Dümdüz bir Burun istiyorum :(

weLet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
15
0
36
Bursa
Merhaba arkadaşlarım, canlarım.

Yaklaşık 1.5 sene önce burnum sağa doğru yamuktu.

Sonra bursa Konur Hastanesinden ameliyat oldum ama tam 1.5 sene oldu burnum eskisi kadar olmasada sağa yamuk aynaya baktığımda farkedilmiyor ama fotoğraf çekerken sol taraftan bakarken aşırı sağa yamukluk var.

Dümdüz bir buruna sahip olmak istiyorum :( fotoğraflarda dümdüz bi burun görmek istiyorum bunu yaşamam çokmu zor :2:

Bursada dümdüz burun sahibi yapacak biri yokmu canlarım lütfen yardımcı olun bana yada hep yamukmu gezicem :2::2:

Ben re bir ay önce septorinoplasti ameliyatı oldum. Benim de burnum sağa doğru yamuk. Önceden de yamuktu ama sağa doğru ve sola doğruydu ucu. Yani çarpıktı fakat daha düz görünüyordu. Şimdi daha yamuk sanki. Çok moralim bozuluyor. Doktor ödem var dedi. Yamuk değil dedi. Ama baksanıza sizin 1buçuk yıl olmasına rağmen halen yamukmuş . Demek ki benimki de bir yıl sonra da yamuk olacak. Üzgünüm çok.

Bir de benim burnum çok köprülüydü. Köprü gitmiş fakat derisi kırışık kalmış. Yanlara doğru açtırarak masaj yapıyorum, fakat daha düzelmedi. Kırışık kalacak diye çok korkuyorum. Önden burnum oturmadı , yamuk duruyor, köprünün alındığı yer kırışık duruyor, dikey iki çizgi şeklinde. Sağ yandan bakınca farklı , sol yandan bakınca farklı profil görüntüsü var burnumda. sağdan bakınca burnum daha uzun. soldan bakınca daha kısa duruyor. sol burun deliği hafif daha yukarıda. Aklım fikrim hep burnumda. Önceden yamuk köprülü bir burnum vardı ama önden bakınca çok güzeldi. Sadece yanlardan bakmaya utanıyordum. şimdi ise önden de bakmak istemiyorum kimseye,

Sonra bursa Konur Hastanesinden ameliyat oldum ama tam 1.5 sene oldu burnum eskisi kadar olmasada sağa yamuk aynaya baktığımda farkedilmiyor ama fotoğraf çekerken sol taraftan bakarken aşırı sağa yamukluk var.

Dümdüz bir buruna sahip olmak istiyorum :( fotoğraflarda dümdüz bi burun görmek istiyorum bunu yaşamam çokmu zor :2:

Bursada dümdüz burun sahibi yapacak biri yokmu canlarım lütfen yardımcı olun bana yada hep yamukmu gezicem :2::2:

Ben ameliyat olalı 1 yıl oldu canım seninle aynı durumdayım ben artık revizyona alıştırdım kendimi para biriktiriyorum ama bu sefer de hata yapmaktan çok korkuyorum :(((

canım Bursa da iyi cerrah var diye biliyorum daha önce olan arkadaşlar vardı burunlarını beğenmiştim...

önceki ameliyatını kime oldun canım ve revizyonu kime olacaksın?

Ameliyatımı naci bey yapmıştı revizyon için emre beyi düşünüyorum. İstanbul dışındayım doktor doktor dolaşamam o yüzden. Takip edebildiğim kadarıyla emre bey kadar revizyon yapan başka doktor da yok sonuçları da başarılı ama bilmiyorum kafam çok karışık güvenmek istiyorum ama güvenemiyorum. Senin de sorunlu olduğunu biliyorum canım sen kimi düşünüyorsun?

Canım bence sen de Bursa diye şartlama kendini ilk ameliyatımızdaki hayal kırıklığını hiçbirimiz tekrar yaşamak istemeyiz o yüzden bence şartları zorlamalıyız...

Ameliyatımı naci bey yapmıştı revizyon için emre beyi düşünüyorum. İstanbul dışındayım doktor doktor dolaşamam o yüzden. Takip edebildiğim kadarıyla emre bey kadar revizyon yapan başka doktor da yok sonuçları da başarılı ama bilmiyorum kafam çok karışık güvenmek istiyorum ama güvenemiyorum. Senin de sorunlu olduğunu biliyorum canım sen kimi düşünüyorsun?

Dr. Emre İlhan ben de onu düşünüyorum Muhammet bey de iyi ama Emre İlhana daha sıcağım...

Back
X