Dün aldatildigimi ogrendim

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
987
806
103
Merhaba daha önce konu açmıştım dün aldatilmisim onu öğrendim
Aileler tanışıyor 13 aylık konuşma ya da konuşamama durumu diyelim
İlgisiz bir adam
Biz bitti dedik tatile gitti orda yanında kız var aileler varken itiraf etti ne zamandır var dedim bayadir 5 6 ay dedi 3 ay önce neden barıştık dedim sen geldin dedim ozaman küsmustuk kızla ayrilmistik dedi ben baya sert çıktım sonra denedik şaka yaptık denildi ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz
Kocaman bir ders olarak kaldı bana sizinle de paylaşmak istedim

Merhaba daha önce konu açmıştım dün aldatilmisim onu öğrendim
Aileler tanışıyor 13 aylık konuşma ya da konuşamama durumu diyelim
İlgisiz bir adam
Biz bitti dedik tatile gitti orda yanında kız var aileler varken itiraf etti ne zamandır var dedim bayadir 5 6 ay dedi 3 ay önce neden barıştık dedim sen geldin dedim ozaman küsmustuk kızla ayrilmistik dedi ben baya sert çıktım sonra denedik şaka yaptık denildi ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz
Kocaman bir ders olarak kaldı bana sizinle de paylaşmak istedim
Geçmiş olsun ama yazdıkların pek anlaşılmıyor ya da ben anlamadım

Görmüyorum artık şaşkınım aileler tanışıyordu ciddiydik iyiki olmamış
Aileller tanışıyordu ciddiydik değil aslında, bence kendini kandırma.
Annenlerin arkadaşının çocuğuyla çıkmak ve iki sevgilinin birbirinin ailelerinin içine girmesi - kendi aileleri ile tanıştırmasi bambaşka şeyler.
Mesajından hiç bir şey anlaşılmıyor, kim dedi ne dedi bilinmiyor, ama sana hayat dersi olmuştur. İsterse anası danası değil yedi ceddi bilsin, onlar yine kendi oğullarını pamuklara sarar, el kızını aldatmasina da, ağlatmasina da üzülmez. Ailelerin seni bilmesinin önem değeri sıfır

Aileller tanışıyordu ciddiydik değil aslında, bence kendini kandırma.
Annenlerin arkadaşının çocuğuyla çıkmak ve iki sevgilinin birbirinin ailelerinin içine girmesi - kendi aileleri ile tanıştırmasi bambaşka şeyler.
Mesajından hiç bir şey anlaşılmıyor, kim dedi ne dedi bilinmiyor, ama sana hayat dersi olmuştur. İsterse anası danası değil yedi ceddi bilsin, onlar yine kendi oğullarını pamuklara sarar, el kızını aldatmasina da, ağlatmasina da üzülmez. Ailelerin seni bilmesinin önem değeri sıfır
Kesinlikle haklısın 3 ay önce barismistik ozaman onunla kustuk o yüzden barıştım dedi şaka gibi :)

Kesinlikle haklısın 3 ay önce barismistik ozaman onunla kustuk o yüzden barıştım dedi şaka gibi :)
Unutamıyordun, belki öğrenmen iyi bile olmuştur, soğuman açısından
Daha barismazsin en azından
Ailesine de saygı hürmet vs ediyordun, gör nasıl insanlar
Bence onlar gelince merhaba demeye bile çıkma odandan

Unutamıyordun, belki öğrenmen iyi bile olmuştur, soğuman açısından
Daha barismazsin en azından
Ailesine de saygı hürmet vs ediyordun, gör nasıl insanlar
Bence onlar gelince merhaba demeye bile çıkma odandan
Haklısınız bitti zaten bı daha birine güvenip sevebilir miyim bilmiyorum hayatın neresinden baslicam bilmiyorum

Back
X