Dukana başladım demişsiniz peki dukanda yulaf kepeği yiyin diyor onu nasıl temin ettin çünkü yulaf kepeği önemli bir nokta ben dukan denemiycem şimdilik ama benim diyet işe yaramazsa veya zorlanma dönemine girersem dukan yapmayı düşünüyorum ilk evrede karbonhidratı yani ekmeği kesmek zor olur die düşünüyorum ama dediğim gibi ilerki evrelerde dukana geçiş yapabilirim
Diyetinizde kolaylık ve başarılar diliyorum
aynen bende 68 lerden 59 a düşmüştüm bi müddet böyle kaldıktan sonra tekrar kilo almaya başladım ve su an 78 civarıyım önerilerinizle bana da yardımcı olun lütfennn
bende dün dukana başladım. hali hazırda 70 kiloyum doğumdan evvel 55 dimkadınlar kulübünü uzun zamandır okuyorum fakat bugün üye oldum. hepimize kolaylıklar diliyorum. umarım hayalini kurduğumuz fit günlere biran önce kavuşuruz.
bende dün dukana başladım. hali hazırda 70 kiloyum doğumdan evvel 55 dimkadınlar kulübünü uzun zamandır okuyorum fakat bugün üye oldum. hepimize kolaylıklar diliyorum. umarım hayalini kurduğumuz fit günlere biran önce kavuşuruz.
elbette yardımcı olmaya çalışırım.henüz geç kalmış sayılmazsın bende bugün başladım.birbirimize destek olup buradan o hayattan soğutan kilolardan birlikte kurtulabiliriz.
Bende bugün başladımmm banada yardımcı olunuz lütfen :) Boy :1,73 Kilo 80,1
Hosgeldin wayhtmco :)umarim diledigin kiloya en saglikli bicimde ulasirsin. Kararlisin baya okidugum kadariyla ne guzel:) yediklerini ve diyetinkl ilgili diger hususlari foruma yazmak motive ediyor. Diyeti bozan kacamaklarimizi yazarken sucluluk duyuyoruz tabi biraz
hem de nasıl soğutuyor canım bir bilsen ama hırslıyım asırı derecede 1 bucuk haftadır yapıyorum ve gecen 2 gundur resmen iradem sınanıyor arkadaslarm gözmün önünde tavuklu döner yedi bitanesi bana sırf yiyim de diyetim bozulsun dye ısmarlamaya filan kalkıştı hiç bişeklde bozmadm ama ağzmn suyu akmadı desem yalan olur her gun yarım saat yürüyorum aayrıca da umarım sende cok bşarılı olursun tatlım bol şans :))elbette yardımcı olmaya çalışırım.henüz geç kalmış sayılmazsın bende bugün başladım.birbirimize destek olup buradan o hayattan soğutan kilolardan birlikte kurtulabiliriz.
Herkese Selam..
Uzun aradan sonra bugün forum a birşeyler yazabiliyorum.
Bu uzun aralık için herkesten özür diliyorum.Daha önce diyetisyen yardımı ile verdiğim 17 kiloyu hiç zorlanmadan geri aldım.Artık eskisinden daha da kilo almış olarak karşınızdayım
Bu sefer sizin de desteğinizle Dukan a bugün itibariyle başladım.Benim gibi kilo verme konusunda sorun yaşayan ve birilerinin desteğine ihtiyacı olan herkesi bekliyorum.Birlikten kuvvet doğar diyorum..
Umarım bu sefer güzel bir sonuç olur.Lütfen desteklerinizi ve paylaşımlarınızı esirgemeyin..
Birlikten kuvvet doğar diyorum ve bugün itibariyle her öğün yediklerimi,diyette yaşadığım sıkıntıları ve sonuçları vs sizlerle paylaşıyor olacağım..
Hepinize sevgiler..
bende 4. haftamdayim dukanla 4 kilo verdim, benim en büyük sorunum yumurta yiyemiyor olmam, Allahtan yogurt ürünlerini cok seviyorumda zorlanmiyorum bol eksili günler diliyorum arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?