Düğünümüze haftalar kaldı ; bende kararsızlık mutsuzluk isteksizlik :(

Sizin adınıza çok sevindim. mutluluklar.. :)

Dugunden önce herkes ayni stressi yasiyor , sadece sen degil..

Ayrica o ev dedigin senin yuvan olucak.
Her aksam yemek yapmakta hosuna gidicek:)

Bu mesajı tesadüf olarak gördüm sitede hâlâ aksifsiniz acaba kararınızdan hiç pişman olduğunuz oldu mu?

Hortlamış konu..
Tarihe bakmamışım ..

Konu açılalı 6 yıl olmuş bence konu sahibi şuan evlenmiş hatta yaklaşık 4-5 yaşlarında da çocuğu vardır

Canım arkadaş evlenmiş hatta çok mutluymuş çocuğu bile var 6 sene olmuş

Reactions: 000
Evlilik korkusu sarmış belli ki heyecanlı bi hayat istiyorsanız tercihlerinizi ona göre yapmalıydınız durağanlık herkese uygun olmayabilir

Valla evlilik ztn monotonluktur bir süre sonra. Ayrıca evlenmesen bile.bi gün ailenden ayrılıp kendi yemeğini temizliğini mecbur yapicn onu evliliğe yorma. Kendi evi olunca daha hevesli olur insan yeni takımlar fln öyle düşün:) tek basinsysan da yemek yapma her seferinde
O insanla ömür boyu olcagini dusunemiyosan belki sevmiyosundur

Tarine bi baksaydiniz.Atı alan Üsküdar'ı gecmis.Kadin cocuk yapmış

Imzayi atana kadar acaba vazgeçsem mi diye düşünüyordum normal biraz korkular heyecanların onu ne geçiyor ne yazık ki evlenince devam ediyor bi süre sonra geçiyor he monoton evet ne yazık ki hayat şartları biraz zorluyor yeterki kararlı olun herşey gelip geçici

Bu mesajı tesadüf olarak gördüm sitede hâlâ aksifsiniz acaba kararınızdan hiç pişman olduğunuz oldu mu?
İyi ki evlenmemişim diyorumm. Asla bana göre değildi asla. Sevmiyor muşum onu.. Bana güzel davranışına bağlanmışım. İyi bir insan diye evlenseydim kesinlikle boşanmıştım.. İçinde bulunduğun ilişki sana kafesteymişsin gibi hissettirmemeli. Zaten seviyorsan böyle de hissetmezsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…