Tamam gerçekten zor, anlıyor ve hak veriyorum.. Bir erkek ya da kadın çocuk sahibi diye bir daha evliliği, aşkı tadamamalı mı?
Çocuklu kadın tatsın da erkek tatmasın bence.
Erkekler dengeyi kuramıyorlar çünkü. Kadını üzüyorlar.
Benim 2 çocuğum var, 40 yaşındayım, yeniden evlenebilirim, ama hayatta çocuklu adamla evlenmem. Olmuyor. Çok büyük sorunlar çıkıyor.
Adamın ailesi yeni eşe bakıcı, hizmetçi gibi bakıyor. Torunlarına en ufak bi eleştiriyi kabul edemiyorlar. Çocuğu terbiye eden kişi anne olduğu için bu sefer yeni eşin çocuk üzerinde yaptırımı kalmıyor. Çocuk şımartılıyor.
Eski karısı evin huzurunu bozmak için elinden geleni yapıyor.
Ama kadının çocukları varsa zaten evin içinde o ilgileniyor. İstediği gibi sevip disipline edebiliyor. Sorunlar çok fazla olmuyor.
Görüp gözlemlediklerime dayanarak yazdım bunları. Çocuklu boşanmış arkadaşlarım hiç evlenmemiş adamlarla evlendiler, gayet mutlular.
Çocuğu olan adamla evlenen doktor bir arkadaşım var, kocasının anne babası torunumuz da sizinle yatacak diye baskı yapmışlar. Kadın istemeyince sen bizim torunumuza kötü davranıyorsun. Kocası da ne varmış yanımızda yatsa, anne-babası boşanmış bir çocuk o, anlayışla davransana demeye başladı.
Valla büyük konuşuyorum ama Brad Pitt gelip evlenelim dese kabul etmem.
Çocuksuz adam gelecekse amenna.