Düğününe gitmeli miyim?

Gideyim mi?

• Git

OY: 9 16,1%
  • Gitme

OY: 47 83,9%

• Ankete Katılan
    56
Ne olursa olsun aynı şehirde iki insan 2 senede görüşürdü ya elbet.
Bilemedim bana iki tarafta bu arkadaşlığa hiç emek harcamamış gibi geldi.
Hele siz sonradan geldiyseniz şehirde yabacıysanız onun size ekstra destek olması gerekirdi.
Bunu yapmadıysa ben gitmem açıkçası arayıp tebrik eder hayırlı olsun dersiniz.

ben de yakin zamanda evlendim, uc dört senedir gorusmedigim arkadaslarima bile davetiye attim. çünkü oyle yapmak gerekiyor yani, haber vermesen de alinabilirler.
sagolsun cogu da geldi beni hem sasirtip hem mutlu ettiler.
o yuzden oyum gitmenizden yana. gerekirse birsey takmayjn, sorun oysa ama gidin bir görünün, foto cekinin gelin.
benim çok fazla arkadaşım yok düğünüme gelir gibi mi düşünmeliyim bilmiyorum.
bu dusunce de sacma bir dusunce. sen evlenesiye o hamile kalir dogurur falan yine gelmez belki. boyle bir beklentiyle gidersen düğünün zamanin pisman olursun gittigine

Valla aynen çok üzülmüştüm o zaman birde onun çocuğu oldu diyor bir çeyrek takmadın senin çocuğun olsa ben yarım takardim dedim daha sen gelip düğüne çeyrek bile takmadin kalkmış yarimdan bahsediyorsun
cevap olarak ne dedi?
valla ben taki toreninde sevdigim bir suru insani gördüğüm icin o kadar mutluydum ki kim ne takti sarilmaktan hic görmedim bile. hatta birkac kisi dolar takmis hic farkinda degilim doviz takildiginin. insallah ceyrek taktim gelmedi muhabbeti dinmez ileride (neyse ki 34ümde evlendim, cevremde taki töreninde bekar yok gibiydi)

cevap olarak ne dedi?
valla ben taki toreninde sevdigim bir suru insani gördüğüm icin o kadar mutluydum ki kim ne takti sarilmaktan hic görmedim bile. hatta birkac kisi dolar takmis hic farkinda degilim doviz takildiginin. insallah ceyrek taktim gelmedi muhabbeti dinmez ileride (neyse ki 34ümde evlendim, cevremde taki töreninde bekar yok gibiydi)
O zaman kanka eşim izin vermedi ondan gelemedim düğününe dedi işte çocuğun olsa kesinlikle takıcam dedi ama umrumda degil

ben de yakin zamanda evlendim, uc dört senedir gorusmedigim arkadaslarima bile davetiye attim. çünkü oyle yapmak gerekiyor yani, haber vermesen de alinabilirler.
o yuzden oyum gitmenizden yana. gerekirse birsey takmayjn, sorun oysa ama gidin bir görünün, foto cekinin gelin.

bu dusunce de sacma bir dusunce. sen evlenesiye o hamile kalir dogurur falan yine gelmez belki. boyle bir beklentiyle gidersen düğünün zamanin pisman olursun gittigine
Hayırli olsun canım evliliğin ♥️

Gitme. Bu arkadaslarda ilk evlenenler çok şanslı oluyor. En yakın iki arkadaşıma gittim. Bana gelince yüzyılın karı yağmıştı yollar kapandı gelemediler. Bahaneleri de döt gibi : Eeee sende yazın yapsaydın?

Ama hala en yakın arkadaşlarım sevgi başka bir şey

Merhaba herkese,
Aynı ilde bulunduğum bir arkadaşımın düğünü var. Beni de davet etti. Aramızda bir sorun da yok. Ama son 2 senedir aynı ilde olmamıza rağmen hiç buluşmadık. Ben ilk geldiğimde buluşmak için bir konuştuk ama aynı ilin iki ucunda oturuyoruz 1.5 saat mesafe var aramızda sonra da konuşmadık. Sizce düğününe gitmeli miyim? Bir yandan onun en yakın arkadaşlarıyla aram kötü gereksiz gergin hissedicem ve aynı ilde olmamıza rağmen hiç buluşmadık gitmesem de olur gibi. Bir yandan benim çok fazla arkadaşım yok düğünüme gelir gibi mi düşünmeliyim bilmiyorum. Siz olsanız gider miydiniz? (Geçmişte samimiydik, sonradan -2 sene öncesine kadar- araya mesafeler girdi farklı illerdeydik ve o ortak arkadaşlardan dolayı ister istemez ben de mesafe koydum)
Gitmem. Zaten yakın bir ortam olmayacak, takı takarken göreceksin okaadar. Tek takılacaksın birse. Hiç gerek yok.

Ooo tebriks

Düğün zamanı ortaya çıkan sözde arkadaşlar var. Liseden sonra 7 sene gorusmemisiz telefonumu bulmuş düğüne davet ediyor. İlkokul arkadaşım sosyal medyadan beni bulup düğününe davet etmişti. O zamanlar sevinmiştim tabi beni hatırlamış ne güzel falan diye. Ayni şehirde olduğu için de gitmiştim. Sonra ne bir iletişim ne bir şey. Ben evlenene kadar telefon numaralari bile değişti. Düğün zamanı yaklaştıkça eski arkadaşlarını hatirliyorlar sadece.

Arkadaşın nasıl biri en iyi sen bilirsin. Aynı şehirdeysem, benim için yorucu olmayacaksa giderdim. Baska şehirdeyse 2 sene görüşmediğim biri için ugrasmazdim.

Merhaba herkese,
Aynı ilde bulunduğum bir arkadaşımın düğünü var. Beni de davet etti. Aramızda bir sorun da yok. Ama son 2 senedir aynı ilde olmamıza rağmen hiç buluşmadık. Ben ilk geldiğimde buluşmak için bir konuştuk ama aynı ilin iki ucunda oturuyoruz 1.5 saat mesafe var aramızda sonra da konuşmadık. Sizce düğününe gitmeli miyim? Bir yandan onun en yakın arkadaşlarıyla aram kötü gereksiz gergin hissedicem ve aynı ilde olmamıza rağmen hiç buluşmadık gitmesem de olur gibi. Bir yandan benim çok fazla arkadaşım yok düğünüme gelir gibi mi düşünmeliyim bilmiyorum. Siz olsanız gider miydiniz? (Geçmişte samimiydik, sonradan -2 sene öncesine kadar- araya mesafeler girdi farklı illerdeydik ve o ortak arkadaşlardan dolayı ister istemez ben de mesafe koydum)
Benim de öyle bir arkadaşım var. Aynı ildeyiz aramızda 2 saatlik mesafe var ama hiç buluşmayız. Üniden mezun olduğumuzdan beri hiç buluşmadık düşün :D Ama lafta çok samimidir sürekli canım bebeğim diye konuşur. Böyle bir arkadaşım beni davet etse bana bir zararı olmadıysa ve gitmek istiyorsam giderdim. Gitmek zorunda olduğum birisi olarak görmezdim, siz de öyle düşünün. Gitmeseniz ve arkadaşınız bu sebeple arkadaşlığı bitirse bile bir şey kaybetmezsiniz çünkü zaten görüşmüyorsunuz yine görüşmemeye devam edeceksiniz :D Eskiden samimiymişsiniz, aranızda kötü bir şey geçmemiş o yüzden arkadaşlığınız resmi olarak bitmemiş ama aslında ortada bir arkadaşlık yok.

Back
X