Düğünüme son 78 gün! Gün gün kilo verme çabalarım..

teşekkür ederim:) spor konusunda çooook hantalım maalesef :( senin hedef kilon kaç canım :32:

bende aynen canim sporda cok hantalim ama bir kere zar zor denedim (dvdyi gecen sene mayista almistimbu sene yapmaya basladim) fayydasinin olacagina inandim yag icinde olan vucudum sekil almaya basladi gunluk sadece 27 dakikami aliyor . Canim benim hedefim en az 60 a dusmek. Bu arada ben iki kere dogum yaptim 100 kilolara ciktim eski kilomu bulmak istiyorum artik...
Bu arada canim dugunun olacakmis mutluluklar diliyorum.... bu kosusturmaylada daha iyi verirsin kilolarini umarim.

son 74 gün:

bugün yine aynı şeyleri yedim diyeti ufak tefek bozsamda aslına uyuyorum :1:

merhaba.bahsettiğiniz zerdeçal tarçın zencefili günde kaç defa tükettiniz.malum tatları oldukça acı.ben süte karıştırıp içiyorum.gerçekten göbek yağlarında etkilimi.mekik de çektinizmi

canım günde 3 kere aç karnına yedim ben.tadı gerçekten berbat zaten onu yedikten sonra yedirmiyo hiçbişi ebru şallıyla plates mekik kadar etkili :)))

son 73 gün:

Öğleci olduğum için saat 10 da uyandım 4 tane ızgara köfte 1 bardak ayran 1 dilim ekmek dedim kahvaltıda

okuldan 5 te geldim pilav-ayran-1 dilim ekmek yedim

meyve ve badem atıştırmayı düşünüyorum akşam.

spor daha yapmadımm :5:

gelinlik şimdi baksam mı acaba kilo verebilir miyim kafam çok karışık :53:

valla ben gecen hafta gelinlik provalarına başladım canım.beğendiğim bir model vardı ve diktirmem şarttı ama ben caymam kilo mutlaka vericem diyorsan hazır da bakabilrsin şimdiden bak ama kilo vermeye de devam et :)))bu kilodayken bile görenlerin manken gibi olmuşsun çok güzel bi gelin olacaksın demesi bile pahabiçilemez :))

hersey valla bogaz ve egzersiz yapmamaktan oluyo kendimize yapiyoruz. 27 Temmuzda evleniyorum 1 ayda b-fit yapiyorum yediklerime dikat ediyorum genelde tavuk, beyaz pilav, bulgur pilavi (beyaz pilav yemiyorum), makarna ve yesillikle besleniyorum, kahvaltilari normal yapiyorum ekmek azalttim eger acelem varsa leblebi yiyorum bir avuc baya tok tutuyor.Tarcinli su ile hem daha fazla su iciyorum hemde cikolata istegimi bi nevze unutturuyor. 1 Ay icerisinde noldu: kilom ayni yag oranim 3% dusmus su oranim artmis, incelmelerim : bel 3cm, karin 8cm, kalca 3cm, basen 2cm, kollar 3cm... ve aynen devam dahada spor yaparak ve dikatli yiyerek...

Bu arada tebrikler :)

teşekkürler :3:

arkadaşlar azminize hayran kaldım :40:

artık diyet mantığı yerleşti hayatıma nefsimi terbiye ettim sanırım bir haftadır.. kendimi tutabiliyorum artık :52:

son 72 gün:

bugün yine geç kalktım kahvaltıda iki buçuk dilim kızarmş ekmek çok az tereyağ bir bardak çay (dolaptaki kahvaltılıklar bozulucak yakında)

kahvaltıdan yarım saat sonra arkadaşların önerdiği Jillian Michaels in jimnastik videolarıından birisini açtım 15 dakika yapabildim- 80 kiloyum şınav ve mekik çekemediğimi farkettim :14:

okuldan gelince ayran pilav ekmek yedim yine (bu pilav dünkü pilav :27: okuldan gelince çok yoruluyorumm)

canım çay çekti daha sonra çook az şekerli çay içtim(şekeri tamamen kesemiyorum)

akşam yemeği yemeyeceğm bir bardak süt içmeyi düşünüyorum.ayrıca 20 defa koltuğa inip çıkmayı enerji yakmayı planlıyorum

gelinlik konusunda hala karar veremedim :14::14:

son 70 gün:

çoooooooooooook mutluyum diyete başlayalı 10 gün oldu 2 kilo verdim bir pko lu olarak azmime azim kattı bu durum

diyete aynen devam :46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Ekmeği fazla kaçırıyorsunuz geldi bana. Bizim de bir topik var orada birbirimize detsek oluyoruz. Bende oradakilerden görüp başladım jiliana. O topikte herkes bu sporu yapıyor zaten :) jilian sporuna başlamanı öneririm gerçekten çok faydası oluyor. 30 günde gözle görülür fark oluyormuş. Googleden bu spora başlayıp kilo veren insanlara bakarsanız zaten motive olursunuz :)

doğru ekmeksiz yapamıyorum :2:

jillian egzersizleri güzel fakat bir sorun var 15 dakkayı geçemedim hiç yapmada kesiliyorum resmen :26:

gelinlik bakma fikrine dayanamadım.küçük bi yerde yaşadığım için 1 adet büyük beden hakim yaka gelinlik bulabildim ve denedim etek kısmı dışında güzel değildi fakat gelinliğin bana nasıl olacağını görmek için giydim.. siz de fikirlerinizi söyler misiniz?? kilo vermeyi daha çok beklemeli miyim?? :32:

$2013-04-14 14.56.48.webp

doğru ekmeksiz yapamıyorum :2:

jillian egzersizleri güzel fakat bir sorun var 15 dakkayı geçemedim hiç yapmada kesiliyorum resmen :26:

1. gün 15 dakika 2. gün 20 derken yavaş yavaş alışırsınız :) Altta linkini vereceğim sayfada da çok iyi hareketler var ve daha basit. Ona da bir bakabilirsiniz. :) Şınav ve mekik konusunda da hemen pes etmeyin. Ben 64 kiloyum bende pek çekemiyorum :)

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...arin-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim.html

Eğer gelinliği hazır alacaksanız biraz daha kilo vermeyi bekleyebilirsiniz sonuçta daha 70 gün var düğüne.

son 57 gün:

nişanlımın gelmesi nedeniyle burayı ihmal ettim. boğazına düşkün yarim nedeniyle diyet yapamadım :27: bugün gitti :43: ben kaldığım yerden devam :52::52:

son 56 gün:

kahvaltıda akşamdan kalan pilavı yoğurtla yedim (kahvaltı yapmayı sevmiyorum)

arada 1 dilim karpuz

öğle yemeğinde yalancı yaprak sarması yoğurt ve az biraz ekmek

arada erik yemeyi akşamda yoğurtlu ıspanak yemeyi planlıyorum.

veeeee zumba yapıcam :21:

Back
X