Düğünümü,doğumumu, her mutluluğumu zehir eden eş+kaynana+görümce

alarax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
211
60
42
Merhaba kızlar, başliktan da anlasilacaği gibi özel olarak gayret gösteriyorlar.8 yıl önce evlendik.Düğünde kaynana ellerini bana öptürmedi.Kına geçene gelmedi.Halbuki onlar beni istediler.Ben kačmadım.Düğün sonrası o zaman bekar olan görünce ve kaynana kanlı çarşaf isteriz diye eşimle arama girdiler.Vajinusmus vardi bende.Ayni binada oturuyoruz.Evin en üst kati bizim.Gerdek gecesi ertesi sabahı kaynana terastaki demirleri boyatti eşime.Sürekli terasta ses yapıp eşimin benim yanimdan gitmesine sebep oldular.Bana sırtını dönerek oturdular hep.Görümce evime girip çeyizlik eşyalarimdan götürünce ipler kopmuştu.2 ay ayri yaşadik.Eşim hep onlari hakli gördü.Agliyordu niye böyle yapıyorlar diye.Onlar yüzünden intihara teşebbüs etmiştim.Boşanacaktık.Çocuk da yoktu.Daha cinsellik bile olmamısti çünkü.Abim o eve değil başka bir eve taşının demişti.

Saf gibi ayni eve gidip ayni şeyleri göze aldım.Görümce bu arada evlendi.2 yil sonra eşiyle beraber aynı binaya taşindi.Kızımız olduğunda hiç gelmediler.kızım büyüdü 7 yaşinda 1. Sinifa gidiyor.Görümcenin de anasinifa giden kızı var.Her gün tam kızım ödev yapacakken bize yolluyor kızını.Ben gönderiyorum eşim suratini asiyor.Yazlık aldık.İkimiz de öğretmeniz yazları gideriz diye.Eşime köylerine ağaç diktirip oağaçlarla uğrasmasini sağlayıp yazliga gelmemesi için uğrasiyorlar.Artik bıktım.Ayrılalım dedim.Kızımın velayeti için kağıt imzala ve okul adresini ver de boşanma kağidini oraya göndereyim dedim.Çünkü 7 yol önce o aynisini bana yapmıştı.Hiçbir şey söylemiyor.

Hatırladım eski konunu, yazlık ağaç deyince aslında daha ciddi sorunlar varmış baksana. Neden bu adamı çekiyorsun ki. Görümceni, kayınvalideni takma diyeceğim ama eşinde onların yanındaymış baksana. Hiç bir şey demedi mi boşanma konusuna? Bence ciddi olduğunu düşünmemiştir.

En buyuk sorun esin ..
Kv ve gorunceyi takmaya bilirsinde , bunca zaman hala esinin onlari dinlemesi zor bir durum..
Boyle bir adami cekmek zorunda degilsin .
Ver yolu gitsin ..

Hersey este bitiyo o koruyup savundin mu kimseler karisamaz ana kuzusu galiba esin

Kayinvalideyi gorumceyi takmayin dış kapının mandali diye düşünün ama eşinizin sizin arkanizda durması lazım bu konuda da bu zamana kadar bir gelişme kaydedememis olmanız bence ciddi ciddi boşanma konusunu dusunmenizi gerektiriyor ben evlenmeden önce böyle bi konuyla karşılaşmis olsaydım bu adama böyle yapcak bişi yok idare etceksiniz derdim ama evlendikten sonra öyle düşünmüyorum adı üstünde eş sizi anlamali arkanizda olmalı sizi tamamlamali yoksa normal bi arkadastan ne farkı kalıyor

Elin ekmek tutuyor aklın yerinde eeee niye bu adamı ve ailesini çekiyorsun al evladını boşan gitsin neyin derdi bu anlamadım huzur yoksa yaxlıgım kışlıgım yatım katım altımda son model arabam olsa ne olacak!!!!

Merhaba kızlar, başliktan da anlasilacaği gibi özel olarak gayret gösteriyorlar.8 yıl önce evlendik.Düğünde kaynana ellerini bana öptürmedi.Kına geçene gelmedi.Halbuki onlar beni istediler.Ben kačmadım.Düğün sonrası o zaman bekar olan görünce ve kaynana kanlı çarşaf isteriz diye eşimle arama girdiler.Vajinusmus vardi bende.Ayni binada oturuyoruz.Evin en üst kati bizim.Gerdek gecesi ertesi sabahı kaynana terastaki demirleri boyatti eşime.Sürekli terasta ses yapıp eşimin benim yanimdan gitmesine sebep oldular.Bana sırtını dönerek oturdular hep.Görümce evime girip çeyizlik eşyalarimdan götürünce ipler kopmuştu.2 ay ayri yaşadik.Eşim hep onlari hakli gördü.Agliyordu niye böyle yapıyorlar diye.Onlar yüzünden intihara teşebbüs etmiştim.Boşanacaktık.Çocuk da yoktu.Daha cinsellik bile olmamısti çünkü.Abim o eve değil başka bir eve taşının demişti.

devamı ne zaman keşke boşansaydınız o zamanlar.

daha ilk zamanlar balık kokmuş da siz burnunuzu tıkamışsınız.
şimdi bir de evladınız var.

elinizde mesleğiniz de varken zevk mi alıyorsunuz bu eşi çekmeye_???
ne kv ne görümce kapı kapanır diğerleri dışta kalır ama eşin eş olamamış!

Ağaçlardan bahsedince hatırladım. Ne biçim insanlarmış. Evin içine mudahale edilmesine takılıyorum sınır oluyorum. Kendini, gelmediler aramadılar ve diye harap etme sadece aile içine zarar veriyorlar diye o konuda bişeyler yapmalısın. Bu konuda net ol eşin kararlılığını gorunce düzelir inşallah

X