- 2 Ağustos 2009
- 4.172
- 2.082
- 773
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Evet ya ben 4 yıldır armut topluyorum :) Tek derdim sevgilimi evleneceğim adamı sömürmek.konu çok uzun tamamını okuyamadım. Ama 4 yılda birikim yapmasını bekliyosan sende armut toplamasaydın sende yapsaydın o zaman bu ne ya herkes kene olmuş milleti sömürüyor
Yalniz simdi sinirlisin.Sinirin gecince gec olmasin.Sonra pisman olmasi aci cekmesi de var onu bilerek hareket et. Ben de bu sebeplerden ayrildim istemeyerek.(+yurtdisi)Adam hirs yapti hemen nisanlandi biriyle.Duruşum var da hiç bi işe yaramıyor adam bi adam geri atmıyo
Tam aksine kendini ve ailesini savunuyo sürekli
4 sene hadi öyle böyle geçti daha 1 buçuk sene ödeyecek
Babam sana demez mi oğlum bak 4 senedir görüşüyormuşsunuz 2 senede sözlü nişanlı kalacaksınız sen niye kendini ayarlamadın diye
Ailemin ihtiyacı vardı derim dahada bişey sormaz heralde baban diyo
Lafa bak ailesi herseyin önünde çünkü
Bekardım yardım ettim diyecekmiş
Ne o geri adım atar nede ben artık
O adam seni hak etmiyor bu net.Evet ya ben 4 yıldır armut topluyorum :) Tek derdim sevgilimi evleneceğim adamı sömürmek.
Böyle bi amacım olsa 4 yıldır niye bunları çekeyim bi düşünsene
Başka adam mı yok
Allah'a şükür yüzüme bakılmayacak bi tipim de yok
Ben zaten 22 yaşındayım 2 sene okudum 1 buçuk senedir de çalışıyorum ve haliyle bende kendi aileme aldığım asgari ücretle destek oldum öyle 100 milyar kredi çekmedim yani
Benim sorunum ailesine yardımcı olması da değil keşke sadece yardımcı olsaydı kendi hayatını böyle heba etmeseydi
Bazen çok acımaz olabiliyorsunuz ama yanlış
Ben yurtta kalıyordum onun cebinde kuruş parası olmuyodu bende yurtta ki kahvaltı hakkımla 2 poğaça 3-4 zeytin alıp onun yanına gidiyordum o sabah nöbetten çıkıyor diye
Durumu bu kadar kötüyken bile ben yanındaydım ama o yine 3 gün sonra ailesine kredi çekti :)
Benim sorunum bunun bi ömür devam edecek olmasıydı düşün düşün işin içinden çıkamadık sonunda bu oldu
Bu arada 2 sene de ben birikimimi hazırlığımı yapacaktım zaten ailem de üstüne düşeni yapacaktı tabi ki yapmak zorundalar ben onların kızıyım
Ama karşımdaki adamda bu duruşun onda biri yoktu
Komik olan kısmı da bu zaten :)Sonuçta adam bekar ailesi için para harcıyor . Nişanlı falan olsan hadi haklısın dicem de şu aşama da saçma olmuş .ki bence kendisi evliliği uzun bir süre düşünmüyor yoksa senin söylemene gerek kalmadan kendisi birikim yapardı .
Öncelikle paracı olmuş olsam 4 senedir ne diye bu adamla uğraşayım hoşş yüüzme bakılmayacak bi kız değilimAdamin yerinde olsam sizinle aslaa asla yuva filan kurmayi dusunmezdim. Bu paracı, israrci tavirlarinizla bile hala soğumamış.
Birikim birikim diye başini yiyorsun adamin kendin o sure icinde ne birikim yaptin? Hicbisey yapmadin muhtemelen.
Diger konunuda hatirliyorum bilmemkac bilezik istiyordun 5 taneyi az buluyordun.
Hala daha elalemin yaptigi dugunle, aldigi esyayla kendinizi kiyaslama derdindesiniz.
Onun disinda ailesi icin surekli borca girmesi benim icin bir eksidir. Boyle insanla evlenmeye korkardim cunku evliykende ayni durumlar olacak. O para aileye, borca akacak eve gelince ondan kisalim bundan kisalim diyecek. Ama bu sizin paraci oldugunuzu degistirmiyor tabi. Bence sizden olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?