- 1 Eylül 2014
- 26.137
- 30.500
- 798
- 35
Okudum on yıl önce ayrılmış sonra da tekrar birleşmemişlerBosanma dilekcelerini okumadinmi ? Ki sen hic evlenmemissin, cocukluda biri bilemedim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum on yıl önce ayrılmış sonra da tekrar birleşmemişlerBosanma dilekcelerini okumadinmi ? Ki sen hic evlenmemissin, cocukluda biri bilemedim..
Benim aklıma geliyor mesela acaba ilk eşi düşünüyor ce seviyor mudur diye
Estağfirullah o sizin yüreğinizin güzelliği
Aslında öğrenilecek pek bir şey yok
Kıskançlıktan arınmak, dürüst bir evlilik yapmak yeterli
Ben bunları eşimden öğrendim, geç evlenmiş olmanın faydasını da gördüm
İkimizinde hayat tecrübesi var ve birbirimizden başka kimsemiz yok
Ailelerimiz var ama yok o yüzden birbirimizi basit şeyler için üzmemeyi keşfettik hepsi bu
Mutluluğunuz daim olsun dilerim. Benim de ikinci evliliğim ve ben de geçmişte yaşadıklarımdan çok dersler çıkarttım.
Bu satırları sanki o yazdı siz değil de gerçekten olamaz böyle birşey o da bana aynılarını söylüyor hem de aynılarınıSen kendin adamı sevmiyorsun
Ama adamın kimi sevdiğini düşünüyorsun
Bu kadar yazıştık ben zerre kadar sevgi görmedim yazdıklarında
Uzun soluklu bir ilişki evlenerek devam etmeli mantığındasın
Ben konuştuğum zaman bazen kızar insanlar bana hep erkeklerden yanasın diye
Karşındaki koskoca bir hayat yaşamış insan, onun ve eski eşinin insan oldukları detayını gözden çıkarıyorsun
Oluru olsaydı boşanmazlardı, öyle kolay değil çoluklu çocuklu yuvayı yıkmak, bak sen sevgiliyken bırakamıyorsun oradan pay biç işte. İlk eşi onu sevse ne olur sevmese ne olur, bitmiş artık
Adama gelince onu seviyorsa seni kandırıyor demektir, kandırıyorsa şerefsizin önde gidenidir, bu adamı sevseydin ondan bu şekilde şüphelenmezdin. İnsan hayat arkadaşı olacak adama bu kadar güvensiz olmaz, bu kıskançlık falan da değil böyle bir kıskanma şekli benim duygularımda yok.
Yeni yeni ciddi düşünmeye başladımBeş yıl sonra bunları düşünmeye başlaman ilginç
Bu satırları sanki o yazdı siz değil de gerçekten olamaz böyle birşey o da bana aynılarını söylüyor hem de aynılarını
sordum ama henüz cevap alamadım neden çocuklu adamla uğraşmayın deniyor?ciddi benim de öyle bir durumum oldu ama başka sebeplerden vazgeçtim.çocuklu adamla evliliğin eksi yönleri neler olurdu?5 yıl da çıksan 10 yıl da çıksan farketmez. bence ayrıl çocuklu adamla uğraşma
burada çocuklu insanlarla evlenip sıkıntı yaşayan çok fazla insan var. hatta bir tanesi boşanmak üzere tarih bekliyor. çocuk kaç yaşında ve kimde kalıyormuşsordum ama henüz cevap alamadım neden çocuklu adamla uğraşmayın deniyor?ciddi benim de öyle bir durumum oldu ama başka sebeplerden vazgeçtim.çocuklu adamla evliliğin eksi yönleri neler olurdu?
canım bitti gitti benimki.ama nasıl sorunlar çıkıyor merak ediyorum.ben zaten boşanmış bir bayanım.ilerde 2.evliliğimi yapacak olursam tekrar çocuklu bir erkekle karşılaşabilirim.off napmak lazım bilemedimburada çocuklu insanlarla evlenip sıkıntı yaşayan çok fazla insan var. hatta bir tanesi boşanmak üzere tarih bekliyor. çocuk kaç yaşında ve kimde kalıyormuş
çocuk bana karsı saygılı davrandı
O halde evlilik cüzdanını atmaması falan bir anlam ifade etmiyor değil miAynılarını söylüyorsa
Yani seni eski evliliğiyle ilgili bazı şeylere ikna etmeye çalışıyorsa
Bu konuda yüz göz olmuşsunuz demektir, bu da hiç hoş bir şey değil bilesin
O evlenmiş ayrılmış, bir de de çocuğu var ben bekarım hiç evlenmedim, ben ona nimetim tabi ki didiklerim modu bu adamı kaçırır ben sana söyleyeyim. Boşanma zor, ikinci boşanma daha da zor çünkü, yanlış yoldasın, işte böyle didiklendiği için huzur bulamayıp boşanan adamlar da var, hep suç erkeklerde değil yani bazen kadınlarda çekilmez olabiliyorlar =)))
Kafanda kurup kurup adama sarma bu hiç iyi bir huy değil
burada denk gelen sorunları yazayım. çocuk seni kabullenemez ciddi anlamda eziyet edebilir. adam çocuk sevgisi tatmış olup birdaha bebek bakmak istemeyebilir. çocuğun annesi kıskançlık duyup planlar içine girebilir. ayrıca standartlarını yüksek tut. benim arkadaşım boşanmıştı, şimdi de hiç evlenmemiş biriyle ikinci evliliğini yapacak. çocuklu erkekle evlenme tavsiyemcanım bitti gitti benimki.ama nasıl sorunlar çıkıyor merak ediyorum.ben zaten boşanmış bir bayanım.ilerde 2.evliliğimi yapacak olursam tekrar çocuklu bir erkekle karşılaşabilirim.off napmak lazım bilemedimçocuk nasıl sorunlar çıkarır?
etrafımdakiler seni boşanmamış çocuksuz erkek almaz diyor.22 yaşında boşandım.taa o zamanlarda seni de sana göre biri alır yaşlı olur boşanmış olur alan olur derlerdi.şu an 35 yaşındayım.60lık falan layık bana sanırım.bırak çocuğu torunu bile olabilir.burada denk gelen sorunları yazayım. çocuk seni kabullenemez ciddi anlamda eziyet edebilir. adam çocuk sevgisi tatmış olup birdaha bebek bakmak istemeyebilir. çocuğun annesi kıskançlık duyup planlar içine girebilir. ayrıca standartlarını yüksek tut. benim arkadaşım boşanmıştı, şimdi de hiç evlenmemiş biriyle ikinci evliliğini yapacak. çocuklu erkekle evlenme tavsiyem
O halde evlilik cüzdanını atmaması falan bir anlam ifade etmiyor değil mi
etrafındakiler saçmalamış. bak bu sitede bile kendinden yaşça küçük erkekle evlenen çok bayan var. millet genelde erkek büyük olmalı der ne alakaysa. etrafına takılma. gayet bekar birini de bulabilirsin. karşına çocuklu biri denk geldimi direk reddet sen görüşme bileetrafımdakiler seni boşanmamış çocuksuz erkek almaz diyor.22 yaşında boşandım.taa o zamanlarda seni de sana göre biri alır yaşlı olur boşanmış olur alan olur derlerdi.şu an 35 yaşındayım.60lık falan layık bana sanırım.bırak çocuğu torunu bile olabilir.
ay ağır olmamış mı bu yorum biraz sanki gibi...bilemedim...Çok özür dilerim kalbini kırmayı hiç istemiyorum ama artık zekadan biraz eksik olduğunu düşünüyorum ve konuna daha fazla yorum yapmayı anlamlı bulmuyorum, umarım çok mutlu olursun, hayırlı akşamlar
tamam canım.çocuklu biri gelince direkt reddeicem haklısın.sorunlarla uğraşmaya gerek yok.benim zaten çocuğum yok.neden başımı ağrıtayım değil mi.ay ben bekar ve yaşça küçük biriyle evlenebilir miyim derdin.hiç evlenemeyecekmişim gibi hissediyorumetrafındakiler saçmalamış. bak bu sitede bile kendinden yaşça küçük erkekle evlenen çok bayan var. millet genelde erkek büyük olmalı der ne alakaysa. etrafına takılma. gayet bekar birini de bulabilirsin. karşına çocuklu biri denk geldimi direk reddet sen görüşme bile