• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünüme pek gelen olmazsa :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimin ailesi toplasan 20 kişi. Bizimkilerse kalabalıktı. Kimse kimseye mahçup olmadı o az kişi bu çok kişi diye.

bizimkiler de boşandığı için çok küslükler olaylar oldu kimse gelmez sanıyordum ki herkes birbirine nispet için doluşmuştu gereksiz o kadar insan vardı ki..
az kişi bence daha iyi hiç üzülme sen tadını çıkar gelinlik giymenin eşinle yeni bir hayata başlamanın hiiç dert etme zaten bu akrabaların büyük bir kısmı sadece huzur kaçıran cinsten

oynamaya gelirler dedikoduya gelirler boy göstermeye gelirler.. merak etme hepsi de gelir. ha gelmezlerse de mahcup olacak bişey yok..

Bir de iyi tarafından bakın. Eğer işleriniz bozulmasaydı düğününüzü "iyi gün dostları" dolduracaktı. Sizi kötü gününüzde yalnız bırakacak potansiyele sahip insanlarla karşılıklı göbek atacaktınız. Bakın şimdi sadece gerçek dostlarınız gelecek. Az ama öz insan daha ne olsun.

Bizim fazla kimimiz kimsemiz yoktur.Eşiminde öyle..Düğünümüz olacagı zaman bızı de esımle aynı dusunceler sardı.. Kimse gelmezse demiştik.. Düğüne cıkmadan başka şehirden gelen arkadaşlarımızı gormustuk.. Biz şok.. Hatta eşim cocukluk arkadasını gorunce gozleri dolmustu.. Benim cocukluk arkadaslarım da yanmdaydı.. Annemın bilmem nereden akrabaları gelmıstı.. Takı esnasında hıc beklemedıgımız dıdımın hıdısı akrabaları gorunce Benım tepkım '' aaaaa sizdemi geldiniz (takı ıcın) aaaa Ne zahmet ettiniz '' hayretten gozlerım fal tası gıbı olmustu.. Fotograflara da yansımıstı :) Esım de koluma vuruyordu ne Gerek var Deme dıye.. Mutluluktan zıplıyordum takı torenınde ınsanları gordukce.. Biz boyle gelin gormedık dıyen cok ınsan olmustu :)))

Cok mutlu olun inşallah.. Bu telasları bı kenara bırakın.. Gelen olsa da olmasada o dugun cok guzel olacak..

Aman boşver oynamana bak sen, zaten düğünlerin en tatlı yeri boş insanların salonu boşalttığı sadece sevdiklerinle kaldığın zamandır bence. Doya doya oyna, keyfini çıkart ve sonsuza kadar mutlu ol.

Herkese merhaba kızlar canım okadar sıkkın ki sırf bu konuyu paylaşmak için üye oldum.. Şöyle özetliyim..
Zamanında o kadar çok çevremiz vardı ki sevenimiz sayanımız ta ki babamın işleri bozulana iflas edene kadar. Öyle ki annem rahatsızlandı akrabaların hiç biri kapımızı açmadı kötü günlerde yanimizda olmadilar. Biliyorum büyük bi imtihandan geçtik ama şu sıralar iyice bunalmaya başladım 1 ay sonra evleniyorum ve o kadar kalabalık sulalem olmasına rağmen aramız pek iyi değil ve düğünüme gelmezlerse babamın onlara zamanında yaptığı maddi manevi destekler yanlarına kalacak.. onuda geçtim Damat mahçup olma korkusu var içimde..Sizce bu psikolojiyi nasıl atlatabirim.. Dinlediğiniz için teşekkürler gelmek isterseniz hepinizi düğünüme beklerim :)
allah yardımcın olsun.çok mutlu ol

Amaaaaaaan sevdiğim oğlanı alıcam da milleti düşüncem:)

Kimse gelmese de herkes gelse de evleniceksin:)

Zaten ben olsam kapımı çalmayan insanı çağırmazdım. Gelmesinler. Normalde görmek istemediğim insanı niye en güzel günümde göreyim ki?

Herkese merhaba kızlar canım okadar sıkkın ki sırf bu konuyu paylaşmak için üye oldum.. Şöyle özetliyim..
Zamanında o kadar çok çevremiz vardı ki sevenimiz sayanımız ta ki babamın işleri bozulana iflas edene kadar. Öyle ki annem rahatsızlandı akrabaların hiç biri kapımızı açmadı kötü günlerde yanimizda olmadilar. Biliyorum büyük bi imtihandan geçtik ama şu sıralar iyice bunalmaya başladım 1 ay sonra evleniyorum ve o kadar kalabalık sulalem olmasına rağmen aramız pek iyi değil ve düğünüme gelmezlerse babamın onlara zamanında yaptığı maddi manevi destekler yanlarına kalacak.. onuda geçtim Damat mahçup olma korkusu var içimde..Sizce bu psikolojiyi nasıl atlatabirim.. Dinlediğiniz için teşekkürler gelmek isterseniz hepinizi düğünüme beklerim :)
gelecek çeyrek sayısına göre mi mahçubiyet durumunuz artacak anlamadım :KK70:
başınıza dert takmayın duvak takın mutluluklar :D

Keşke benim düğünde çok az kişiyle olsa sadece en samimilerim gelse az ve öz bi düğün olsa.. Her fırsatta büyük düğün istemediğimi dile getiriyorum ama kimse takmıyor :-) gelirler canım üzülme sen bak gör ummadığın kişiler gelecekler.

gelmeyenin kendi ayıbı canım, hiç kafaya takmaya kendini üzmeye değmez.
haftasonu sözüm var, sevgili halacım tanışma olduğu gün yurtdışındaydı ve gelemedi diye (ki çağırmamıştık zaten kendisini) sözüme ve nişanıma gelmeyecekmiş öyle buyurdu. ben de direk kuzenlerimi aradım onları davet ettim, onlar da geliriz tabi dediler. şimdi o akşam halam evinde kös kös oturacakken ben kendi mutluluğuma bakacağım ve hiç umurumda olmayacak. siz de aynısını yapın bence, gelmeyenin kendi ayıbı sonuçta Hoppa

Allah aşkına mutluluğun tadını çıkar kimse gelmese bile al karşına kocanı onunla oyna boşversene . Herkeste bir hasetlik zaten kimse multuluğunu çekemiyor kaldıramıyor bu devirde

Teşekkür ederim hepinize biraz olsun rahatladım sayenizde. Ankarada yaşıyorum gelmek isteyen herkesi beklerim çok mutlu olurum gelirseniz :)

bak ne diycem davet kartını ekle biz Ankaralılar yeteriz kız kardeşiminde ağustos eminim bizede gelen olmaz çokta beklemiyom zaten bir ömür mutluluk

Amann gelen gelsin gelmeyen paşa gönlü bilir.neden eşine mahçup olcan ki...kocan seni akrabaların için mi aldı.hiç strese girme bu günlerin tadını çıkar

Zaten bu işler bahane gerçekten size değer vereni görüyorsunuz.
Benim çok şaşırdığım kişiler geldi ama gelmesi gereken beklediğimiz çok insan da gelmedi. Mesela öz kuzenim gelmedi, küslük falan da yoktu üstelik. Ama artık ben de herkese bana gösterdiği sevgiye göre karşılık vermeye karar verdim. Bundan sonra ne ölüsüne ne düğününe kesin kararlıyım. Oğlu sünnet olsun asla gitmeyeceğim, oğlunun düğününe de asla gitmeyeceğim. Bitmiştir benim için dedim geçtim.
Annem de daha iyi oldu boşver diyor. Dostunu düşmanını gördün diyor. Haklı. Siz de o gün herkesi boşverin ve sadece kendi mutluluğunuza ve eğlenmeye bakın. Damada falan da mahcup olmazsınız merak etmeyin, siz ikiniz eğlenin de gerisi zaten mühim değil.
Mutluluklar

Bence kafana takma gelen gelir gelmeyen kendi bilir gelinliginin tadını çıkar oyna gül keyfine bak.
Salonu küçük tutun az kisi gelse de belli olmasın

Teşekkür ederim hepinize biraz olsun rahatladım sayenizde. Ankarada yaşıyorum gelmek isteyen herkesi beklerim çok mutlu olurum gelirseniz :)
Aaaa bursa olaydi ben kesin gelirdim
Hic uzulme gelen gelsin gelmeyen gelmesin
Aslinda kuru kalabalik olacagina az oz daha iyidir
Kocaman mutluluklar dilerim ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X