Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dun aksam kas köntürü yaptirdım lütfen yardim (RESİMLİ)
Ozelikle guzel olsun diye bide 3 binlira para verdim Çok doğal istedim ama çok kötü oldu dün akşam yaptırdım ağlamaktan öldüm ne yapicam simdi çok kötü olmus
Ozelikle guzel olsun diye bide 3 binlira para verdim Eki Görüntüle 3315309
Çok doğal istedim ama çok kötü oldu dün akşam yaptırdım ağlamaktan öldüm ne yapicam simdi çok kötü olmus
Ozelikle guzel olsun diye bide 3 binlira para verdim Eki Görüntüle 3315309
Çok doğal istedim ama çok kötü oldu dün akşam yaptırdım ağlamaktan öldüm ne yapicam simdi çok kötü olmus
Sizi rahatsız eden rengiyse kabuk attıktan sonra iki ton açılır. Ama kalınlığı ve şekliyse yapılan derinliğe göre kalıcı olabilir. Eğer boya tutmasın istiyorsanız bepanthol gibi cilt yenileyici kremler sürmelisiniz.
Hoşgeldin Sabahat Tunceskdkdkd şaka bir yana rengi açılacak, gözünüz de alışacak. O zaman memnun kalacaksınız. İlk yaptıran herkes başta bir bedbaht oluyor, sonra alışıyorlar.