• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dul biriyle evlenmek?

dul kelimesini oldum olası sevmiyorum. evlenmiş ayrılmış olay bu.konuya gelecek olursak, 5 sene boyunca bu adam hayatınızdaymış, bunu zamanında sorgulamış olmanız lazımdı. boşanmış erkeklere ben hep tereddütle bakarım. çünkü bir kadın kolay kolay yuvasını bozmaz, çocuk da varsa hele. bu evlilik neden bitmiş bu çok önemli. size gösterdiği yüzüyle evliği sırasındaki adam bambaşka olabilir. çünkü bir insan ancak aynı evin içinde ortak sorumlulukların paylaşıldığı bir hayatın içinde gerçekten tanınabilir. yoksa 10 yıl sevgili ol, o adamı asla tam tanıyamazsın.

çok iyi düşün. çocuğu da varmış. şunu bil ki o adam hayatı boyunca eski eşiyle istesin ya da istemesin diyalog içinde olmak zorunda, çünkü arada bir çocuk var. bunu kaldırabilecek misin?
2 yıldır görüşm
dul kelimesini oldum olası sevmiyorum. evlenmiş ayrılmış olay bu.konuya gelecek olursak, 5 sene boyunca bu adam hayatınızdaymış, bunu zamanında sorgulamış olmanız lazımdı. boşanmış erkeklere ben hep tereddütle bakarım. çünkü bir kadın kolay kolay yuvasını bozmaz, çocuk da varsa hele. bu evlilik neden bitmiş bu çok önemli. size gösterdiği yüzüyle evliği sırasındaki adam bambaşka olabilir. çünkü bir insan ancak aynı evin içinde ortak sorumlulukların paylaşıldığı bir hayatın içinde gerçekten tanınabilir. yoksa 10 yıl sevgili ol, o adamı asla tam tanıyamazsın.

çok iyi düşün. çocuğu da varmış. şunu bil ki o adam hayatı boyunca eski eşiyle istesin ya da istemesin diyalog içinde olmak zorunda, çünkü arada bir çocuk var. bunu kaldırabilecek misin?

evlilik parasal nedenler yüzünden bitmiş. biz çok ıyı anlaşıyoruz eski eşle de en son 2 yıl önce çocuk için görüştüğünü söyledi. bunun dışında görüşmüyorum dedi.

12 Ekim'de evlilik için sağlık raporu nereden alınır diye konu açmışsınız ve "yok ya nişanlımla kavga ettik yine ya bugün olacak ya da olmayacak diye tutturdu" demişsiniz acelenizin sebebi olarak.

Sizin ve bu adamın yaşları kaç?
Siz daha önce hiç evlendiniz mi?

ya dul olması sorun değil de çocuk olması sorun. çünkü sen bir anne olmadığın için anlayamayacaksın çocuğun her zaman öncelikli olduğunu, senin her zaman baba-oğul planlarına uymak zorunda olduğunu, senin isteklerinin hep çocuğun isteklerinden sonra olacağını, eski eşiyle bağının hiçbir zaman kopmayacağını, ne bileyim ailenin bir işi olduğunda önce çocukla ilgili işlerin halledilip şayet durum uyuyorsa ailene gidileceğini falan.
bence hiç girişme o işlere. bir de sürekli inişli çıkışlı olan ilişkiniz evlenince daha da çalkantılı olur.
çocuğu küçük değil ama ya 18 yaşında ve artık daha az görüşüyorlar. ve evlenir evlenmez yenıden çocuk sahıbı olmak ıstıyor 3 ay içinde

Neden endişelendiğinizi anlamadım, evlensin ayrılsın.Bu gayet normal.Evlilik cüzdanını atmaması birşey ifade etmez ki. Bence evlenin.

Neden ayrılmış peki hani sebebi neymiş evlenince mutlu olacağına inanıyorsan evlen çünkü 1 çocuk ve eski bir eş büyük problemler olabilir illa ki görüşecek bunlar çocuk için kıskanma sonra kavgaya dönüşür daha kötü olur sende dul kalmak istemiyorsan iyi düşün. Ha illa kötü düşünmek istemiyorsan iyi olacağını düşünyorsan herşeyi göze al evlen derim hayırlısı bakalım
parasal nedenler yüzünden ayrılmış

Peki bu adam nasıl biri?

Bu 5 sene içinde size nasıl davrandı? Anlayışlı mıdır? Fedakar mıdır? Merhametli midir? Cömert midir?
Hediye alır mı size? Sizin fikirlerinizi önemser mi?
İşi, gücü, mesleği var mı?
Aylık düzenli geliri var mı?
Çocuğuyla ne kadar ilgileniyor? Eğitimiyle ilgilendi mi? Ne yediği ne içtiği ile ne kadar ilgileniyor?
Çocuğu bir okul bitirdi mi yoksa çalışıyor mu?

Eski eşine ne kadar nafaka veriyor?

Hemen çocuk sahibi olmak istiyor demişsiniz, siz ne istiyorsunuz? Aynı fikirde misiniz?

İki türlüdür böyle ilişkiler, ya çocuğuyla ilişkileri iyi değildir açıkçası istemem neden dersen ayrılınca çocuğuyla ilgilenmeyen adam ilerde benle de aynı şeyi yaşasa çocuğumla ilgilenmez diye düşünürüm. Diğer bir seçenek ilgili bi baba olması evet benle de aynı sorunu yaşarsa çocuğumla ilgileneceğini bilirim ama bu defa da ister istemez içten içe kıskanırım. Hepsini geçtim mesela ben şimdi hamileyim kocamla heyecanlı heyecanlı bekliyoruz ikimizin de her bi şeyi ilk ve hep aynı heyecanı yaşadık bu güzel diğer türlü dezavantaj olur diye düşünüyorum, senin için önemli bi detay onun için gereksiz olabilir. Tüm bunları da geçtim eninde sonunda o çocuğun maddi manevi sorumluluğunu alacaksın ilerde ünive gidecek yurt parasını belki çocuğundan kısıp sen göndereceksin ve asla ve asla o çocuğa yaranamıcaksın emin ol bu nedenlerle en başta kabul etmemeliydin bence. Yine de geç kaldığını düşünmüyorum mantığını tercih edip bu kadar kasveti niye tercih edesin ki.

Peki bu adam nasıl biri?

Bu 5 sene içinde size nasıl davrandı? Anlayışlı mıdır? Fedakar mıdır? Merhametli midir? Cömert midir?
Hediye alır mı size? Sizin fikirlerinizi önemser mi?
İşi, gücü, mesleği var mı?
Aylık düzenli geliri var mı?
Çocuğuyla ne kadar ilgileniyor? Eğitimiyle ilgilendi mi? Ne yediği ne içtiği ile ne kadar ilgileniyor?
Çocuğu bir okul bitirdi mi yoksa çalışıyor mu?

Eski eşine ne kadar nafaka veriyor?

Hemen çocuk sahibi olmak istiyor demişsiniz, siz ne istiyorsunuz? Aynı fikirde misiniz?
çocukları arasında çok yas farkı olmasını isteediği için o kendı açısından beklemek istemiyor. bu zamana kadar mükemele yakındı ilişkimiz hediye alır işi ve mesleği var kişilik olarakta iyi biri çocuğuyla da ilgilidir okuyor çocuğu. 5 senede hersey çok iyiydi bana evlenmek istediğini söyleyınceye kadar ben o zaman düşünmeye basladım ve ona evet dıyemedım o da kendısını oyaladığımı düşündü ayrılma noktasına geldık

İki türlüdür böyle ilişkiler, ya çocuğuyla ilişkileri iyi değildir açıkçası istemem neden dersen ayrılınca çocuğuyla ilgilenmeyen adam ilerde benle de aynı şeyi yaşasa çocuğumla ilgilenmez diye düşünürüm. Diğer bir seçenek ilgili bi baba olması evet benle de aynı sorunu yaşarsa çocuğumla ilgileneceğini bilirim ama bu defa da ister istemez içten içe kıskanırım. Hepsini geçtim mesela ben şimdi hamileyim kocamla heyecanlı heyecanlı bekliyoruz ikimizin de her bi şeyi ilk ve hep aynı heyecanı yaşadık bu güzel diğer türlü dezavantaj olur diye düşünüyorum, senin için önemli bi detay onun için gereksiz olabilir. Tüm bunları da geçtim eninde sonunda o çocuğun maddi manevi sorumluluğunu alacaksın ilerde ünive gidecek yurt parasını belki çocuğundan kısıp sen göndereceksin ve asla ve asla o çocuğa yaranamıcaksın emin ol bu nedenlerle en başta kabul etmemeliydin bence. Yine de geç kaldığını düşünmüyorum mantığını tercih edip bu kadar kasveti niye tercih edesin ki.
çocuğu küçük değil ki 18 yasında

Back
X