düğünüme kalmış 12 gün çok mutsuzum :(

Susmaya o kadar alışmışım ki yazamıyorum bile :( evlenicem de sanki benden bağımsız akıyo her şey en ufak heyecanım isteğim kalmadı :(

Babam benim bitanem o benim çınarım tek dayanağım her şeyim akciğer kanseri ameliyatı teşhisiyle ameliyat olup tek akciğerle yaşıyo şimdi.. ameliyat sonrası çekilen mr da beyninde de tümör olduğu ve görülmediği!!!! söylendi Beyninden ışın almaya başladı. bugün bitti ışın. saçları dökülüyor şimdi açıldı çok babam bittim ben dedi :( hergün yatıyo halsiz konuşmuyor iştahı kesildi karaciğerine de sıçramış bugün onu da öğrendim kendisi bilmiyor :( offf bi hiçliğe gömüldüm düğün ev eşya kına derken koşturmakla suçluluk hissediyorum babamın yüzüne bakamıyorum kıyamıyorum

Babam can derdinde gözümün önünde eriyip gidecek :( ben de evlenicem çok eksiğim

Ağlayamıyorum hiçbi şey yokmuş gibi yaşamaktan çok yoruldum herkes benden bişiler bekliyo evlenmek balayı kaynana görümce ayrı dert bittim yani
Psikolog düğünü erteleme babanın seni muylu görmeye ihtiyacı var dedi haklıydı uffff kimseyle konuşamıyorum artık sadece nefes alıyorum nasıl davranıp ne yapmam gerekiyor deliricem :(

Allahim safi ismiyle sifa versin insaallah canim. . .
Insaallah eski guzel saglikli gunlerine donebilir baban.
Evliligi ertelesen de nereye kadar erteleyeceksin sonucta dugun mutlu bir olay seni gelinlikler icinde görmesini istersin.
Allah kokay gecitten gecirsin babani insaallah...

Susmaya o kadar alışmışım ki yazamıyorum bile :( evlenicem de sanki benden bağımsız akıyo her şey en ufak heyecanım isteğim kalmadı :(

Babam benim bitanem o benim çınarım tek dayanağım her şeyim akciğer kanseri ameliyatı teşhisiyle ameliyat olup tek akciğerle yaşıyo şimdi.. ameliyat sonrası çekilen mr da beyninde de tümör olduğu ve görülmediği!!!! söylendi Beyninden ışın almaya başladı. bugün bitti ışın. saçları dökülüyor şimdi açıldı çok babam bittim ben dedi :( hergün yatıyo halsiz konuşmuyor iştahı kesildi karaciğerine de sıçramış bugün onu da öğrendim kendisi bilmiyor :( offf bi hiçliğe gömüldüm düğün ev eşya kına derken koşturmakla suçluluk hissediyorum babamın yüzüne bakamıyorum kıyamıyorum

Babam can derdinde gözümün önünde eriyip gidecek :( ben de evlenicem çok eksiğim

Ağlayamıyorum hiçbi şey yokmuş gibi yaşamaktan çok yoruldum herkes benden bişiler bekliyo evlenmek balayı kaynana görümce ayrı dert bittim yani
Psikolog düğünü erteleme babanın seni muylu görmeye ihtiyacı var dedi haklıydı uffff kimseyle konuşamıyorum artık sadece nefes alıyorum nasıl davranıp ne yapmam gerekiyor deliricem :(

bir baba için kızın gelinliğiyle görmesi en büyük saadettir canım...bence onun için mutlu ol yada olmaya çalış..gerçekten çok üzücü bi durum allah tez şifalar versin canımmm.....

Öncelikle geçmiş olsun , acil şifalar diliyorum.Bence en güzeli babanın mutlu olacağına da odaklanman.Sonuçta senin evlendiğini , yuva kurduğunu görmek ona mutluluk verecektir.Düğün dernek işlerinde de işin biraz eşin olacak insana düştüğünü düşünüyorum.Sonuçta sen zor şeyler yaşıyorsun bu nedenle onun yükü biraz daha sırtına alması gerekir.Yani kaynana görümce gibi şeyleri kafana takmamalısın ki bunu da sağlayacak kişi dediğim gibi o olmalı.Bu konuda onunla konuşmalısın.Ayrıyeten babanla da doya doya vakit geçir bence.Ne kadar üzülsen de onun yanında evlendiğin için mutlu olduğundan , düğün için neler düşündüğünden bahset.Senin mutlu olduğuna inanırsa emin ol o daha da mutlu olur :)

Canım çok zor bir durum. Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Bir konuda belki yardımcı olabilirim diye yazıyorum. Bak biz karaciğer nakli olduk ben vericiydim babam alıcı. Belki sizde de böyle bir şey mümkün olur. Bir araştırıp doktoru ile konuşasanız fazla ilerlemeden?

Çok zor bir durum ,Allah yardımcın olsun..Babana acil şifalar diliyorum derdi veren Rabbim dermanını da versin inş bir an önce sağlığına kavuşsun:59:

ah be güzelim bu dünya fani zaten. allah sağlık versin inşallah şifa versin ama kaderde ne varsa o yaşanır biliyorsun. bence babanın en büyük mutluluğu seni ölmeden aileni kurmuş ve mutlu görmek olacaktır. hepimiz ne için çalışıyoruz çocuklarımız mutlu olsun diye. maalesef kanser gerçekten çok kötü bir hastalık ve çok acılı bir süreç. ama bu süreçte babanın destekçisi de olacaksınız her şekilde. kendini suçlama zaten çok az kalmış evliliğine de ve hayatta bir kez yaşayacağın bir tad bu kendine ve düğününe yazık etme.

şöyle bir senin yerine geçtim de bir kaç dkklıgına:50:
Yüce Rabbim inşş şifasını verir..bir gün öyle yada böyle gidecekler fakat
bu hastalık daha derinden etkiliyor..benim babam da benim şu dünyada
tekim, canım, ciğerim..eşim de dahil onun yerini hiç kimse dolduramaz
ben ona kurban olurum:43:
arkadaşım inş Rabbim seni boynu bükük koymaz..

Allah yardımcın olsun.
Rabbim inşallah babanı tez zamanda sağlığına kavuşturur.
Bence de senin mutluluğunu görmek ona çok iyi gelecektir, baban için gülümse ...

Back
X