Gozlerimi bi dogru duzgun acabilseydim baska bisi istemiyorum
Dun bogazici tip merkezinde veli aslan'a ameliyat oldum benim icten de problem vardi o sorunlari da kbb uzmani yavuz bey halletti de su an suratim taninmayacak halde.. persembe ya da cuma gidip tamponlari aldircam iste 10 gun sonra falan da alcilar alinacak ama gozlerimi zar zor aciyorum bu normal mi ?? gozlerim falan yumuk yumuk ve mosmor ne zaman gecer acaba ya.. ameliyatin uzun surmesi beni bu hale getirdi galiba..ameliyattan bi ciktim donuyorum buz gibi.. ne zormus ya..
ay insallah ya.. sagolun kizlar valla icime su serptiniz.. hayir yani acaba birseyi mi yanlis yaptilar diyorum burada okuyoruz ya hersey gulluk gulistanlikmis gibi, yok soyle sismedi suratim yok boyle agrim olmadi diye, bende mi terslik var acaba dedim..bir de ben ilk defa bir ameliyata girdim zannediyorum ki cikinca internetin falan basina oturcam.. simdi daha iyiyim morluklar indi biraz gozlerimi acabiliyorum.. kafam agridi yatmaktan ya.. mafoldumben ha bir de burun deliklerim asiri havada o sonradan iniyo dimi o kadar kaldirmis olamaz yani ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?