• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukkan ve atılan copler

Uzucu olan belli ki buna devam edecekler, on gun gecmıs unutmamıslar cunku.
Bence siz bir karakola gıdın. Goruntulerı de alın giderken. Copten degıl de sahıslardan sikayetci olun.
Yarın kardesını yolda gorduklerinde, bırsey yapmayacakları ne malum?
Kardeşleriyle haber gönderdik ilk yaptıklarında bir daha yaprlarsa şikayetci olacağız diye bu sefer dukkanin önüne pis pis resimler cizdiler

Arkadaşlar merhaba benim ailemin küçük bir züccaciye dükkanı var ,kız kardeşim, kağıt toplayan bir kızla kardeşime ağıza alınmayacak küfürler ettiği için kavga etmişler ağız dalaşı şeklinde..ertesi gün dükkanımızın onune tamamen çöplük dokmusler nerdeyse bir 4 metre fln her tarafa çöp poşetlerini patlatmislar..kamera kayıtlarından baktık sabah 5.30 gibi el arabalarına koydukları çöpleri atıyorlar.biz polisi aradık bizim işimiz değil dediler ,zabıtayi aradık belediyeyi arayın dediler orayı aradık temizlik yapıyoruz sadece dediler ..10 gün sonra bugün hiç bir sey olmadığı halde tekrar çöp dokmusler,bizim yapacagimiz hiç bir şey yokmudur
Gerçekten çok enteresan bir ülkede yaşıyoruz. Bir sıkıntın var çözmek için kime danışsan bizim işimiz değil diyor. Kimse taşın altına elini koymak istemiyor. Siz de bu işin peşini bırakmayın hem yapanlardan hem de durumla ilgilenmeyen kurumlardan şikayetçi olun. İllaki çözüme kavuşacaktır.

Kardeşleriyle haber gönderdik ilk yaptıklarında bir daha yaprlarsa şikayetci olacağız diye bu sefer dukkanin önüne pis pis resimler cizdiler
Tehditler sokmuyor farkındaysan, onlarla muhattap olmak yerine polise neden gitmiyorsun gercekten merak ettim?
Saga sola da rezillik, esnafsınız siz.

Haklısınız ,bn yoldan geçerken durdursm güzellikle konuşmayı düşündüm ama annem anlamazlar diyor
Guzellıkle konusmak mı?
Senı anlamalarını istiyorsan anladıkları dilden konus.
Sen onunla guzellıkle konusurken o seni korece konusuyormussun gibi anlamayacak. Icten ıce hatta belki Yuzune dalga bile gecebılır senınle.

Gerçekten çok enteresan bir ülkede yaşıyoruz. Bir sıkıntın var çözmek için kime danışsan bizim işimiz değil diyor. Kimse taşın altına elini koymak istemiyor. Siz de bu işin peşini bırakmayın hem yapanlardan hem de durumla ilgilenmeyen kurumlardan şikayetçi olun. İllaki çözüme kavuşaca

Tehditler sokmuyor farkındaysan, onlarla muhattap olmak yerine polise neden gitmiyorsun gercekten merak ettim?
Saga sola da rezillik, esnafsınız siz.
İnanin aileme çok dedim ama etraftaki herkes polis onlara bişey yapamz dedi ailemde başımız dha büyük belaya girer diye çok korkuyor ve babam hasta olduğu için o dukkandayken gelir polis fln diye gitmiyolar

İnanin aileme çok dedim ama etraftaki herkes polis onlara bişey yapamz dedi ailemde başımız dha büyük belaya girer diye çok korkuyor ve babam hasta olduğu için o dukkandayken gelir polis fln diye gitmiyolar
Of.
Ne dıyım bilemedim
İnsanı zorla kotu yapıyorlar, bır kotuye denk gelmeyegor.
Ama rıcayla falan olmaz bu is buna emınım.

aman yok sakın uğraşmayın belliki korkunç derecede dolmuşlar hayata karşı önüne gelene çatıyorlar

keskin aletlerle gezerler genelde ve birini bilendiler mi birkaç kişiyle beraber giderler kavgaya

ne gelecek hayalleri vardır nede 5 dk sonrasıı düşünürler

bu tip insanların beyni çalışmaz kanun, korku gelecek konfor vb. şeyleri bilmedikleri için hayattarı bu yöndedir

çoğu tiner vb. uyuşturucu bağımlılığına sahiptir

uyuşturucu senaryo kurdurur 10 gün sonra gelmelerinin sebebi bu

hayali senaryolar ile herkesi öldürebilecek derecededirler kafalarında kurarlar

Kaybedecek hıcbıseylerı yok cunku.
Kariyer, aıle, vicdan, rezil olma kaygısı falan hıc isleri yok bu tip insanların bu kavramlarla.
Bulasmamak lazım buyuzden.
İnsallah kardesın artık akıllanmıstır.
İnanın kardeşime çok kızdık ama bu bı kere olan birşey değil ,3 senedir sürekli karpuz atmak ekmek atmak ,kötü kufurler yazmak ,bunları yaparken kardeşimle en ufak bi lafları yoktu

aman yok sakın uğraşmayın belliki korkunç derecede dolmuşlar hayata karşı önüne gelene çatıyorlar

keskin aletlerle gezerler genelde ve birini bilendiler mi birkaç kişiyle beraber giderler kavgaya

ne gelecek hayalleri vardır nede 5 dk sonrasıı düşünürler

bu tip insanların beyni çalışmaz kanun, korku gelecek konfor vb. şeyleri bilmedikleri için hayattarı bu yöndedir

çoğu tiner vb. uyuşturucu bağımlılığına sahiptir

uyuşturucu senaryo kurdurur 10 gün sonra gelmelerinin sebebi bu

hayali senaryolar ile herkesi öldürebilecek derecededirler kafalarında kurarlar
Bizde ondan korkuyoruz konu uzadıkça aile büyüklerine tasirlarsa olayı 3 kadın bişey yapamayız malesef

İnanın kardeşime çok kızdık ama bu bı kere olan birşey değil ,3 senedir sürekli karpuz atmak ekmek atmak ,kötü kufurler yazmak ,bunları yaparken kardeşimle en ufak bi lafları yoktu
Bu insanları normal gorup bısey izah etmek veya bir konu yuzunden tartısmak hıc akıllı insan ısı degıl onu dıyım.
Cunku anlatamazsın, cunku aynı dili konusmuyorsunuz.
Sen sabah sekizde uyanıp ailenle kahvaltı eden okul okuyan birisin, o sabah beste cop toplamıs belki uyuşturucu almıs gelıp dukkanının onune doken bırı.
Aynı degılsınız ki anlasasınız. Veya tartısıp halledesenız.

Bu insanları normal gorup bısey izah etmek veya bir konu yuzunden tartısmak hıc akıllı insan ısı degıl onu dıyım.
Cunku anlatamazsın, cunku aynı dili konusmuyorsunuz.
Sen sabah sekizde uyanıp ailenle kahvaltı eden okul okuyan birisin, o sabah beste cop toplamıs belki uyuşturucu almıs gelıp dukkanının onune doken bırı.
Aynı degılsınız ki anlasasınız. Veya tartısıp halledesenız.
İnanın ne yapacağımızı bilmiyoruz arkadasin dedigi gibi rezillik de ayrı bir mesele hergun sabah gene ne yaptılar korkusu ile gidiliyor ,yan komşular arıyor sabahlari dükkanın pislik içinde kalmış diye

İnanın ne yapacağımızı bilmiyoruz arkadasin dedigi gibi rezillik de ayrı bir mesele hergun sabah gene ne yaptılar korkusu ile gidiliyor ,yan komşular arıyor sabahlari dükkanın pislik içinde kalmış diye
Simdilik bekleyin.
Sonucta on gun sesleri cıkmamıs.
Belkı pes ederler.
Ama baktınız devamı geliyor, polise gıdın ve derdiniz cop olmasın sahıslar olsun.
Goruntulerle birlikte gıdın. babanızın hasta oldugunu belirtip yardım isteyin.

Simdilik bekleyin.
Sonucta on gun sesleri cıkmamıs.
Belkı pes ederler.
Ama baktınız devamı geliyor, polise gıdın ve derdiniz cop olmasın sahıslar olsun.
Goruntulerle birlikte gıdın. babanızın hasta oldugunu belirtip yardım isteyin.
Haklisiniz o zamn şahsi olarak gidip şikayet edelim bir daha olursa, teşekkür ederim

Back
X