- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenince sihirli degnek deyip butun tartisma ve huzursuzluklar bitiyor muymus?
çocuğu küçük değil ama ya 18 yaşında ve artık daha az görüşüyorlar. ve evlenir evlenmez yenıden çocuk sahıbı olmak ıstıyor 3 ay içinde
Simdi olan ne sorun varsa, evlenince katlanarak artiyor.. Bunun adı sadece "bile bile lades"..Evet ya.
Sanki su an bi cehennemler ulkesindeler, mutluluga giden bi tren var. "Hadi bu son seferi kacirmiyalim mutluluga dogru ilerliyelim' gibi bi romantizm kafasi yasiyorlar. Nikahta keramet felan yok.
Severek evlenmiştim 3 sene sonra boşandım daha yeni 3 gün önce boşandım.ayrıldınız mı? sevmeden mi evlendiniz?
çocuğunuz oldu mu? ve evlenmeden önceki ilişkiniz ne kadar sürdü?Severek evlenmiştim 3 sene sonra boşandım daha yeni 3 gün önce boşandım.
Başta herşey gözüne güzel gözükebilir,kabul edilebilir gibi olabilir ama ciddi sorunlar yaşayabilirsin.
Yaş farkı birçok şeyi alıp götürüyor zaten eski yaşanmışlıkların acısı senin üzerinde unutmaya çalışıbilir,istediklerin yapmaya heveslendiklerin onun izin verdiği kadarıyla sınırlanabilir.
Seviyorum diyerek buna bir anda karar vermemeni tavsiye ederim,hiçbirşey toz pembe olmuyor...istisnalar kaideyi bozmaz
çocuğuma vermek için sakladım dediyorumlarda anlamadığım birşey var cocuklu erkekle evlenilmez mişneden ?
aynı yorumlar yerler degiştiginde farklılık gösteriyor bende bunu anlamıyorum, çifte sıtandart, kadın olunca cocuklu kadın kabul edilebilir ama cocuklu erkek kabul edilemez.
evlilik cüzdanının hala orda olmasından haberi olmayabilir yada onun için bir önemi yoktur ilgilenmiyordur, siz gördügünüzde ne tepki verdi eger hemen atıyorum dediyse sorun yok.
ayrıca sorunlar tartışmalar hop evlendik deyince bitmiyor, bence bu konuya odaklanın
ona şık oldum demedi severek evlendim ayrıldım dedi. evet çok takıntılıyım bende bu durumdan muzdaripim bilmiyorum ayrılaıyorum da çok sevdiğim içinEvlenmeyin sakin kusura bakmayin ama siz omrunu yersiniz o adamin daha alti ustu atilmamis bir kagida bu anlami yukleyip surekli 30 sayfa boyunca ama evlilik cuzdanini niye atmamis diye sormussunuz (takinti derecenizin farkin damisiniz insanlar acaba anlama sikintisimi var diye dusunmus ciddi ciddi)
O adam o kadina asik oldu evlendi bir yuva kurdu bir evlat sahibi oldu yurumedi sevgi bitti saygi bitti ayrildi
Bosanmis dahi olsa evlat sahibi yapan buyuten bir kadina eminim hala saygisi minnetide vardir
Kaldiki oglunun 18 yasinda olmasi birseyi degistirmez omur boyu o anne ile bir araya gelecek bunun hastaligi var,mezuniyeti var,kiz istemesi var aile toplantisi dugunu var varda var uzarda gider
Siz bunlari kaldirabilecek yapida gorunmuyorsunuz kaldiramaz mutsuz olursunuz yol yakinken donun
Evlilik cuzdani onun hayatinin yasanmisliginin bir parcasi atmak istemeyebilir cok dogal
hepsini düşünüyorum çok rahatsız olurum bana sen o yapıda olsan ben eski eşimi düğüne davet bile ederim dediBu adam sizinle evlenirse bile 1evladi var.
O evladi gelecek gidecek gorusecekler belki ilkesinin adı bile gececek bir sekilde
Belki cocugun bir durumu icin yuz yuze dahi gelecekler konusacaklar yani bu ihtimalleride dusunun.
Eski evlilik cuzdanini bukadar dusunen bunlarida dusunmeli
Bunlari bilerek evlenin.
Yok artik!hepsini düşünüyorum çok rahatsız olurum bana sen o yapıda olsan ben eski eşimi düğüne davet bile ederim dedi
sevıyorum ıste ...(
Saglikli bir evlilik olacagini dusunmuyorum (onceden baska birine asik olma ihtimali bile sizin icin kabul edilebilir degil yazimdan o kisma takilmissiniz mesela)ona şık oldum demedi severek evlendim ayrıldım dedi. evet çok takıntılıyım bende bu durumdan muzdaripim bilmiyorum ayrılaıyorum da çok sevdiğim için(
Eski eşini düğününe davet mi edecek.hepsini düşünüyorum çok rahatsız olurum bana sen o yapıda olsan ben eski eşimi düğüne davet bile ederim dedi
5 yıllık çalkantılı bir ilişkim sonunda tartıştık ayrılmaya karar vermişken birden hersey döndü ve bana evlenmek istediğini söyledi daha önce de evlenmek istiyordu ama hemen evlenmek istiyorum artık huysuzlukların tartışmaların olmayacağı huzurlu bir hayat istiyorum dedi. evet dersem hemen nişan olacak. ama aklımı karıştıran bir konu var benden önce evlenmiş ayrılmış ve bir tane de çocuğu var eski eşyalarının içinde tesadüfen eski evlilik cüzdanını buldum neden atmamıştır? aslında seviyorum evlenmek istiyorum ama kafam karışıyor yardım edin lütfen
ben olsam senle evlenmem karsı tarafa actıgın konu baslıgına bak yazık!5 yıllık çalkantılı bir ilişkim sonunda tartıştık ayrılmaya karar vermişken birden hersey döndü ve bana evlenmek istediğini söyledi daha önce de evlenmek istiyordu ama hemen evlenmek istiyorum artık huysuzlukların tartışmaların olmayacağı huzurlu bir hayat istiyorum dedi. evet dersem hemen nişan olacak. ama aklımı karıştıran bir konu var benden önce evlenmiş ayrılmış ve bir tane de çocuğu var eski eşyalarının içinde tesadüfen eski evlilik cüzdanını buldum neden atmamıştır? aslında seviyorum evlenmek istiyorum ama kafam karışıyor yardım edin lütfen
siz yanlış yere odaklanmışsınızben olsam senle evlenmem karsı tarafa actıgın konu baslıgına bak yazık!
sen o yapıda olsan ederdim dediEski eşini düğününe davet mi edecek.![]()