dukan diyeti...

SakuraSP

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
743
1.682
158
Arkadaşlar merhaba dukan diyeti nedir nasıl yapılır denemek istiyorum yorumlarınızı bekliyorum...

Dukan diyeti listesi ''diyet listeleri'' başlığı altında vardır bakabilirsin

o sıtelerde denedım kızlar ben cok kılo aldım oyle yapınca .... dan bakın dukanın asıl dıyetı o ve 1 ayda 10 kılo verdırıyor bence denemelısın

Son düzenleyen: Moderatör:
o sıtelerde denedım kızlar ben cok kılo aldım oyle yapınca ... dan bakın dukanın asıl dıyetı o ve 1 ayda 10 kılo verdırıyor bence denemelısın
BAKTIMDA İLAÇLI BİŞEYLER ÇIKIYO YA

Son düzenleyen: Moderatör:
ilaç degıl onlar katkısız dogal urun tadı da cok guzel yaptım ben ve gerı kılo da aldırmıyor bır cok urun denedım ben ınternetten bırtek ondan fayda gordum formu dolduruyorsun yardımcı oluyorlar zaten gorus bence emınım sana uyacaktır

BEN İLAÇLARLA ZAYIFLIĞA KARŞIYIM CANIM AMA TEŞEKKÜRLER DİĞER ARKADAŞLAR GÖRÜRSE İSTERLERSE ALSINLAR :)

Dukan bence sagliksiz bir diyet.
Vucudun herseye ihtiyaci var
Et agirlikli beslenirsen ilwrde kolesterol derdi cikar

kesinlikle yapmamanızı öneriyorum.Çok hızlı kilo verdiriyo ama bıraktığınız gibi alıyosunuz.Ve de alerjik bünyeniz varsaa doktorluk olabiliyosunuz.

bende başlıycam ama şu hesaplama sayfasını bulamadım,bilen varsa linkini atabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…