• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dul biriyle evlenmek?

Neden atsın ?
O evlilik onun hayatının bir dönemi, bir gerçeği
O evliliğin meyvesi bir evladı var
Evlilik cüzdanını atsa unutacak mı bunları ?
Aşktan falan değil bu, adamın hayatında yaşanmış bir dönem
Acı da olsa tatlı da olsa yaşanmış ve bitmiş, böyle şeylere takılmayın ve anılarına saygılı duyun bence
onu düşündüğünü göstermez mi evlilik cüzdanı?

çocuğuyla ilgileniyor boşandığını da söyledi hatta çocukla tanıstırdı bıle cüzdanı ben evde tesadüfen eski evrakların içinde buldum neden atmamıştır dıye düşündüm
hmmm tamam.ne diyelim denene bilir.böyle sürüncemede kalan ilişkiler insanın huzurunu bozuyor ondan olabilir tartışmalarınız.

bızımde aramızda 14,5 yaş fark var esımın ıkıncı evlılıgı 10 yasında oglu var ve anne ıle kalıyor..
sartlarımız esıt , evlenır evlenmez cocuk yaptım cunku ben evlendıgımde 30 yasında ıdım, cocugunun bana bır zararı olmadı bana karsı saygılı ve her daım mesafelıyız sadece ablayım annelık hıc yapmadım ona karsı ( ne ben ıstedım ne esımın boyle bır ıstegı oldu) kendı evladımız olunca bızım evlılıgımızde ekstra renklendı....
ve bız cocuk olmasından , esımın ıkıncı evlılıgı olmasından ve yas farkından sorun yasamadık evlendıkten sonrakı donemde....
bence burda kararı verecek olan sızsınız kı sızın cocukta buyumus delıkanlı olmus , zaten gıder unıv teye bır daha ıs askerlık sıze bır zararı dokunmaz...
evet zaten çocukta tek çocuk olduğu için kardesı olsun çok ıstıyormuş bizimki de hemen çocuk sahıbı olmak ıstıyor sizinn neyınız oldu?

eski eşin neden almış olabilir? gerçi benımde annemle babam ayrı bızde de var annemle babamın br sürü resmi vs falan ama sevmıyorlar ayrılmışlar ondan emınımde işte yasamadığım için kendımı onun yerıne koyamıyorum

Çocuklara hatıra olsun diye almıştır başka ne işine yarar ki

İki şekilde yorum yapıcam
Evlenip ayrılmış olması senin için sorun olsaydı 5 yıl surdurmezdin birlikteliği
Demekki değil anlasabiliyorsan evlen ki; anlasamiyorsunuz

Bana kalırsa ben evlenmezdim gitsin dengini bulsun !
seviyorum ama artık ciddi düşüneye basladığım için ilersini düşündüm

şöyle ki perşmbenın gelısı carsambadan belli olurmus. o misal adamn ne oldugunu bes sene görmussun zaten mutlu olsaydın ,emın olsaydın buraya konu acmazdın . demekkı sorunlar var e sorun varsa bıle bıle lades demek pısmanlık demek
sorunlar var ama sevmeme engel değil ki :((

ATTRAENTE ATTRAENTE seni içimden tebrik etmek geçti. İkinci evliliğinde tam not verdiğim 2. İnsansın şu hayatta

@GelenKutusu tüm soruları benim yerime sormussun zaten

Konu Sahibi 5 yıl atamamasının nedeni gayet mantıklı. Bende atmazdim belki cekmecede değil ama banka kasasında saklardim. Yalan yok.
Ancak onun öyle yapmaması tamamen dogalligindan...

Çocuk değil o artık reşit 18 yaşında başta 18 yaşında olduğunu belirtseydin tepki almazdin

Dul demişsin evet dul. Boşanmış erkeğe de dul denir eşi vefat edene de... İki kez Özür dilemissin gerek yok yani...

14 yaş fark var iyi düşün olabilir de zira

Yalnız çocugu ile mesafeli olmasın belki senden dolayi BJ mesafesi çocuğun
yoo hayır mesafe yok. benım takıldığım konu cüzdanı arada düşündüğü için atmamış olabilir mi?

Bence çocuğun büyük olması bir artı...
Çocuk yetiştirmediğiniz için onun psikolojisini anlamanız bakımında fayda sağlamanız zor olurdu..
18 yaşınızı net hatırlıyorsunuzdur bu nedenle işiniz daha kolay bence :)

Sevgi bitiyo bi yerden sonra.mantik konusuyo ciddiyim bak sevmek güzel ama mantıklı Füsun sonra buraya konu açma sende üvey anne olmak istemiyorum diye

Back
X