Konuna uzun uzun yorum yapmak istiyorum aslında ama su an kızimla ilgilenmem gerek, o yüzden takildigin noktada bir şeye dikkatini cekmek istiyorum. Siz bosa dememe nasıl hemen tamam dedi diye dertlenmissiniz ya karşı taraf da nasıl bunu ağzına alır diye bozulmuştur bence. Ben bu diyalogtan şöyle bir durum anladım, siz boşa deyince karşı taraftan seni asla bırakmam gibi bir ruh oksama beklediniz ve beklediginizi görmeyince bozuldunuz. Ama bana sorarsanız bosanma lafını ağzınıza almak cok da hos degil, hele kavgada bir nevi kiskirtmak olmus. Esiniz yerinde olsam ilk olarak sizin aklınıza geldiği için sizden daha cok kirilirdim.
bu arada dakiklik konusunda siz ve esinize cok benziyoruz. Düşünün ilk iliskimizi duyurdugumuzda mudurumuz umarim hy_patia seni yola getirir demişti. 10 yildir birlikteyiz az çok kavga ettik bu konuda ama hiç kırıcı olmadık. Birbirimiz üzerinde baski kurmak yerine birbirimizi anlamaya ve asiriliklarimizi karşı tarafı kanatmayacak sekilde torpulemeye çalıştık ve hala çalışıyoruz.