• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dul biriyle evlenmek?

Ay ben seni çok sevdim yemin ediyorum.
Gönlün ne güzel ya... Eşinle hep mutlu ol emi..

Konu Sahibi sen Allah aşkına sakın ha sakın aşkından ölsen bitsen de aman ha evlenme...

Yaş Kemale ermemis Üzgünüm yaşının 27 28 olmasınin önemi yokmuş.
niye ya sonuçta ikinci eş olmak zor :((

O zaman çocukla alakalı bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum. Bu illa her ergenlik çağını atlatan çocuğun olgunlaşacağı anlamına gelmiyor ama size saygılı davrandıysa sizi kabullenmiş demek ki bu güzel. İş sizde bitiyor o zaman. Eski eşiyle de bazı şeyler paylaşabileceğinin farkındaysanız ve seviyorsanız söylenecek pek bir şey yok. Evlilik cüzdanına takıldığınızı gördüm, zaten size açıklama yapmış eş adayınız. Bu sizi tatmin etmediyse bilemiyorum, bunu ona açabilirsiniz, rahatsız olduğunuz yerleri ona söyleyebilirsiniz. Burada kim ne dese boş, sevgilinizi dinleyerek, onunla konuşarak bunun sizin için bir sorun olup olmayacağına karar verebilirsiniz.
ben söyledim evlendikten sonra düzenleme yaparım eski eşyalarda dedi

Dul demek esi olan demek, bosanan demek degil. İnsanlarimiz sunu bi anlasa artik da her bosanana dul etiketini yapistirmasa keske...

Evlilik cuzdanini saklamaya gelince de onun iade edilmesi gerekmiyor mu zaten? Ben mi yanlis biliyorum acaba?

Ay ben seni çok sevdim yemin ediyorum.
Gönlün ne güzel ya... Eşinle hep mutlu ol emi..

Konu Sahibi sen Allah aşkına sakın ha sakın aşkından ölsen bitsen de aman ha evlenme...

Yaş Kemale ermemis Üzgünüm yaşının 27 28 olmasınin önemi yokmuş.

Çok teşekkür ederim
Allah hepimize yuvasında huzur versin:KK200:

Ne güzel kadınısınız ya sizden öğrenmem gereken çok şey var.

Estağfirullah o sizin yüreğinizin güzelliği
Aslında öğrenilecek pek bir şey yok
Kıskançlıktan arınmak, dürüst bir evlilik yapmak yeterli
Ben bunları eşimden öğrendim, geç evlenmiş olmanın faydasını da gördüm
İkimizinde hayat tecrübesi var ve birbirimizden başka kimsemiz yok
Ailelerimiz var ama yok o yüzden birbirimizi basit şeyler için üzmemeyi keşfettik hepsi bu

Dul demek esi olan demek, bosanan demek degil. İnsanlarimiz sunu bi anlasa artik da her bosanana dul etiketini yapistirmasa keske...

Evlilik cuzdanini saklamaya gelince de onun iade edilmesi gerekmiyor mu zaten? Ben mi yanlis biliyorum acaba?
Hayır iade edilmiyormuş

Estağfirullah o sizin yüreğinizin güzelliği
Aslında öğrenilecek pek bir şey yok
Kıskançlıktan arınmak, dürüst bir evlilik yapmak yeterli
Ben bunları eşimden öğrendim, geç evlenmiş olmanın faydasını da gördüm
İkimizinde hayat tecrübesi var ve birbirimizden başka kimsemiz yok
Ailelerimiz var ama yok o yüzden birbirimizi basit şeyler için üzmemeyi keşfettik hepsi bu
Benim aklıma geliyor mesela acaba ilk eşi düşünüyor ce seviyor mudur diye

Back
X