Dukan diyeti ile hedef 15kg

Merhaba gelişiminiz çok güzel takdire şayan, maşallah diyelim. Ben de dükkana başlamayı düşünüyorum ama Ahmet apa ile birleştirerek yapacağım inşallah. Üç haftada vermem gereken bi beş altı kilo var. Hepimiz fit bedenlerimize en kısa sürede kolaylıkla kavuşuruz inşallah 🙏🏻

Merhaba gelişiminiz çok güzel takdire şayan, maşallah diyelim. Ben de dükkana başlamayı düşünüyorum ama Ahmet apa ile birleştirerek yapacağım inşallah. Üç haftada vermem gereken bi beş altı kilo var. Hepimiz fit bedenlerimize en kısa sürede kolaylıkla kavuşuruz inşallah 🙏🏻
Çok teşekkürler, umarım siz de hızla ve sağlıkla kilolarınızı verirsiniz🥰🥰

Bugün tartı günüm, durumlar pek iç açıcı değil 64.80 geldim, neredeyse koca hafta hiç kayıp yok🥲 yine de yola devam. Mahrum kaldığım ya da zorlandığım bir şey yok, nihayetinde illa ki o kilolar gidecek. Belki planladığımdan daha uzun sürecek ama gidecek. Diyete devam🥳🥳

Bugün sp günü, diyette geçen 34.gün

Kahvaltı haşlanmış 2 yumurta + peynir
Akşam tavuk ızgara
Tatlı dukan kara kek

Sibel can mod on devam, hayatım kilo alıp vermekle geçecek sadece sanırım :')
Geçen yıl normal dukanla 7 kilo verip (70ten 63e) diyeti tamamlamadan bırakmak zorunda kalmıştım. Yarım bırakmama rağmen kiloları geri almadım.
1 senelik aradan sonra 2024 aralık ayında bi arkadaşımla düşük kalorili bir diyete başladık, günde 800 kalori alarak sadece salata yiyerek ve aç gezerek 8 kilo daha verip 2025 şubat ayında 55e düştüm. O kadar zayıflamışken sigarayı da bırakayım dedim ve ağır bir depresyona da girerek verdiğim tüm kiloyu hakkını vere vere geri aldım :)
Tek tesellim artık sigara içmeyen bi insan olmak, sigarasız 4 ayı devirdim :) valla hayat boyu al ver al ver folloş oldum, umarım bu son olur artık.

Şu an güncel kilom 64.5kg, 55 kiloya dönmek istiyorum. Ağır bir şey yapmak istemediğim için dukan ekspressle devam edeceğim bu sefer. Motivasyon için de bu diyet günlüğüme devam edeceğim. Dün hazır perşembeyken saf proteinle başladım.
1.gün SP
3 yumurta beyazı
300ml ayran
Akşam: 300gr tavuk göğüs ızgara, 300 ml ayran

2.gün kilo 63.8kg
Başlangıç kilom: 64.5kg
Total Kayıp: 0.7kg

Protein+sebze günü.
6 Dereotlu poğaça, 8 kabak mücver, pınar protein muzlu 500ml, ızgara tavuk(bütün kalça), mantar sote(200gr), ayran

Süpersiniz sizi takipteyim.

Uygulama demissiniz tam adi nedir acaba ?

Ben de baslamak istiyorum da. Cok tesekkür ederim.

Süpersiniz sizi takipteyim.

Uygulama demissiniz tam adi nedir acaba ?

Ben de baslamak istiyorum da. Cok tesekkür ederim.
Geçen yıl başladığımda dukan diyetin appi vardı play storeda. Şimdi hala aktif duruyor mu bilmiyorum bakmadım açıkcası, sitesi artık aktif değil çünkü. Diyetle ilgili bilgileri, yemek tarifleri ve yapan gruplar facebookta var oradan da bakalıbilirsiniz.🥰
Dukan pek iyi anılan bir diyet değil aslında ama izinli yenilen şeyler bana tam uyduğu için dönüp dolaşıp bunu yapıyorum🙈

Bugün 63.5 geldim, dukan diyetini her zaman kendime çok uygun bulmuş olsam da bırakıcam. Düşük karbonhidrat enerji bakımından çok zorlayıcı bir şey. Ne kadar su içsem de böbreklerimde sanırım bir sıkıntı yaratmaya başladı. Dukan zaten hayat boyu maks 2 kere yapılacak bir diyetken ben 4, 5 kere daha başlayıp bıraktım. Keşke korumak için özen gösterseydim neyse artık. Sürdürebileceğim bir şey bulup ona başlayacağım.

Back
X