- Konu Sahibi sonkafautucu
Eşimin ailesi toplasan 20 kişi. Bizimkilerse kalabalıktı. Kimse kimseye mahçup olmadı o az kişi bu çok kişi diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah yardımcın olsun.çok mutlu olHerkese merhaba kızlar canım okadar sıkkın ki sırf bu konuyu paylaşmak için üye oldum.. Şöyle özetliyim..
Zamanında o kadar çok çevremiz vardı ki sevenimiz sayanımız ta ki babamın işleri bozulana iflas edene kadar. Öyle ki annem rahatsızlandı akrabaların hiç biri kapımızı açmadı kötü günlerde yanimizda olmadilar. Biliyorum büyük bi imtihandan geçtik ama şu sıralar iyice bunalmaya başladım 1 ay sonra evleniyorum ve o kadar kalabalık sulalem olmasına rağmen aramız pek iyi değil ve düğünüme gelmezlerse babamın onlara zamanında yaptığı maddi manevi destekler yanlarına kalacak.. onuda geçtim Damat mahçup olma korkusu var içimde..Sizce bu psikolojiyi nasıl atlatabirim.. Dinlediğiniz için teşekkürler gelmek isterseniz hepinizi düğünüme beklerim :)
gelecek çeyrek sayısına göre mi mahçubiyet durumunuz artacak anlamadımHerkese merhaba kızlar canım okadar sıkkın ki sırf bu konuyu paylaşmak için üye oldum.. Şöyle özetliyim..
Zamanında o kadar çok çevremiz vardı ki sevenimiz sayanımız ta ki babamın işleri bozulana iflas edene kadar. Öyle ki annem rahatsızlandı akrabaların hiç biri kapımızı açmadı kötü günlerde yanimizda olmadilar. Biliyorum büyük bi imtihandan geçtik ama şu sıralar iyice bunalmaya başladım 1 ay sonra evleniyorum ve o kadar kalabalık sulalem olmasına rağmen aramız pek iyi değil ve düğünüme gelmezlerse babamın onlara zamanında yaptığı maddi manevi destekler yanlarına kalacak.. onuda geçtim Damat mahçup olma korkusu var içimde..Sizce bu psikolojiyi nasıl atlatabirim.. Dinlediğiniz için teşekkürler gelmek isterseniz hepinizi düğünüme beklerim :)
Gidek mi kızEn kötü ben gelirimgelinin arkadaşıyım derim , Kiraz diye bir kız geldi arkadaşınmış derlerse çaktırma panpaaa
![]()
Teşekkür ederim hepinize biraz olsun rahatladım sayenizde. Ankarada yaşıyorum gelmek isteyen herkesi beklerim çok mutlu olurum gelirseniz :)
Aaaa bursa olaydi ben kesin gelirdimTeşekkür ederim hepinize biraz olsun rahatladım sayenizde. Ankarada yaşıyorum gelmek isteyen herkesi beklerim çok mutlu olurum gelirseniz :)