dun 12'de ameliyata girdim 5'te ciktim :/

cokgecmıs olsun insalah sonunda iyiki amelıyat oldum dersin:) umarımda ole olur cunku veli bey guzel burunlar yapıyor:)

Sagol venus sagolun kizlar :)) Simdi fotograf yuklemeye caliscam gerci suratim falan sapsari tipsizlik abidesi gibiyim ama olsun ameliyat olmayi dusunen kisilerin halinden cok iyi anladigim icin koyiym bunlari, sisler inince guzellerini de eklerim :)) (insallah guzel olursa tabii )

Dun bogazici tip merkezinde veli aslan'a ameliyat oldum benim icten de problem vardi o sorunlari da kbb uzmani yavuz bey halletti de su an suratim taninmayacak halde.. persembe ya da cuma gidip tamponlari aldircam iste 10 gun sonra falan da alcilar alinacak ama gozlerimi zar zor aciyorum bu normal mi ?? gozlerim falan yumuk yumuk ve mosmor ne zaman gecer acaba ya.. ameliyatin uzun surmesi beni bu hale getirdi galiba..ameliyattan bi ciktim donuyorum buz gibi.. ne zormus ya..

bende ayni seyleri yasamistim canim...
ameliyat olali 5 gun olmus suan daha iyisindir umarim...
morluklari, yesillikleri dert etme hepsi gececek...
sorularin varsa yardimci olmak isterim, insan yardim ariyor o donemde ve tecrubeli birinden aldigi cevaplar cok yardimci oluyor gercekten...

gecmis olsun...
sevgiler...

Sagol uyuyan guzel :))) Sali gunu bir gitcem iste bakalim Yavuz Bey bakicak burnumun icini falan temizlicek sanirim.. Tikali ya normal mi bu surekli sumkurmeye calisiyorum ama icinden birsey cikmiyo.. Bepanthen suruyorum kulak cubuguna ici icin, bir de antibiyotik aliyorum ama yarin okyanus suyu alcam bir de masaj sanki tikanikligi da aliyo gibime geldi, masaj vermisti zaten bana..

hadi inşallahh muhteşemm olur.. eylülde olucam ben de .. şu an sadece sizleri okuyup duruyorum 10 gündür.. psikolojik olarak herşeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum

fotoğraf yükledin mi?

Az kalmis senin de.. Bir iki fotograf koydum ama daha erken-bugun tam 1 hafta oldu, hatta gecen hafta bu saatlerde ameliyattaydim :Saruboceq: insallah sen de bir an once rahat bir sekilde atlatirsin bu durumu..Ben hazirliksiz yakalandim soyle ki, buradan okudugum kadariyla hersey cok basitmis gibi girdim ameliyata, ama biraz zormus :))) kotu degil de zor geldi bana cunku ben olduktan sonra internetin basina falan oturcam zannediyodum :)) bilincsiz olunca insan..

ahh bence fevkalade iyi olmuş küt diye operasyona girmen... yoksa benim gibi daha hiçbişey olmadan kurdeşenler dökmek öyle azap verici ki.. öyle çok evhamlı bir insan da değilim ama mafoldumben .... ay BURUN yaa.. şakk die en ortadaki şey :1shok:

Evet gercekten cok ortada :) insanin butun ifadesi degisiyor benim simdi eski mimiklerimin hicbir anlami kalmayacak :/ Sen de kasma kendini, 2 gun sonra ayaktasin zaten uykulu falan oluyosun cabuk geciyo.. Ya isin garip tarafi benim cok istedigim seydi bu ama ameliyat gununu aldim alali bir stres doldum bir tedirginlik boyle hersey ustume geliyo :)) megerse icime dogmus demek ki ameliyat korkusu :))

Zor degil be.. Basimizda (umarim) fazla dert yok diye bize bu yasadigimiz sikintilar biraz zor geliyo ama gelip geciyo cok kisa bir surec zaten uyuyosun uyumasan bile ilk 2 gun gozler kapali mayisik halde rahat rahat hayal kurman icin daha mis bir durum olabilir mi :)))) Insallah sen de olursun :)) Seni cok iyi anliyorum sabah aksam burda online'im hicbirseyi kacirmak istemiyodum, biri burnunu yaptirinca kendim yaptirmisim gibi nasil seviniyodum bi gaza geliyodum sorma :)))

ben sonrasından korkuyorum.. burun güzel olmaz..yada düşer.. çöker... 2. bi operasyon gerekir..3. gerekir... doktoru boğmam gerekebilir..muayenehaneyi kundaklamam gerekebilir.. naparım.. ne ederim..içerde bana bakarlar mı.. temiz don falan getirirler mi..

gülerek yazıyorum ama gel de içime bi sor!

neyse şu görüşmelerimi halledeyim gelişmeleri ya keyifle burada anlatırım yada anahaberde izlersiniz eyvahedigeldismile

Termessos, en olu dedigin seylerde bile risk aliyosun neyin %100 garantisi var ki.. Biraz rahat ol ya.. Dunyada az cok herseyin bir caresi var cok sukur ve hersey insanlar icin ve emin ol herseyde de bir hayir var.. Panik yapmani da anliyorum ama rahat olmaya calis.. Allah buyuk sorunlar yasatmasin bize tek derdimiz bu olsun :)))

Back
X