Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden böyle diyet kitapları ile uğraşıyorsunuz kilo vermek hemde aç kalmadan çok basit arkadaşlar. Sadece spor yapın. Günlük almanız gereken kalori miktarını hesaplayın yediğiniz yemekleri hesaplayıp ona göre spor yapın. Yediğim hiç bir şeyden vazgeçmedim sadece kalori takibi yapıp sporla birleştiriyorum ve haftada bir kilo gidiyor inanın bir öğünde altı dilim ekmek yediğimi biliyorum bu diyetlerle kitaplarla olmuyor bu iş spor yapın
Merhaba. hayırlı olsun canım..
bunların yanında azcık ya da boll boll yeşillik de yesen daha sağlıklı bir diyet olmaz mı?
Sadece protein almak zayıflatıyor biliyorum ama ben proteinin yanında yeşillik de yiyerek zayıfladım.
Neden böyle diyet kitapları ile uğraşıyorsunuz kilo vermek hemde aç kalmadan çok basit arkadaşlar. Sadece spor yapın. Günlük almanız gereken kalori miktarını hesaplayın yediğiniz yemekleri hesaplayıp ona göre spor yapın. Yediğim hiç bir şeyden vazgeçmedim sadece kalori takibi yapıp sporla birleştiriyorum ve haftada bir kilo gidiyor inanın bir öğünde altı dilim ekmek yediğimi biliyorum bu diyetlerle kitaplarla olmuyor bu iş spor yapın
kitapta 10 kg üzeri için 5 yaziyo test yaptım 3 gün çıktı hangisini yapacağımı bilemedim doğrusu gel beraber yapalımBen de yarın baslıyorum dukana. Kaç gün atak yapacaksın?
kitapta 10 kg üzeri için 5 yaziyo test yaptım 3 gün çıktı hangisini yapacağımı bilemedim doğrusu gel beraber yapalım
Evet testte daha az cıkarıyor bana da 6 dedi ama ben 7 yapmayı dusunuyorum max 10 deniliyor zaten. Benim en az 20 kg vermem lazım. Tamam yapalım beraber yarın ben de tartılıp baslıyorum.
Valla sporsuz hiç bir şey olmuyor zaten sporsuz yapıp boğazını tutabilenede imrenmiyor değilim. Ben yiyorum sonra bütün gece spor yapıp dengeliyorum :) en kısa sürede verirsin inş. Bir uygulama var fitwell diye onu kullan çok yararı var ben onun sayesinde kilo verebiliyorumvalla bi de bunu deneyim dedim öyle oturup diyet yapmadım bi adam gibi ekmeği bıraktığım anda kg veriyorum üniversitede eve çıktıktan sonra 20 kg aldım geriside peşimden geldi 83 den 75 e düştüm sonra geri aldım vs vs ama dukanda geri almıyosun en azından onun için dukana karar verdim inşallah hayırlı olur nişanlım askerde geldiğinde düğün yapıcaz ve benim zayıflamam gerek kızlaar
Ayy indireyim hemen dogru zaten gunde 20 dk yuruyus zorunlu bende eve gelince muzigi acip dans ettim bugunluk ya esmiyor cok sicak yurunmuyo yaaaValla sporsuz hiç bir şey olmuyor zaten sporsuz yapıp boğazını tutabilenede imrenmiyor değilim. Ben yiyorum sonra bütün gece spor yapıp dengeliyorum :) en kısa sürede verirsin inş. Bir uygulama var fitwell diye onu kullan çok yararı var ben onun sayesinde kilo verebiliyorum
Zumba yap banada arkadaşım söylemişti çok eğlenceli bideAyy indireyim hemen dogru zaten gunde 20 dk yuruyus zorunlu bende eve gelince muzigi acip dans ettim bugunluk ya esmiyor cok sicak yurunmuyo yaaa
bendemi 7 yapsam ben bugun başladım benimde 19 kg falan vermem gerek ama istikrarım kırılırsa diye korkuyorum bizimkiler evdeyken diyet falan yapılmıyo şimdi tatildeler fırsat bu fırsat başladım bende
tam ihtiyacın olan sayfayı bulmuşsun canım bunuda takibe alıyorum hadi bakalım kolay gelsin:))Naber canım? Ben de başladım bugun itibariyle. Yulaf kepeğim, kıymam, yagsız sutlerim vs hazır
Sen atağı bence düşündüğün gün kadar yap. Sonra psikolojik durumuna göre 7 gune tamamlayabilecek gibiysen devam edersin yoksa seyire geçersin.
Ben bir de tatlandırıcı aldım. Yulaf kepeği ve tatlandırıcı ile tatlı yapcam kendime şuan tek derdim bu.
Akşama da dukan lahmacun yapmayı dusunuyorum bakalım
tam ihtiyacın olan sayfayı bulmuşsun canım bunuda takibe alıyorum hadi bakalım kolay gelsin:))
Biliyorum zumbayi ama vaktim olmuyo sıkıntım o zatenZumba yap banada arkadaşım söylemişti çok eğlenceli bide