dukanla yeni bir hayata merhaba

medusa38

5.takim mezunu guncel :52
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
5.106
14.112
248
Bende eskiden kilosu 50li sayilari gecmeyenlerdendim. Ama bundan bir ay once 95kg yu gorunce diyete basladim. Bes kilo verdim. Sonra dukana gectim atakta 2.3 kg verdim Simdi seyirdeyim Benimle birlikte incelmeye var misiniz ?

Bende eskiden kilosu 50li sayilari gecmeyenlerdendim. Ama bundan bir ay once 95kg yu gorunce diyete basladim. Bes kilo verdim. Sonra dukana gectim atakta 2.3 kg verdim Simdi seyirdeyim Benimle birlikte incelmeye var misiniz ?
Bugun sp gunumdu sabah dukan krebi oglen sade kahve aksamda tavuk yogurt yedim sinirli izinli yerine salatalikla cacik yaptim sutle turk kahvesi ictim su ve cayla devam ederim

Dukan'la ilgili insanların söyleyeceği şeyler genelde negatif olduğu için sanırım kimse yazmamis.
Ben de Dukan yaptım, kilo verdim ama geri aldım. Ayrıca o kadar ciddi seviyede kabızlık yaşadım ki of of..... Olacak şey değil.

Kolay gelsin

Dukan'la ilgili insanların söyleyeceği şeyler genelde negatif olduğu için sanırım kimse yazmamis.
Ben de Dukan yaptım, kilo verdim ama geri aldım. Ayrıca o kadar ciddi seviyede kabızlık yaşadım ki of of..... Olacak şey değil.

Kolay gelsin
Teşekkürler ben hala devam ediyorum 19.gunum dukanla 5. Kilomu verdim
Herkese bu diyet uymayabilir herkesin bünyesi farklı bu denedigim ilk değil ama son diyet
Yaşam biçimi olarak ta bana uyuyor birakmam söz konusu olmayacak koruma kısmını omur boyu yapabilirim ben hiç bir diyette böyle kilo veremedim. Herkese diyetlerinde başarılar ben hiç aç kalmiyorum en azindann

Ben varım arkadaşım bugün ben de bunu araştırıyordum. Test yaptım 3 gün atak çıktı yarın başlıyorum inşallah. Boy 162 kilo 64.5 bazen de 65.0 çıkıyor. Sabah tekrar tartilip yazarım.

Normal yemek düzenine döndüğünde tüm kilolrını geri aldıran bir diyet ömür boyu bu düzeni sürdüremiyosun haliyle şoklama diyetlerne bir göz at istersen sonra normal bi diyet yaparsın.

Normal yemek düzenine döndüğünde tüm kilolrını geri aldıran bir diyet ömür boyu bu düzeni sürdüremiyosun haliyle şoklama diyetlerne bir göz at istersen sonra normal bi diyet yaparsın.
Normal düzenine dönmek isteyenler hiç başlamasına ozaman çünkü ben koruma dönemi kurallarını çok rahT uygulayabilirsin verdikten sonrada almak istemem kilolarimi

Ben varım arkadaşım bugün ben de bunu araştırıyordum. Test yaptım 3 gün atak çıktı yarın başlıyorum inşallah. Boy 162 kilo 64.5 bazen de 65.0 çıkıyor. Sabah tekrar tartilip yazarım.
Canım ben kilomu bi zayıflama yarışmasında da takip ediyorum. Ben seyir 20.gunume geldim.Hic sorun yaşamadık bayramda kacamakta yok Regl olmama rağmen de 2kiloya yakın verdim bu hafta liste paylaşımı falan yaparsan SanAda yardımcı olmaya calisirim

Normal düzenine dönmek isteyenler hiç başlamasına ozaman çünkü ben koruma dönemi kurallarını çok rahT uygulayabilirsin verdikten sonrada almak istemem kilolarimi
Korumak diye bişey olmuyo bende verdim fazlasıyla aldım tek tip ürün beslenme düzeni yanlış vücudun hem karbonhidrat a hem proteine ihtiyacı var emin olun.

Korumak diye bişey olmuyo bende verdim fazlasıyla aldım tek tip ürün beslenme düzeni yanlış vücudun hem karbonhidrat a hem proteine ihtiyacı var emin olun.
Tam bilmiyorsun diyeti galiba korumada her şey yiyorsun ölçülü sadece bir gün protein günü

Canım çok sıkkın. Hiç bişey yemiyorum nerdeyse ama gitmiyor bu kilolar . Bugün gidip devit ampul alacağım. D vitamini eksikliği de zorlastiruyirmus kilo vermeyi. Ve kilo bildiririm 63.5 :(

Back
X