Dul olmak ve parazit erkekler

Kadinlar kadinlara destek olmuyor mu ne?Yasdiginiz seyler rahatsiz edici ,nicin birkac uye degisik yorum yapmış anlamadim.Bosanmışlik saklanamaz biyerden sonra.Azıcik dilleri rahat dursun adamlarin da.Yalniz görümcem ve iki teyzekızım eşlerinden ayrıldi.Dul falan denmiyor bizim burda kimseye.Bekar iste üçü de,isterlerse tekrar evlenirler.Siz o kelimeyi kendinize söyleyemeyin bir defa.Söyletmeyin de.

Et
Kadinlar kadinlara destek olmuyor mu ne?Yasdiginiz seyler rahatsiz edici ,nicin birkac uye degisik yorum yapmış anlamadim.Bosanmışlik saklanamaz biyerden sonra.Azıcik dilleri rahat dursun adamlarin da.Yalniz görümcem ve iki teyzekızım eşlerinden ayrıldi.Dul falan denmiyor bizim burda kimseye.Bekar iste üçü de,isterlerse tekrar evlenirler.Siz o kelimeyi kendinize söyleyemeyin bir defa.Söyletmeyin de.
Benimde sevdiğim bir kavram değil.burada öyle kullanılıyor maalesef.ben dediğim gibi sosyal hesaplarımda bişey yazmıyor ilişki durumu ile ilgili.e kocamınkinde ilişkisi yok yazıyor.e haliyle ayrıldlğımız biliniyor.

Kızlar kadın tutmuş hala kocama güvenilirimden ayartıyorsun diyor ya.
Güvensen ekran görüntüsü istersin dedim. Yolla desi yolladim.Allahim şaka gibi.
Bana da ayartıyorsun derse daha savcılığa vercem bu nedir ya bunlar ailece ruh hastası mı ne?

Bu dünya da Kadin olmak zor bu 1
Bu dunyada kadinin düsmani gene kadindir bu 2 degismicek hic bir zaman

Kocasi asiliyo o kadina saldiriyo

Durumunuzun dul olmanızla alakası yok ,25 yaş üstü her kadına bunu yapıyorlar ,
Bekarsınız artık ,kendi kendinizi kurmayın

Back
X