dul çocuksuz bir erkek :(

nadid

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
86
0
36
Aydın
kızlar kafam çok karışık. Yaklaşık bir yıl önce bir şirkette işe başladım. Satınalma müdürüyle kısa sürede yakınlaştık. ama adam evlenip boşanmış. ve durum onu çok etkilemiş. ilk başlarda beni sürekli eski eşiyle kıyaslıyordu, çünkü boşanalı 5 ay olmutu, bu konuda çok kavga ettik. şimdi bu huyundan vazgecti. zaten tam olarak sevgili gibi değiliz. aramızda cinsel olarak bir yakınlaşma yok. öyle öpüşme,sarılma falan. çünkü korkuyor. başklarıylada görüştü bu bıryıl içinde. ama hiçkimseyle yapamadı. sürekli dönüş ben oluyorum. dün bu konuyu artık konustuk. ben senden çok etkileniyorum ama aramızdaki mesafeyi hep koruyorum. sana saygımdan. seni obje olarak görmüyorum. fikirlerin, benimle konusman,zekan etkiliyor beni diyor. Vucudun değil. bende diğer kadınlara görüşmek istemiyorum diyebildiğin gibi banada diyebilrisin mecbur değilsin dedim. o da sen benıanlıyorsun falan dıyor. neyse ya ne yapıcam bilemiyorum (((

Bence geçmişinin sayfasını kapatamamış henüz..
Hala eskiyle yaşıyor çunki eskiye dair umudu var...
Bence biraz zamana bırakın ve önce kendiyle hesaplaşsın, ne istediğine karar versin..

eski eişyle barışmak gibi bir fikri kesinlike yok. çünkü ondan nefret ediyor. canı çok yanmış ayrılırken. eski eşinin onu kırdığı gibi benimde onu kıracağımı düşünüyor. Ama görüşmektende vazgeçmiyor. 1 yıldır görüşüyoruz.ilk görüştüğümüzde boşanalı 5 ay olmuştu, psikolıjisi cidden fenaydı. şimdi daha rahat. aynı iş yerinde çalışmamızda ayrı bir sorun. Birde şirket müdürlerinden biri. Bilmiyorum ne olacak. sanırım en iyisi zamana bırakmak
(((

bence biraz daha zamana bırak , boşanan erkek ya hemen eski düzenine kavuşmak için birbaşkasıyla evlenir eğer o arada evlenmezse özgürlüğün tadını çıkartmak için evliliği çok zor düşünür...

onun kafası karışık bu geçiş döneminde bilerek yada bilmeyerek seni kullanıyor..eminim sen evlenip yuva kurma niyetindesin bu yüzden kesinlikle mesafeli ol hele cinsellikle ilgili şeylere kesinlikle yanaşma güzel kardeşim..ona acıma veya teselli etme duygusuyla yaklaşma sen onun annesi yada kankası değilsin..aynı iş yerinde olduğunuz için her zaman gayet saygılı ve mesafeli olmaya devam et..sorunlarını aşıp net bir şekilde ailenle görüşüp yuva kurma talebinde bulunmadığı sürece kendini ona fazla kaptırma derim bir ablan olarak

önce o kişi senin hakkında ne düşündüğünü sana karşı ne hissettğini kafasında netleştirsin sonra sana gelsin
yerinde olsam ona gayet mesafeli normal bir arkadaş gibi davranırım
başkalarını deneyip olmadı tekrar bana gelen erkek kafama yatmaz benim
dediğim gibi o kişi önce senle ilgili hislerini netleştirmeli
bunun içinde biraz zaman gerek diye düşünüyorum ben
sen de işine odaklan mesafeni koru aklını hiç bulandırma
zamanla herşey yoluna girer zaten:97:

Erkekler geçmişten cok geç kopuyorlar galiba.Benim eşimi benden önceki kız arkadaşı 1.5 senelik ilişkileri sonunda aldatmış ve ilişkileri buyüzden bitmiş.Biz esimle 6 ay sonra çıkmaya başladık.Eşimde hep bi güven problemi vardı.Cok kırıldığı icin gene kırılmaktan korkuyordu.Beni nişanlıykende cok bunalttı yersiz tepkilesi vardı.Zamanla birlikte yaralarini sardık yeniden birine güvenmeyi öğrendi sevmeyi kendini bırakmayı öğrendi.
Bence erkek arkadaşının kafasında cok fazla on yargı var.Ilk önce seni sevdiğinden kendisi emin olmalı, sonra seni buna inandırmali.
Sonra belki zamanla onun bitmiş evliliğinin yaralarıni silip tertemiz bir ilişki kurarsiniz

Birde yaşım genç olunca tabi doğal olarak, sen ne yapıyorsun, evlenip boşanmış bir adamla görüşerekte demekten kendini alamıyor. Sanıyorum benimde bu konuyu kendi kafamda netleştirmem gerekiyor. Bende ne istediğimi bilmiyorum . zaten ona hiç taviz vermiyorum, gayet saygılı bir şekilde birbirimize davranıyoruz. Birde bazen durduk yere öyle seyler söylüyorki, o zaman çok etkileniyorum. mesela dün; ben böyle olmasını hiç istemezdim, çevremdeki arkadaşlarıma bakınca geneli evli ve çocukları var. hatta artık coçuklarını okula götürüyorlar. aslında içim acıyor ama belli etmiyorum diyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…