"Dukan" Yapanlar Buyrun :)

citipitiyimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
1
0
1
Merhabalar, ben Cansu. 20 yaşındayım. Ben kendimi bildim bileli her zaman iri bir yapıdayım ve bu durum yoğun iştahla birleşince; sonuç olarak (tahminimce) üç haneli kiloları boylamış durumdayım Yaptığım uzun araştırmalar sonucunda Dukan diyeti yapmaya karar verdim. Yarından itibaren 6 gün boyunca "Atak" evresini uygulayacağım. Yani bu 6 gün oldukça protein ağırlıklı besleneceğim. Bildiğim kadarıyla Dukan diyetinde gece yemek yasak değil. Nitekim, şu saatlerde 1 kase yoğurdu mideye indirmiş durumdayım Her neyse arkadaşlar, benim gibi bu diyete merak salmış insanlarla tanışmayı çok isterim. Beni yalnız bırakmayacağınıza eminim. Şimdilik hoşçakalıııın

Merhaba bende bugün başladım boyum 1.73 kilom 87 bu kiloya da 103 ten dukan yaparak düştüm 2 sene önce diyetten kaçmak için birsürü yol denedim ama baktım olmuyo tekrar dukana talim:)) valla az önce komşum pizza yapmış getirdi balkonda hep beraber yiyelim diye ben sadece sucuk ve salamlari yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…