dun 12'de ameliyata girdim 5'te ciktim :/

laracroft

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
338
0
96
İstanbul
Dun bogazici tip merkezinde veli aslan'a ameliyat oldum benim icten de problem vardi o sorunlari da kbb uzmani yavuz bey halletti de su an suratim taninmayacak halde.. persembe ya da cuma gidip tamponlari aldircam iste 10 gun sonra falan da alcilar alinacak ama gozlerimi zar zor aciyorum bu normal mi ?? gozlerim falan yumuk yumuk ve mosmor ne zaman gecer acaba ya.. ameliyatin uzun surmesi beni bu hale getirdi galiba..ameliyattan bi ciktim donuyorum buz gibi.. ne zormus ya..

çok geçmiş olsun.. ameliyat bittiğinde gözlerimi açtığımda ağzımdan nefes alışımı hatırlıyorum sanki dünyaya yeni gelmiş birisi gibi hissetmiştim.. ve senin gibi tir tir titriyordum.. neden üşüyorum demiştim, seni şimdi ısıtıcaz demişlerdi.. üzerimden sıcak vuran klima sayesinde ısınmıştım.. morluklarım olmadı ama senin kadar olmasada gözlerimden zorlandığımı hatırlıyorum.. bir iki hafta içerisinde tam toparlarsın.. burnunla sağlıklı günlerin olması dileğiyle..

Son düzenleme:
tatlım hiç korkma benimde ameliyat olalı 19. günüm. İlk gün bi şişti anlatamam ,2. gün aman allahım tüm suratım simsiyahtı. Abartmıyorum mor değil. simsiyah. Göz kapaklarımı 3 gün açamadım. En fazla 4 gün çekersin. 4. gün hızla göz kapaklarımın ve suratımın rengi düzelmeye başladı. Kaldıki benim ameliyat 1 saat falan sürmüştü. Senin onca saat süren ameliyattan sonra böyle olması çoook normalll

lara geçmiş olsun cnm sonunda sende oldun :) çok uzun sürmüş ameliyatın :/ bende çok üşümüştüm bu normal çünkü ameliyathane buz gibi. Bir de bnm burnumdan çok boğazım ağrıyodu ameliyathaneden çıktığımda :) Çok geçmiş olsun cnm umarım morlukların da kısa süre içinde geçer a.s.

valla ben ameliyattan çıktığımda cin gibiydim :) pek öyle abartı bir şişliğim felan da olmadı ama bünyeden bünyeye değişir tabi tekrar geçmiş olsun

Cok gecmis olsun cnm, cok normal o yasadiklarin. Zaten 2ci ve 3cu gun baris bir sisme oluyor yuzunde ve gozlerinde en zoru bence bu ilk hafta bunu atlatikltan sonra daha rahatliyacaksin. Sen uzulme simdiden guzel burnun olacagi icin keyfini cikart:)

Cnm çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsın bu sıkıntılı günleri.Benimde ameliyatım 6 Eylül'de istekli ve heyecanlı olduğum kadar korkuyorum da şu yazılanları okuyunca.
Allah hepimizin yardımcısı olsun,en kolay şekilde atlatırız inşallah.
Sağlıklı günler diliyorum...

Gozlerimi bi dogru duzgun acabilseydim baska bisi istemiyorum

cnm ben de ne yaptın diye merak ediyordum seni,gördüğüme sevindimkaydirigubbakcemile2
gözlerin en fazla 2 gün daha şiş kalır sonra hızla inmeye başlar geçici durumlar bunlarr.zemuszemus
umarım başarılı bir ameliyat olmuştur geçmiş olsunnnzemuszemus

oooo oldun mu sonunda. çok geçmiş.olsun. bu şişilkiler normal. en fazla 4 -5 güne rahatlarsın. sabır gerek.
ama inan sonu çok güzel olacak. benimde 4 ayım doldu çokkkkkkk mutluyum güzel tepkiler alıyorum ne hoş olmuşsun demeleri beni çok mutlu ediyor. sende bunları yaşayacaksın ve mutlu olacaksın. tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun cnmmmm 1 hafta sonra unutusun herşeyii:)her güzel şeyin zor bi yanı oluyor eminim fındık giib olmuşsunudr:)

çok geçmiş olsun laracroft, en yakın zamanda gözlerini kocaman kocaman açabilip rahatlaman dileğiyle:) bizi fotoğrafsız bırakma canım.. iyi dinlenmeler

çok geçmiş olsun canım bende bir ay önce boğaziçinde ameliyat olmuştum tuba hanım a o şişlikler 2-3 güne rahatlar merak etme benim yüzüm gözüm dudaklarım her yerim şişmişti yemek yemek için bile ağzımı açamıyordum ama bi haftada kendni topluosun tüm şişlikler geçio 2 haftaya da morlukların geçio beni en çok rahatsız eden bantlar çıktıktan sonraki şişlik olmştu ama o da bi hafta da indi tabiki hala şiş ama dışarıdan anlaşılan öyle abartı bir şişlik değil ameliyat olduğumu bilen anlıo bilmeyen anlamıo
ilk bi hafta sık dişini güzelim sora tamamen normale dönersin kendine dikkat et tatlım yeni burnuşun hayırlı olsun

ay insallah ya.. sagolun kizlar valla icime su serptiniz.. hayir yani acaba birseyi mi yanlis yaptilar diyorum burada okuyoruz ya hersey gulluk gulistanlikmis gibi, yok soyle sismedi suratim yok boyle agrim olmadi diye, bende mi terslik var acaba dedim..bir de ben ilk defa bir ameliyata girdim zannediyorum ki cikinca internetin falan basina oturcam.. simdi daha iyiyim morluklar indi biraz gozlerimi acabiliyorum.. kafam agridi yatmaktan ya.. mafoldumben ha bir de burun deliklerim asiri havada o sonradan iniyo dimi o kadar kaldirmis olamaz yani ??

canım herkesin bir olucak diye bişey yok bazısı şişiyo bazısı şişmiyo :) Merak etme burun deliklerin şu an alçıda olduğu için öyle görünüyor o iniyor zamanla :)

geçmiş olsun... resimlerini bekliyoruzz... her şey gönlünce olsun

bahsedildiği gibi herşey okadar güllük gülistanlık olmuyor yüzümün sokağa rahatça çıkacak hale gelmesi 15 gün sürdü benim..ama beni tanıyanların da eskisi gibi görmesi için yani tamamen eskisi gibi olması (yüzümün) 1 ayı buldu..evet pek agrı sızı olan bi ameliyat deil ama şişlikten gözümün kapandığını gıdıma kadar şiştiğimi hatırlıyorum..normal yani herşey endişelenme cok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…