- 15 Haziran 2011
- 214
- 32
- 318
- Konu Sahibi ballparmak
merhaba 21 gündür dukan yapıyorum 6 kilo verdim 1 hafta bozmama rağmen smdi bozmadan devam etmek istyorum yol arkadaşı bulursam daha da hırslanırım kesn dukan yapan varmı aranızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm 4 haziranda 76 kilo olarak başladım atak evrem dün bitti şu anda 72 kiloyum tam gaz devam ediyorum. :)merhaba 21 gündür dukan yapıyorum 6 kilo verdim 1 hafta bozmama rağmen smdi bozmadan devam etmek istyorum yol arkadaşı bulursam daha da hırslanırım kesn dukan yapan varmı aranızda
Ne güzel bir sonuç. Umarım bende sizin gibi iyi bir sonuç alırım :)Slm 4 haziranda 76 kilo olarak başladım atak evrem dün bitti şu anda 72 kiloyum tam gaz devam ediyorum. :)
İnşallah sadece kaçamak yapmamak lazım. :)Ne güzel bir sonuç. Umarım bende sizin gibi iyi bir sonuç alırım :)
Bende yeni başladım. Geçen hafta kitabını aldım ve ilk 2 evre olan bölümü okudum. Kalan 2 evreyi daha okumadım ideal kiloma yaklasıncada o bölümleri okumayı düşünüyorum. Buhün ilk günüm gayet güzel geçti. Boyum 158 ve kilom 86. Çok fazla aşırı abur cubur yiyip çenemi tutamayınca sonuç bu ne yazıkki. Her salı paylaşabilirim sonuçları umarım iyi gider
İlk iş bende denşcem kızlar benim bir sorum daha olucak içinizde light meyve arımalı yoğurt bulabilen oldumu? Neye elimi atsam meyve parçalı yaz günü iyi gider diye düşünüyorum ama bulamıyorum birde kakaoyu nerden aldınız onuda bulamıyorum ?Ben puding yaptım gayet başarılı oldu. Ama bildiğimiz puding gibi kıvamlı olmuyor :).
tarif: 1 lt light süt / 2 kaşık kakao (yağı azaltılmış) / 2 kaşık mısır nişastası / 3 kaşık tatlandırıcı (splenda kullandım)
bir bardak sürü ayırıp kakao , tatlandırıcı ve mısır nişastasını karıştır. bir kaptada kalan sütü pişirmeye başla kaynamaya başlayınca bardaktaki karışımı içine akıtıp karıştırmaya başla. kıvam alınca pişti demektir. Ancak dediğim gibi çok kıvamlı olmuyor.