- 20 Temmuz 2014
- 230
- 201
- 53
- Konu Sahibi erotikbrokoli
-
ya valla ne yapacağımı şaşırdım :) şimdi Karatay Diyeti daha doğal sağlıklı vs diyorlar ama Dukan Diyeti'ni denediğim için hiç aç kalmadığımı biliyorum vaktinde :) Ama mesela o zararlı olabilir diyorlar. Ya uygulayanlar yazsa keşkeben de araştırıyorum bu konuyu. uygulayanlar cevap yazar umarım.
Ben nerde duyduysam karatay daha sağlıklı diyorlar duman iyi hoş ama sonra hastalıklar çıkıyor demişti arkadaşm
Kendi diyetini kendin yap azkızlar şu topiğe bir bilen el atsın artık ya
Bende kitap fuarında görmüştm aklsız kafam keşke alsaydm ama o zaman şişko oldugumun farkına varmamıstmben karatay diyeti kitabını aldım bakalım. bana daha uygun geldi zaten doktorum da buna benzer bir diyet yap demişti. kitabı daha yeni okumaya başlıyorum.umarım faydalı olur.
farkında olmadan alıyoruz kiloları. ama geç değil veririz tekrar yeter ki azimli olalım.
Sen gel bnm sayfama beraber yapalm diyetaynen öyle :) bugün forumu iyice bir karıştırıp son kararımı vericem :)
Sen gel bnm sayfama beraber yapalm diyet
Diyet günlükleri sayfasında varım ne iyi olur diyet arkadaşı olsakcnm nası geliniyor hani topik mi açtın? link verirsen gelirim. istiyorum çünkü diyet arkadaşlığı falan.
sonuna kadar KARATAY :)
kesınlıkle karatay been yapıyorum zayıflıyorum .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?