- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Ya böyle demeyin artık gerçekten çok sıkıldım bitsin gitsn istiyorum düşün düşün kafayı yiyecem
Eski konularını hatırlıyorum,senin de ailenin ihtiyacı var sen de bir şekilde ödemeye çalışıyorsun babanın borçlarını,sen kendin için birşeyler yapabildin mi peki diye sorarlar sana?Çok ağır konuşuyorum biliyorum ama beni bu raddeye getiren de o
İnsan hiç mi bişey demez düşünmez evlencez diyoruz sadece lafta maddi konuda ağzını açmıyor
Ailesinin bu gidişle bi ömür ihtiyaçları olacak bu hep mi böyle devam edecek diye korkum zaten
Babası doğru düzgün maaş alamıyo 4 senedir başka bi iş bakmıyor kardeşi daha liseye yeni geçti onun ünv. falan var zaten şimdi bile sevgilim destek oluyodu bide ilerisini düşünün
Bazen öyle bi konsuuyo ki tamam bizden olur diyorum bazen de sus pus duruyo bilmiyorum ya bi türlü kabul etmiyor yaptıklarını ben istiyorum ki mahcup olsun artık ona göre konuşsun hiç bişey yapmasa bile dile getirsin ama yok
Ya böyle demeyin artık gerçekten çok sıkıldım bitsin gitsn istiyorum düşün düşün kafayı yiyecem
Yapar diye bekledim bekledim.o 4 yıldır para biriktirmiyo da sen napıyosun?
4 yıldır senin için hiçbişey yapmadığını bildiğin halde boş boş adamın başını yiyosun.sana önceki konunda da söyledik.adamın durumu ortada.sana mucize yaratacak hali yok.borcunu harcını gizlemiş değil.ya söylediği gibi zamanı gelip de evlenme hazırlığına başlandığında aza kanaat edip susup oturacaksın ya da ayrılacaksın.ama sen ısrarla hala adamın başını yiyip boş muhabbet yapıyosun.hesap sormak için çok geç işine gelmiyosa uzatma.adam sana ısrarla yok durumum diyo daha hala aynı şeyleri konuşuyosun da konuşuyosun.yoktan var mı edecek sana neden anlamıyosun hala yok diyo işte yok yok yok.Sana her istediğine tamam dese de yalan söyler çünkü kendin diyosun boğazına kadar borca batmış diye istese de ödeyemez daha neyin peşindesin iş işten geçmiş.
Ben onu sıkıntıya girmesin diye herseyin uygununu alırken o ertesi gün babası para istese koşa koşa götürüp verecek
Artık uzatamıyorum o yüzden hersey göz önünde
Önceki konularda bende tüm samimiyetimle ayrıl demiştim...Her zaman ki gibi iki gün sonra barisinsi.... Sana kac kere bundan bi cacik olmaz dedik burda. Yine döndüp dolasip ayni adama gittin..... Yapma kendine bunu.
Zaten ailesi yüzük takalım diye deli oluyo ama maddi konuda sıfırlar nasıl takılacak o yüzük onu bilmiyorumOLMAZ bu adamdan OLMAZ, yillarini kaybetme, hic de üzülme 4 sene falan diye, ömrün gider eger bununla evlenirsen. Niyetleri seni kullanmak, bu güne kadar yoksa en azindan bi yüzük takilirdi. Ailesi oglum evlenecek diye her ay kenara bi 100 tl koyabilirdi. Yok olmaz ne ailesinden nede ondan.
Abla sözü dinle
Duruşum var da hiç bi işe yaramıyor adam bi adam geri atmıyoCanım valla duruşunu,konuşmanı,ettiğin kelimeleri herşeyi taktir ettim. Şimdiden düşünmek zorundasın çünkü ilerde bunlar ciddi sorun olacak şeyler. O nasıl herşeyi minöum almayı düşünüyorsa senin de şimdiden ne olacak bilmen gerekiyor. Tavrını sürdür sakın geri adım atma. Ayrılmakla da iyi yapmışsın 4 sene geçmiş hala hiç birşey yok üstelik yapamayacağını da söylüyor. En doğru karar..
Kendisi 25 yaşında babasına saygı duyuyo fazlasıyla idolü diyebilirim ve çok çekiniyo babasındanbabası 48 yasında ise kendi kaç yasında baya küçük o zaman ? ailesi ne dese onu yapıyor daha olgunlaşmamış. bi karar ver barısmayacaksan arkasında dur kararının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?