kesinlikle katılıyorum onu tanımıormuşsun gibi devam et hayatına.. emınım karsına senın degerını bılen birisi cıkacaktır
canın yanıyormuş ve intikam almak istiyoemuşsun yaa, sana bi abla tavsiyesi ( benim yaş 29 senden büyüğümdür sanırım die nacizane böle bişey dedim, haddimi aştıysam affola ) onu görmezden gelmek, hatta hayatına hiç girmemiş gibi davranmak kadar onun canını yakacak hiçbişey yok inan bana
biz aynı arkadaş ortamındaydık ilk sevgilimle, beni bizim sınıftan başka bir kızla aldattı, öğrendigim an onu hiç tanımıyormuş gibi, hiç hayatıma girmemiş gibi davrandım, ki bunu onun canını acıtmak için deil kendi acımı hafifletmek için yaptım, aylar sonra bi arkadaşıma demiş ki " hep gelip suratıma tükürmesini bagırıp çağırmasını bekledim, onu her gördüğümde içim hop ladı gelecek bişey yapacak die, ama o hiçbişey yapmadı ya, meger ne güzel kalbi varmış onun ne kadar çok sevmiş beni, ben ona en büyük acıyı yaşatırken o agzını açıp hiçbişey demedi, şimdi çok pişmanım onu kaybettigim için " demiş. inan bana dünyada bu sözleri duymaktan buyuk intikam yok![]()
canın acıyordur doğrudur, ama unutmak zorundasın, o başka bir kadının tenini sana olan aşkına tercih etti, şuan bunu düşünmek canını yakıyo olabilir ama gerçek bu, inan bana bo karakterdki bi insanla dakika harcasıgına degmez yol ver gitsin
ve evett aldatmayacak erkek var, sadık erkek var, seni mutlu edecek erkek varyeter ki gözünün önünden o adamı def et de seni hak eden insan geldiginde seni bulabilsin
![]()