Dukan Diyeti VS Canan Karatay Diyeti

erotikbrokoli

Sen+ben=1 :)
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
230
201
53
Kadınlar Kulübü'nün diyet topiği müdavimlerine selam :)

Kızlar size ufak bir sorum var. Sizce Dukan Diyeti mi, yoksa Karatay Diyeti mi daha iyi? Açıkçası Karatay Diyeti hakkında hiçbir fikrim yok, ancak Dukan Diyeti ile kilo veren bir arkadaşım var. Hatta ben de vaktinde özenip denedim Dukan'ı ama bazı sağlık problemlerim dolayısıyla bıraktım. Vermem gereken 10 kilo var. Siz ne öneriyorsunuz?

ben de araştırıyorum bu konuyu. uygulayanlar cevap yazar umarım.
ya valla ne yapacağımı şaşırdım :) şimdi Karatay Diyeti daha doğal sağlıklı vs diyorlar ama Dukan Diyeti'ni denediğim için hiç aç kalmadığımı biliyorum vaktinde :) Ama mesela o zararlı olabilir diyorlar. Ya uygulayanlar yazsa keşke Özellikle Karatay diyetini merak ediyorum.

bilmiyorum ki. dukanı öven çok. kitabını almak istiyorum ikisinden birinin ama hangisinin
dukan tariflerine baktım biraz shirataki pirinci var. onun dışında güzel tarifler. yapılabilir.

karatayı da övüyorlar. neyse umarım yazan olur.

ben karatay diyeti kitabını aldım bakalım. bana daha uygun geldi zaten doktorum da buna benzer bir diyet yap demişti. kitabı daha yeni okumaya başlıyorum.umarım faydalı olur.

[QUOTEdiğerini brokoli, poa
kızlar şu topiğe bir bilen el atsın artık ya
Kendi diyetini kendin yap az
ben karatay diyeti kitabını aldım bakalım. bana daha uygun geldi zaten doktorum da buna benzer bir diyet yap demişti. kitabı daha yeni okumaya başlıyorum.umarım faydalı olur.
Bende kitap fuarında görmüştm aklsız kafam keşke alsaydm ama o zaman şişko oldugumun farkına varmamıstm

ben karatayla 1 ayda 6 kilo civarında verdim ve evet bi süre sonra kilo duruyor vücut direniyor ama bu sadece karataya özel bir durum değil diyet yapıp zayıflayan tüm insanlara sor bir dönem durdugu cevabını alcaksın. ben çok seviyorum karatay beslenme tarzını. kesinlikle sana öneririm devam ediyorum halen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…