Düğünüme gelecek hiç bir arkadaṣım yok...

Evet çok büyük düğün salonu maalesef. Oturduğum yerde baṣka yoktu. Çok üzgünüm. Niṣanlımın bir sürü kuzeni arkadaṣı var. Benim kimsem yok... nasıl olucak bilmiyorum. Millet demicek mi bu kızın hiç li bir arkadaṣı bir yakını yok. Gerçekten tüm stresime bu da eklendi. Utanıyorum
Cevrenizde kim var kim yoksa çağirın o zaman.
Kardeşiniz varsa onun arkadaşları, ailenizin arkadaşları belki onların çocukları da vardır sizin yaşlarınızda,salon bir şekilde dolar zaten.
Kimsenin de öyle bir yorum yapacağını sanmıyorum,üzmeyin kendinizi.
Ha çok takıyorum ,kesinlikle bu şekilde olmaz derseniz düğünlere gelinin arkadaşı gibi giden insanlar var,işleri bu,kuaföre falan geliyorlar,hazırlanmanıza yardım ediyorlar,dans ediyorlar vs kısacası arkadaşınız gelse ne yapacaksa onu yapıyorlar (tam tanımı ne bilmiyorum ama haberlerde izlemiştim)araştırin bu söylediğimi, 2-3 kişi ayarlayın derim. Ama bence gereksiz.
Mutluluklar dilerim.

Kardeşiniz varsa onun arkadaşları, ailenizin arkadaşları belki onların çocukları da vardır sizin yaşlarınızda,salon bir şekilde dolar zaten.
Ha çok takıyorum ,kesinlikle bu şekilde olmaz derseniz düğünlere gelinin arkadaşı gibi giden insanlar var,işleri bu,kuaföre falan geliyorlar,hazırlanmanıza yardım ediyorlar,dans ediyorlar vs kısacası arkadaşınız gelse ne yapacaksa onu yapıyorlar (tam tanımı ne bilmiyorum ama haberlerde izlemiştim)araştırin bu söylediğimi, 2-3 kişi ayarlayın derim. Ama bence gereksiz.
Mutluluklar dilerim.

Bunu ilk defa duydum. Cast ajansindan falan mi ayarlaniyor?

Konu sahibi yasit kuzeniniz, kardesinizin arkadaslari falan var mi? Onlari cagirin, daha samimi oldugunuz biri varsa iclerinden yaninizda olmasini istersiniz. Uzaktaki arkadaslariniz yakinsa zaten mutlaka gelirler diye dusunuyorum, neden gelmeyeceklerini dusundunuz ki?

Bunu ilk defa duydum. Cast ajansindan falan mi ayarlaniyor?

Konu sahibi yasit kuzeniniz, kardesinizin arkadaslari falan var mi? Onlari cagirin, daha samimi oldugunuz biri varsa iclerinden yaninizda olmasini istersiniz. Uzaktaki arkadaslariniz yakinsa zaten mutlaka gelirler diye dusunuyorum, neden gelmeyeceklerini dusundunuz ki?
Bende haberlerde izledim şaşırmıştım epey. Bu mesajı yazdıktan sonra google üzerinden baktım varmı diye ve bulabildim kısa bir araştırma ile.
Nedime kiralama olarak bakarsanız denk gelirsiniz.

Amann benim bir sürü arkadaşım vardı da ne oldu? Enayi gibi ben herkesinkine gittim benimkinde bahane buldular 2 3 arkadaşım gelmişti. Tabi ondan sonra benim hayatımda da radikal değişiklikler oldu . Her şerde bir hayır vardır 😅

Benim arkadaşlarım da hep uzaklara evliydi ama akrabam çoktu. Bence çok önemsemeyin. 1 günlük bişey sonuçta.

Merhaba arkadaṣlar.
Biliyorum bu da sorun mu diyeceksiniz ama baṣka sorunlarım'da var (daha yeni iṣ bulamadım, eṣyalar ortada yok vs...). Ama beni üzen bir konu var. 4 ay sonra evleniyorum, ve benim hiç arkadaṣım yok. Yani birkaç tane var ama hepsi uzakta. Düğünüme gelecek hiç bir arkadaṣım yok. En mutlu günümde tek baṣına olucağım. Çok üzülüyorum gerçekten... Annem soruyor arkadaṣların sana özel bir ṣey yapacak mı diye düğün için. Anne arkadaṣım yok bile diyemedim. Insan bu kadar mı yalnız olur, ben bu zaman'a kadar neden hiç arkadaṣ bulmamışım. Düğün salonum kocaman ama boṣ olucak. Çok üzülüyorum. Düğün stresi bir tarafa beni en çok üzen o... Gerçekten keṣke bir ṣey takmasalar yeter ki gelseler, yalnız olmadığımı hisetsem...
Insanlara emek verirseniz yakın arkadas olur. Yengemin de hic arkadası yoktu düğünde. Kendisi bencil bir insan . Gerçekten insanın arkadaşının olup olmaması biraz karakter belli ediyor bence

Nişanlınızın arkadaşları yok mu, en azından benzer yaş grubundan birileri olur. Maksat pist boş kalmasın :)) En mutlu gün dediğiniz zamanda aileniz yanınızda olsa yeterli diğerleri bana aşırı gerekli gelmiyor zaten.

Benım altın goturdugum bile gelmedi
Mahallenızde komsu kızlarıdamı yok
Ben memur cocuguydum tam cevre edınınce baska ile giderdik
Bende senın gıbı üzülmüştüm hiçte eglenceli geçmemişti
Benım eşim tarafındanda uzak oldugu ıcın 30 kısı ancak vardı
Senın eşin tarafı kalabalıksa ,arkadaslarının eksıklıgını hissetmezsin
Zaten düğün erkek tarafı kalabalıksa güzel oluyor

Merhaba arkadaṣlar.
Biliyorum bu da sorun mu diyeceksiniz ama baṣka sorunlarım'da var (daha yeni iṣ bulamadım, eṣyalar ortada yok vs...). Ama beni üzen bir konu var. 4 ay sonra evleniyorum, ve benim hiç arkadaṣım yok. Yani birkaç tane var ama hepsi uzakta. Düğünüme gelecek hiç bir arkadaṣım yok. En mutlu günümde tek baṣına olucağım. Çok üzülüyorum gerçekten... Annem soruyor arkadaṣların sana özel bir ṣey yapacak mı diye düğün için. Anne arkadaṣım yok bile diyemedim. Insan bu kadar mı yalnız olur, ben bu zaman'a kadar neden hiç arkadaṣ bulmamışım. Düğün salonum kocaman ama boṣ olucak. Çok üzülüyorum. Düğün stresi bir tarafa beni en çok üzen o... Gerçekten keṣke bir ṣey takmasalar yeter ki gelseler, yalnız olmadığımı hisetsem...
Ankaraysa gelirim kanka üzülme gerçek dost her daim gelir ben de uzaktayım günü birlik geldiler bazıları isteyene her yol yakın ama takma tavsiyem hayat kısa tadını çıkar

Insanlara emek verirseniz yakın arkadas olur. Yengemin de hic arkadası yoktu düğünde. Kendisi bencil bir insan . Gerçekten insanın arkadaşının olup olmaması biraz karakter belli ediyor bence
Belki sürekli taşınmış biridir, işine okuluna odaklanmış biridir, çevresi küçüktür kafa dengi yoktur vs. Tek sebep bencillik değil yani.

Eşimin manyak annesi senede bir, bazen senede iki kere taşındığı için eşim kimseyle arkadaşlık kuracak ortamı bulamamış. Tam arkadaş oluyor hop taşınıyorlar. Evlendikten sonra arkadaşı oldu. Eşim de hem eve hem çevreye fedakar yardımsever biri yani. Saçma bir argüman olmuş.

Mutluluklar dilerim.
Japonya’daydı diye biliyorum o işi ama buraya da geldiyse süper. Benim düğün de öyle olacak gibi ben de yavaştan araştırmaya başlayayım çünkü 3-4 arkadaşım dışında kimse gelmez 😂

Kuafore gelecek,bir kisi dahi yok mu ? Cok kafana takiyorsan, bir organizasyon ekibinden ayarla☹ 5 kisi yaninda pervane gibi dönerler :) onlar tembihli de oluyor. Ucreti neyse karsiliyorsun.

Japonya’daydı diye biliyorum o işi ama buraya da geldiyse süper. Benim düğün de öyle olacak gibi ben de yavaştan araştırmaya başlayayım çünkü 3-4 arkadaşım dışında kimse gelmez 😂
Var var bizde de var. Haberlerde izlemiştim,baktım bugün biraz internette cidden var.
Haberlerde izleyince ne gerek var ki diye düşünmüştüm ama talep varmış demek ,ki birileri bu işi ticarete dökmüş. Şimdi düşününce keyifli bile olabilir,tam prenses işi organizasyon ,kimsenin nazı tribi,geldi gelmedi,geç kaldı derdi olmaz,sen nasıl istersen öyle davranan nedimeler hoş bile olabilir.
Benim en yakın arkadaşım ki aynı zamanda nikah şahidimdi kendisi,neredeyse nikaha yetişemiyordu,son anda geldi düğüne nikah memuru ile birlikte.
Başka bir arkadaşım ki gelmesini,yanımda olmasını çok isterdim,yolu bulamayıp ,bana da kaybolduk gelemiyoruz kusura bakma diye mesaj atıp gelmemişti.

Merhaba arkadaṣlar.
Kız üzülme benimde hiç bı arkadaşım gelmemişti uzak dediler iş var dediler vs. 😀 Ay sonra gözlemledim işlerine gelen yerlere gidiyorlar şimdi bende işime geldigi gibi davranıyorum 🙄 😀

Bende haberlerde izledim şaşırmıştım epey. Bu mesajı yazdıktan sonra google üzerinden baktım varmı diye ve bulabildim kısa bir araştırma ile.
Nedime kiralama olarak bakarsanız denk gelirsiniz.
Ay bu harika yalnız şey gibi düğünlerde halay başı cenazenizde göz yaşıyız ekibi 🤣

Pandemide düğün yapamayanlar bir yıl sonra da olsa düğün yaptılar hatta o süreçte gelemeyenler için iban paylaşmışlardı. Görmezlikten gelmiştim ben tabii ki 😂
Siz de 3 yıl ertesi diye düğün organize edin 😄

Eğer size uyarsa da mevlüt yapın. Daha o paralar gelmezse de onların ayıbı. Her takı para geri dönsün değil ama bu da koyar adama.
Kırkım çıktıktan sonra havalar bir tık ısınsın, bebek için okutacağım inşallah gelir 🤑😅

Evet çok büyük düğün salonu maalesef. Oturduğum yerde baṣka yoktu. Çok üzgünüm. Niṣanlımın bir sürü kuzeni arkadaṣı var. Benim kimsem yok... nasıl olucak bilmiyorum. Millet demicek mi bu kızın hiç li bir arkadaṣı bir yakını yok. Gerçekten tüm stresime bu da eklendi. Utanıyorum
Düğün salonu yerine kirda küçük bi mekan tutsana. Maliyet düşer belki yemekli yaparsın falan.

Back
X