Düğününüze bir ay kala aldatıldığınız öğrenseniz...

senminay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
122
0
46
Ankara
yaklaşık 3 yıldır süren bi ilişkim var 2 ay önce nişanlandık.tayin için nikahımız oldu.1 ay sonra düğünümüz var ev tutuldu eşyalar alındı... meğer yaklaşık 5 ay önce aldatılmışım.uzaktaydı o zaman msnde görüşmüşler 1 defada dışarda biyerde oturmuşlar.başlamadan bitmiş gibi olmuş ama bu aldattığı gerçeğini değiştirmiyor malesef.şimdi neyapacam bilmiyorum.gelinlik diktiriyodum yarın son provasıydı gidemedim tabi...

dün provasıydı yazacaktım yarın yazmışım.olanları kimseye anlatamadım daha burda yazıyorum ilk defa.etmediğim hakaret kalmadı ağladım bağırdım çağırdım ama acım hafiflemiyo..

çok zor bir durumda kalmışsın :59:
Bunu nasıl öğrendin peki işin aslı falan varmı ?

facebooka girecektim onun telinden gireyim dedim otomatik olarak onun sayfası açıldı içime kurt düştü msjlara bakayım dedim bi kızla yazışmış msn hotmail adreslerini vermişler.sonra hotmail şifresini buldum daha doğrusu bilydm şifresini hiç açıp bakmamıştım.orda ayrıntılı götdüm tabi herşeyi.

ben olsam düğünü yapardım yani devam ettirirdim ama nikah memuru kabul ediyor musunuz deyince hayır diyip masada bırakıp giderdim :63:

bide üstüne laf yapıştırırdım hatta ama şimdi yazmıyım ban yemiyim

Peki neden böyle bisey yapma geregi duymus? Veya kizla neler yazismislar... Belki kavgaliydiniz, uzaktiniz diye baska biriyle konusmak istemistir. Hic biri özür degil tabiki ama belki icini rahatlattir birazda olsa...
Cok üzüldüm ya

Çok üzüldüm ama nasıl güveneceksiniz? bir kızla konusuyor bulusuyor belki begenmedi begense devam ettirecekti.sizi gerçekten sevse böyle bir şey yapmazdı.çünkü buna ihtiyac duymazdı.yaşadığınız çok zor.şimdi sadece aldatılmak değil,o kadar hazırlığa,cevreye karşı yaşayacağınız mahcubıyetıde dusunuyorsunuzdur.Yol yakınken dönün derim.Allah yardımcınız olsun...

çok zor olmalı bu günlerin..tamda sevinecekken evleniyorum diyecekken...çok üzüldüm..
ne yapılır? bütün düzenini de değiştirmişsin...tekrar eski iş yerine dönme imkanın var mı? eğer bu durum biraz zor olacaksa düğününü ertele..hatta ayrıldım de..çok uğraşsın çok..yine de atlamazsan ayrıl..çünkü daha yolun başındayken bişeyleri görmüşsün.evlendikten sonrası için herşey çok daha geç olur..pişman olursun..

çok zor bir durumdasın. ama birkere bunu yapan bir zihniyet birdaha yapmakta sakınca görmez bu hep aklında olsun. sonra pişman olma. ama tam düğün arifesinde bunları yaşaman çok zor arkadasım allah yardımcın olsun

allah belasını versin bu erkeklerin yaa!!
madem sevgilin sana yetmiyor o zaman evlenme!
madem seviyorsun evleniceksin aldatma
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yaa
allah belasını versin
seni üzmeye ne hakkı var çok sinir oldum ya.
bikaç ay uzak kalmasınlar aman hemen canları sıkılır!!
bayanlarsa tüm aşkıyla bekler, acı çeker, özler.
bi keriz biz miyiz neyiz ya öf

canım sakın evleneyım deme her sey bıttı bı dugun kaldı dıye sakın yanı boyle karekterlı bı ınsanIN Allah gercek yuzunu gostermıs sakın yanı

ben birebir yaşadım
adam nikah için gün sayarken beni rahatsız etmeye devam ediyordu kıza tüm yazılı kanıtları gönderdim
aradım konuştum bu adam böyle şeyler yapıyor diye
kız ne mi yaptı bana küfür etti evlendiler inanılır gibi değildi

çocuk evlendikten bir süre sonra tekrar bana sarmaya başladı, aynı yerde çalışıyorduk işten attırdım
kız onu bile biliyor
ben savcılığıa filan verip kurtuldum çok şükür ama allah öyle kızlara akıl fikir versin

Zor bi durum ancak şimdi bunu yapan evlilik bolyunca da yapar .
Pişman oldum demez.
Aksine yüz bulur cesaret bulur .
Şimdi herşey zor gelebilir ama geleceğinizi karartmayın.
Hakkınızda hayırlı olsun
Umarım bi karara varırsınız.

Son düzenleme:
"Düğününüze bir ay kala aldatıldığınız öğrenseniz..."
Bir ay değil bir dakika kala öğrensem bile kararım aynı olurdu.. Öyle bir adamla aynı yastığa baş koymam..

ben birebir yaşadım
adam nikah için gün sayarken beni rahatsız etmeye devam ediyordu kıza tüm yazılı kanıtları gönderdim
aradım konuştum bu adam böyle şeyler yapıyor diye
kız ne mi yaptı bana küfür etti evlendiler inanılır gibi değildi

çocuk evlendikten bir süre sonra tekrar bana sarmaya başladı, aynı yerde çalışıyorduk işten attırdım
kız onu bile biliyor
ben savcılığıa filan verip kurtuldum çok şükür ama allah öyle kızlara akıl fikir versin

tam aksine senin o herifin peşinde oldugunu sanmıştır...hatta kıskanıp ayırmaya çalışıyorsun sanıp o herifi kızın gözünde daha da kıymetli hale getirmişsindir belki de :) ama doğrusunu yapmışsın sonuçta..

konu sahibi arkadaşa dönersek fena bi durum yaşamışsın ..ama başta öğrenmen sana o yola girmemen için bir ışık olabilir ...

zaten nikah olmuş. oturmuşlar sadece anladığım kadarıyla. bir de konustuk demişsin, nasıl bir acıklama yaptı sana?

yaklaşık 3 yıldır süren bi ilişkim var 2 ay önce nişanlandık.tayin için nikahımız oldu.1 ay sonra düğünümüz var ev tutuldu eşyalar alındı... meğer yaklaşık 5 ay önce aldatılmışım.uzaktaydı o zaman msnde görüşmüşler 1 defada dışarda biyerde oturmuşlar.başlamadan bitmiş gibi olmuş ama bu aldattığı gerçeğini değiştirmiyor malesef.şimdi neyapacam bilmiyorum.gelinlik diktiriyodum yarın son provasıydı gidemedim tabi...

bu adamla evlenirsen hayatinin hatasini yaparsin...
Allah bir isaret gondermis sana, ogrenmissin herseyi iste...
birak, sakin evlenme...

Back
X