- Konu Sahibi evarologlu
-
aranızda senin paran benim param sorunumu var? kendi paranla al demiş..
erkekler maalesef kadınlardan çok daha benciller kendi zevkleri sözkonusu olduğunda. kadındaki anaç, sahiplenme, yemeyim yedireyim durguları erkekte maalesef yok...
kırılmakta kesinlikle haklısınız , çunki siz olsanız kendi isteklerinizden feragat edip sadece onun sevdiği şeyleri alırdınız...
İşte kadın olmanın farkı bu...
hayıır bugüne kadar dah ahiç öyle senin paran benim param durumum olmadı,gerçi daha 2,5 aylık evliyiz ama dediğin gibi ben mesala 2,5 aydır eve tavuk alıp yapmıyorum o yemiyor diye bulgur sevmiyorum ağzıma sürmem sırf o yesin diye ben kendime bir çorba yapıp az doymayı tercih edip onu doğurmaya çalışıyorum.kadın olmak hakatten böyle birşey gerçekten
yaptıgından utanmıştır bence ..
vallahi o sevmiyor diye hiç pişirmeyeyim yemeyeyim demem.canım ne isterse yaparım,eşimede sevdiği yediği yemekleri yaparım.hiç bir zaman neden yaptın neden kokuttun evi demez.bende karides sevmem.ama o seviyor diye temizletir yaparım.bakmaya bile tahammül edemediğim canlıları....
yok ben az yiyeyim.kadın olmak durumu idare etmektir dersen 2,5 yıllık evliliğin 25 sene de olsa aynı şekilde bencil kocan tarafından baskılanarak geçer gider.yaşlandıktan sonrada pişman olursun gençken kendini eşin için kısıtladığına...
vallahi o sevmiyor diye hiç pişirmeyeyim yemeyeyim demem.canım ne isterse yaparım,eşimede sevdiği yediği yemekleri yaparım.hiç bir zaman neden yaptın neden kokuttun evi demez.bende karides sevmem.ama o seviyor diye temizletir yaparım.bakmaya bile tahammül edemediğim canlıları....
yok ben az yiyeyim.kadın olmak durumu idare etmektir dersen 2,5 yıllık evliliğin 25 sene de olsa aynı şekilde bencil kocan tarafından baskılanarak geçer gider.yaşlandıktan sonrada pişman olursun gençken kendini eşin için kısıtladığına...
unutmuşum ekliyorum.
neden maaş kartın kocanda.internet bankacılığı diye birşey var.al sen kartını ne kadar gerekiyorsa kredine gönder.kartın onda olduğu sürece baskılanırsın böyle.
al maaş kartını kocanın elinden eve katkı için ne kadar lazımsa eşine verirsin geri kalanı da kendi zevkine harcarsın karşı çıkmaya kalkarsa da ben çalışıp ben kazanıyorum dilediğimce harcamak hakkım hem sen bana şimdiye kadar ne aldın ki dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?