• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün akşamki rezilliğimizi birde siz görün:)

silenzio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.956
28
0
Eskişehir
arkadaşlar meraba dün olan bir rezillik mi desem ne desem bilemedim onu anlatiyim:9:
siz karar verin artık duruma vallahi aklıma geldikçe utanıyorum yaaa!!!!:2:
dün kardeşimin erkek arkadaşıyla ailesi tanışmaya geldiler daha evlilik için isteme filan değil ama tanışma faslı..
Babam ben daha tanışamam dedi o yüzden annemgile geldiler annem ve eşine yani.
Neyse karşı taraf gayet ciddi kültürlü bilgili böyle..
adam gülmüyor bile çünkü biliyor ciddi bir ortam olduğunu..
Aman allahım annemin eşi rezill etti kardeşimide benide yaa allahımmmmm:9:
adam gülümsese azıcık ,annemin eşi kahkahayla gülmekleeerrr mi dersiniz hadi onları geçelim
size tek bir sahnesini anlatiyim siz anlayın ne kdar rezil rüsva olduğumuzuu:2:

adam sessiz ciddi oturuyor daha kardeşimle ilk tanışmaları tabi anneleride öyle ciddi..
benim annemde ciddi muhabbet filan..
annemin eşi dedi ki:1:

kardeşimi göstererek
-bu kızımız çok SOYTARIDIR. ama ablasından çok cesurdur. ablası çok KORKAKTIR. (beni kasdediyor)
ablasının koruyucusudur bu.ablası (konuyu bana döndürdü iyce) böceklerden karanlıktan herşeyden korkar KORKAKTIR. ancak kardeşiii ERKEK FATMADIR.

benle ne alaka yavv!!
beni ne ortaya koydun kardeşimi niye rezil ettin evlenceği kişinin ailesine.
adamda da kadındada tek gülümseme olmadı. tabi annemin eşi bunları derken kahkalar içinde...:52:
karşı taraf ciddiyet ve şaşkınlıkla dinledi. tek bir yorum yapmadı..:27:

Siz olsaydınız bu durumda istemeye getirtirmiydiniz sevgilinizin ailesini bunları bile bile ?

vallahi kızlar rezil olduk işte:27:
bide beni niye anlattıysa..:27:
görseniz yerin dibine girmek istedim o an ama ailesi giderken yinede memnun olduk falan dediler:52:
benimkinin ailesinin yanında böyle bişey dese yemin ederim assslaaa evlilik filan olmaz..:31:

vallahi kızlar rezil olduk işte:27:
bide beni niye anlattıysa..:27:
görseniz yerin dibine girmek istedim o an ama ailesi giderken yinede memnun olduk falan dediler:52:
benimkinin ailesinin yanında böyle bişey dese yemin ederim assslaaa evlilik filan olmaz..:31:

tatlim sonucta onlarda biliyor baban degil birseyin degil densizlik etmis ste:34:

Ay canım ne dicemi bilemedim..hani kendince ortamımı yumuşatmaya çalıştı acaba:27:

Neyseki adamlar kibarlarmışş :27::52:

Ay canım ne dicemi bilemedim..hani kendince ortamımı yumuşatmaya çalıştı acaba:27:

Neyseki adamlar kibarlarmışş :27::52:

Bide sonunda diyo ki bana gıcık heralde bu adam
- kardşime soytarı dedi ya.
soytarıdır falan ama ablasından daha çok severim diyo:27:
seviyosan sevde dencek laf mı o hem benim yanımda hem adamların yanında:27:
haha ay adam şaştı kaldı yaaa:44:

biraz abes olmuş ama beteride olaiblirdi takılma boşver. yani konuşmak olsun diye konuşulmuş ilk tanışmada biraz gerginlikte olur onu atmak için açılmış bir konuşmada olmuş olaiblir ama takılınacak birşey yok boşverrr :D bend eböcekten korkarım ve kaynım çok dalga geçer benimle

biraz abes olmuş ama beteride olaiblirdi takılma boşver. yani konuşmak olsun diye konuşulmuş ilk tanışmada biraz gerginlikte olur onu atmak için açılmış bir konuşmada olmuş olaiblir ama takılınacak birşey yok boşverrr :D bend eböcekten korkarım ve kaynım çok dalga geçer benimle

ya hep böyle o :D
ama o ortamda beklemezdim :D
mesela bi misafir gelir ben karanlıktan korkarım benle yaşıtsa misafirler siz bu geceburda kalın silenzioyla yatarsınız korkar o !! yalnız yatamaz o!
ay gıcık oldum yiaaaa:30:

İçin rahat olsun onu söyleyen rezil olmuştur,tarif edilen kişi değil

ya hep böyle o :D
ama o ortamda beklemezdim :D
mesela bi misafir gelir ben karanlıktan korkarım benle yaşıtsa misafirler siz bu geceburda kalın silenzioyla yatarsınız korkar o !! yalnız yatamaz o!
ay gıcık oldum yiaaaa:30:

aman kendi korkularına baksınlar eksikliklrini görüp tamamlasınlar ne uğraşıyorlar ay insnalara çaık veremyede gelmiyorr.

İçin rahat olsun onu söyleyen rezil olmuştur,tarif edilen kişi değil

Haklısında kızları hakkında ne biçim konuşuyor bu aile demişlerdir.
Adamında bi tane kızı var kızı hakkında tek laf etmedi.
hani adam dicek nerdeyse büyük kızın korkaklığından bize ne kardeş biz küçük için tanışmaya geldik onada soytarı dedin diye..
hey yarabbim

.

:53: :53: :53: :53: :53: :53: :53:

SOK SOK, bu ne yaaa

annen ne diyor esi icin??

adamlar tekrar gelmese yeridir yani :52:

.

adamlar kibarlık olsun diye cuma günü kendilerine yemeğe davet ettiler bide..:9:
annem demese dahaiyiydi diyor bize ama eşinin yüzüne bişey demiyor. ben dedim benim için geldiklerinde asla buraya gelmezler diye.

Son düzenleme:
Anneciğiniz ne kadar mahcup olmuştur. Sonuçta üvey babanız ama onun eşi.
Ben böyle bir ailenin babanın yaptıklarından dolayı vazgeçeceğini düşünmüyorum.
Ama bundan sonra mesafeli olacakları kesin

Haklısında kızları hakkında ne biçim konuşuyor bu aile demişlerdir.
Adamında bi tane kızı var kızı hakkında tek laf etmedi.
hani adam dicek nerdeyse büyük kızın korkaklığından bize ne kardeş biz küçük için tanışmaya geldik onada soytarı dedin diye..
hey yarabbim

için rahat olsun onların kızıda 4/4 değildir

Back
X