- 2 Kasım 2018
- 38
- 37
- 3
- Konu Sahibi ortakkardeshesabi
Arkadaşlar lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın anlatacağım durumu ayıplamayın, kınamayın, yargılamayın. Sadece yardımcı olun. 22 yaşındayım 13 yaşımdan beri kuzenime aşığım. Benim de onunda hayatımızdan birçok insan geçti ama onu unutamadım. Bu durumu geçmişte kuzenime anlattığım zaman gayet olgunlukla karşıladı ama karşılık vermedi. Kuzenimin sırrı berktir. Ona karşı olan hislerimi kimseye söylemez. Yani bu durumu kuzenimden başka kimse bilmiyor. Şu an çalıştığı iş yerinden birisi ile beraber ve bu kişiyi kimseden saklamıyor. Tüm sülale öğrendi baya ciddiler... Daha da erken olabilir ama maksimum 1 seneye kadar evlilikleri gözüküyor.. Üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor, mutlu olsun. Ne numarası var ne sosyal medyada ekli.. Karşılaştığımızda merhabadan başka hiçbir muhabbetimiz muhataplığımız olmuyor. Sorum şu ki bütün akrabaların kuzenlerin düğününe giderim ama onun düğününe gitmek istemiyorum. Canım çok yanacak.. Onun düğününe gitmesem akrabalar ve ailem anlar mı? Ne gibi bir gerekçe sunabilirim gitmemek için?
Son düzenleme: