- 1 Eylül 2014
- 26.137
- 30.500
- 798
- 35
2 yıldır görüşmdul kelimesini oldum olası sevmiyorum. evlenmiş ayrılmış olay bu.konuya gelecek olursak, 5 sene boyunca bu adam hayatınızdaymış, bunu zamanında sorgulamış olmanız lazımdı. boşanmış erkeklere ben hep tereddütle bakarım. çünkü bir kadın kolay kolay yuvasını bozmaz, çocuk da varsa hele. bu evlilik neden bitmiş bu çok önemli. size gösterdiği yüzüyle evliği sırasındaki adam bambaşka olabilir. çünkü bir insan ancak aynı evin içinde ortak sorumlulukların paylaşıldığı bir hayatın içinde gerçekten tanınabilir. yoksa 10 yıl sevgili ol, o adamı asla tam tanıyamazsın.
çok iyi düşün. çocuğu da varmış. şunu bil ki o adam hayatı boyunca eski eşiyle istesin ya da istemesin diyalog içinde olmak zorunda, çünkü arada bir çocuk var. bunu kaldırabilecek misin?
dul kelimesini oldum olası sevmiyorum. evlenmiş ayrılmış olay bu.konuya gelecek olursak, 5 sene boyunca bu adam hayatınızdaymış, bunu zamanında sorgulamış olmanız lazımdı. boşanmış erkeklere ben hep tereddütle bakarım. çünkü bir kadın kolay kolay yuvasını bozmaz, çocuk da varsa hele. bu evlilik neden bitmiş bu çok önemli. size gösterdiği yüzüyle evliği sırasındaki adam bambaşka olabilir. çünkü bir insan ancak aynı evin içinde ortak sorumlulukların paylaşıldığı bir hayatın içinde gerçekten tanınabilir. yoksa 10 yıl sevgili ol, o adamı asla tam tanıyamazsın.
çok iyi düşün. çocuğu da varmış. şunu bil ki o adam hayatı boyunca eski eşiyle istesin ya da istemesin diyalog içinde olmak zorunda, çünkü arada bir çocuk var. bunu kaldırabilecek misin?
evlilik parasal nedenler yüzünden bitmiş. biz çok ıyı anlaşıyoruz eski eşle de en son 2 yıl önce çocuk için görüştüğünü söyledi. bunun dışında görüşmüyorum dedi.