etme daha düğüne zaman var elbet gelen olur sen canını sıkma mululuklar şimdiden

Boşversene eğlenmene bak. Önemli olan düğünden sonra ki günlerde mutlu olacak mısın sen ona bak. Zaten yaş ilerledikçe insan anlıyormuş yine yanında kalan en sadık dostları ailesiymiş meğer. İstisnalar kaideyi bozmaz tabi

Bizim sırf iki abim eşleri çocukları ablam eşi çocukları bir cafe dolar.sizinde bu şekilde kardeş ve eşler cocukalr dolar komşu vs..

Düğün Antalya'daysa özelden davetiye at kulüp arkadaşı olarak gelirim. Kuzenler mahalleden genç kızlarla konuş dört aya bulursun misafir. Hayırlı olsun.
Konu sahibi fransadaymis gidemeyecegiz maalesef.antalya da olsaydi iyiymis 2 kisi olmustuk .dugun gunune bi 6-7 kisi daha bulurduk burdan

Zoom yaparak düğün günü bağlanalım oraya düğün salonunun ekranına bağlasınlar gelemiyoruz işte seçim var ekonomi kötü falan filan biz kadınlar yaparız bunu

Milletin ne dediğinden çok daha önemli dertler var biraz onlar neymiş acaba diye düşünün geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…