• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dumankaya ?!

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Merhaba Canlar..

Biz Dün esimle oturduk konustuk..
Ev almaya karar verdik simdi hemen Degil 1 sene sonra belkide 1 bucuk sene sonra ALLAH izin verirse insALLAH..

Ama simdiden biraz biraz arastırma yapmak istiyoruz..

Evimin düzeni herseyi cok güzel ama malesef Cadde üzerinde ve cok kırleniyor Toz toprak ne varsa bizde ve Yakinda bebegimiz olacak Kayinvaldemle yasadigim icin biraz kücük kaliyor ev Ama yinede rahatsiz olmuyorduz..

Benim Sizlere Sormak istedigim Dumankaya Evlerinde oturanlardan var mi? Memnunmusunuz?

Biz Kurtköy Trend Extra daki Dumankaya Evlerini düsünmüstük ALLAHin izni ile insALLAH
Negatif veya kötü bisi duymadik ama ben yinede Esimin Arkadaslari yani Erkeklerden degilde Hanimlardan duymak isterim :))

Oturan veya bir tanıdıgı oturan veya Dumankayaya ait biyerde oturan Veya Kurtköyde oturanlarin yada sürekli gidip gelip bilgi sahibi olanlarin Yorumlarini Tecrübelerini bekliyorum :))

Örnek Dumankaya Trend Extra Kurtköy Evi :

Son düzenleyen: Moderatör:
Örnek Dumankaya Trend Extra Kurtköy Evi :

dumankaya-trend-ekstra-ornek-daire-resimleri___29-04-09__12-33-58___4592548115.JPG

dumankaya-trend-ekstra-ornek-daire-resimleri___29-04-09__12-33-58___1460162993.JPG

dumankaya-trend-ekstra-ornek-daire-resimleri___29-04-09__12-33-58___8029176632.JPG

dumankaya-trend-ekstra-ornek-daire-resimleri___29-04-09__12-33-58___9162426218.JPG

dumankaya-trend-ekstra-ornek-daire-resimleri___29-04-09__12-33-58___2000580237.JPG

dumankaya-trend-ekstra-ornek-daire-resimleri___29-04-09__12-33-58___3749241473.JPG

Son düzenleme:
canım öncelikle hayırlı olsun dumankaya inş iyi bir inşaatçı onu biliyorum güzel evler yapiyor ve resim eklediğin evlerde sitede çok güzel ama 1,5 sene sonra ev fiyatları artmaz mı acaba şimdiden girseniz bilemiyorum durumunuzu tabiki ama

canım öncelikle hayırlı olsun dumankaya inş iyi bir inşaatçı onu biliyorum güzel evler yapiyor ve resim eklediğin evlerde sitede çok güzel ama 1,5 sene sonra ev fiyatları artmaz mı acaba şimdiden girseniz bilemiyorum durumunuzu tabiki ama

ALLAH razi olsun canim darisi insALLAH olmayanlarin ve isteyenlerin başına..
Evet cnm Haklisin iyi bir inşaat ve simdi girsek cok daha iyi olur sonra fiyatlar ne olur bilemem ama suan arabanin taksiti var ondan sonrada Evi düsünmüstüm ama hayirlisi bakalm cnm insALLAH istedigimiz gibi olur :))

canım burdan göründüğü kadarı ile harika bir ev çok güzelmiş.inşallah hayırlısıyla almak nasip olur ve rabbim olmayana isteyene en kısa zamanda nasip eder böyle güel bir evi.

KURTKÖY LOCA EVLERİ NASIL?
Kurtköy loca evleri hakkında bilgisi olan var mı? onlar nasil ? cünkü fiyatlari daha uygun tasarımı güzel ve 3+1 dahada geniş 3+1 :)

fft63_mf67979688.Jpeg

fft63_mf63737641.Jpeg

fft63_mf63737806.Jpeg

fft63_mf63737812.Jpeg

fft63_mf63737815.Jpeg

fft63_mf63737821.Jpeg

fft63_mf63737830.Jpeg

fft63_mf63737839.Jpeg

canım burdan göründüğü kadarı ile harika bir ev çok güzelmiş.inşallah hayırlısıyla almak nasip olur ve rabbim olmayana isteyene en kısa zamanda nasip eder böyle güel bir evi.

Amin insALLAH canim insALLAH Rabbim herkese nasip eder güzel evlerde oturmayi insALLAH herkesin basini sokacagi istedigi gibi bir evi olur Hamile Hamile insALLAH Dualarim kabul olur cnm Darisi Herkesin basina insALLAH daha almadik ama cok istekliyiz ALLAH izin verirse insALLAH :)

Bence ev çok küçük.195.000verdikten sonra ne evler bulursun.Hayırlısı olsun şimdiden:nazar:

Bence ev çok küçük.195.000verdikten sonra ne evler bulursun.Hayırlısı olsun şimdiden:nazar:

Cok büyük evde gerekmiyor aslnda cnm cünkü Ben tek cocugum esimde tek cocuk kimsemiz pek yalniziz:))

Ama Kurtköy Loca evleri nasil bilmem onlar biraz daha geniz ve 3+1 :))

Tsk ederim insALLAH Bende alirim ve isteyen Herkeste alir ALLAHin izni ile :))

canım kurtköyde araştırırsanız daha uyguna da bulursunuz güzel ve yeni evler.benim annemler kurtköyde oturuyolarda ordan biliyorum .dumankaya evleri çok kaliteli ama isme para veririsiniz bence araştırın derim.

canım kurtköyde araştırırsanız daha uyguna da bulursunuz güzel ve yeni evler.benim annemler kurtköyde oturuyolarda ordan biliyorum .dumankaya evleri çok kaliteli ama isme para veririsiniz bence araştırın derim.

Cok tsk ederim cnm..

Peki sence Kurtköydeki Loca Evleri nasıl ? Onlar pahalımı? 3+1 215Bin Tlye 136m2 cnm ?

kurtköy çamlık mah diye ararsanız çok güzel büyük siteler var o fiyata dumankaya kurtköyün en pahalı evlerinden

benim annem çamlıkta ve çok güzel bir sitede oturuyor.daha yeni ev satıldı 150 bine orta kat gayetde güzel bir daire..siz kurtköyü baya bir gezin bence ...

benim annem çamlıkta ve çok güzel bir sitede oturuyor.daha yeni ev satıldı 150 bine orta kat gayetde güzel bir daire..siz kurtköyü baya bir gezin bence ...

Sagol cnm bu yorumlar beni sevindiriyor daha cok bilgi ediniyorum sayenizde :)

anneniz nerde oturuyor bana özelden yazarmısınız bende 150000 civarı ev arıyorum ama evler çok pahalı

kurtköy merkezde olsun dersen loca güzel ama çamlık mah ve uydukentte sıfır çok güzel siteler var
bende ev arıyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin

arkadaşım oturuyo tatlım kurtköy dumankaya da
ev olarak memnun ama bekarı fazladır oraların her binada her cesit daire olduğu için
ayırma gibi bi durumlarıda yok studyolarla 3+1 leri falan
hani rahatsız oluruz derseniz bu tarz sitelerde zorlanırsınız...
geleni gideni bitmez yani oraların...
ama yok banane deersen gayet güzel yereşimi falan biras dağınık olsada iyi gibi
yaşayanlar gibi bilgi veremem ama sizin ne beklediğinize bağlı birasda

haa bu arada eviin içindeki malzemeler öylee kaliteli falan değil bilginiz olsun
tasarım olarak hoş ve güzel görünüyolar ama kalite falan yok malzemelerde

Cok ilginc dumankaya cok kaliteli ve iyi saniyordum ben cünkü cok yaygin ama farketmez galiba Loca daha uygun cünkü 3+1 136m2 ve güzel evler bence :)) Çamlıkdada bu Locadan biraz daha uyguna var Catı katı dublex 3+1 134m2 155bin Tl ama dublex metrekareleri ayı loca ile ikiside 0ıra yakın apartman binasi ve sanirim camlıkdaki cok az bisi daha merkeze uzak ama konum oturum ve ses acısından cok rahat görünüyor sesiz sakin bi okadarda hos görüntülü duruyor camlık sanirim ben bunu cıkardm izlemlerimden :)

kuzenim oturuyor dumankaya evlerinde ,aynen yukarıdaki resmin birebiri ama 2+1 odalar küçük manzara siteyi görüyor havuzu filan ,mutfakta 2 kişi zor döner penceresi tezgah üstü ve cama uzanamıyorsun bile ,evet kaliteli yapılmış ama oldukça küçük yapmışlar ,banyoda aynen öyle resimlerde büyük görünüyor ama değil ,ama tek avantajı altındaki tesisler ,kapalı açık havuz,hamam ,sauna ,fitnes ,aletli jimnastik,yani tatile gitme evinde geçir yani o derece güzel ..

Back
X