arkadaşlar meraba dün olan bir rezillik mi desem ne desem bilemedim onu anlatiyim
siz karar verin artık duruma vallahi aklıma geldikçe utanıyorum yaaa!!!!:2:
dün kardeşimin erkek arkadaşıyla ailesi tanışmaya geldiler daha evlilik için isteme filan değil ama tanışma faslı..
Babam ben daha tanışamam dedi o yüzden annemgile geldiler annem ve eşine yani.
Neyse karşı taraf gayet ciddi kültürlü bilgili böyle..
adam gülmüyor bile çünkü biliyor ciddi bir ortam olduğunu..
Aman allahım annemin eşi rezill etti kardeşimide benide yaa allahımmmmm
adam gülümsese azıcık ,annemin eşi kahkahayla gülmekleeerrr mi dersiniz hadi onları geçelim
size tek bir sahnesini anlatiyim siz anlayın ne kdar rezil rüsva olduğumuzuu:2:
adam sessiz ciddi oturuyor daha kardeşimle ilk tanışmaları tabi anneleride öyle ciddi..
benim annemde ciddi muhabbet filan..
annemin eşi dedi ki
kardeşimi göstererek
-bu kızımız çok SOYTARIDIR. ama ablasından çok cesurdur. ablası çok KORKAKTIR. (beni kasdediyor)
ablasının koruyucusudur bu.ablası (konuyu bana döndürdü iyce) böceklerden karanlıktan herşeyden korkar KORKAKTIR. ancak kardeşiii ERKEK FATMADIR.
benle ne alaka yavv!!
beni ne ortaya koydun kardeşimi niye rezil ettin evlenceği kişinin ailesine.
adamda da kadındada tek gülümseme olmadı. tabi annemin eşi bunları derken kahkalar içinde...
karşı taraf ciddiyet ve şaşkınlıkla dinledi. tek bir yorum yapmadı..
Siz olsaydınız bu durumda istemeye getirtirmiydiniz sevgilinizin ailesini bunları bile bile ?

siz karar verin artık duruma vallahi aklıma geldikçe utanıyorum yaaa!!!!:2:
dün kardeşimin erkek arkadaşıyla ailesi tanışmaya geldiler daha evlilik için isteme filan değil ama tanışma faslı..
Babam ben daha tanışamam dedi o yüzden annemgile geldiler annem ve eşine yani.
Neyse karşı taraf gayet ciddi kültürlü bilgili böyle..
adam gülmüyor bile çünkü biliyor ciddi bir ortam olduğunu..
Aman allahım annemin eşi rezill etti kardeşimide benide yaa allahımmmmm

adam gülümsese azıcık ,annemin eşi kahkahayla gülmekleeerrr mi dersiniz hadi onları geçelim
size tek bir sahnesini anlatiyim siz anlayın ne kdar rezil rüsva olduğumuzuu:2:
adam sessiz ciddi oturuyor daha kardeşimle ilk tanışmaları tabi anneleride öyle ciddi..
benim annemde ciddi muhabbet filan..
annemin eşi dedi ki

kardeşimi göstererek
-bu kızımız çok SOYTARIDIR. ama ablasından çok cesurdur. ablası çok KORKAKTIR. (beni kasdediyor)
ablasının koruyucusudur bu.ablası (konuyu bana döndürdü iyce) böceklerden karanlıktan herşeyden korkar KORKAKTIR. ancak kardeşiii ERKEK FATMADIR.
benle ne alaka yavv!!
beni ne ortaya koydun kardeşimi niye rezil ettin evlenceği kişinin ailesine.
adamda da kadındada tek gülümseme olmadı. tabi annemin eşi bunları derken kahkalar içinde...

karşı taraf ciddiyet ve şaşkınlıkla dinledi. tek bir yorum yapmadı..

Siz olsaydınız bu durumda istemeye getirtirmiydiniz sevgilinizin ailesini bunları bile bile ?