o hoşlanıyorum demiş öbürü sevgilim var demiş gece eve çağırmış gitmiş birlikte olmuşlar..bence herşey bu kadar basit değil belliki bazı konuşmalar olmuş aralarında ve sen varken bunlar devam etmiş ki kızda evine çağırıcak cesaret adamda da gidicek cesaret oluşmuş.seven adam aldatmaz canım öyle bi dünya yok..mert namuslu yürekli adamlar böyle yapmaz..he böyle olmayan adamdan da bu saatten sonra hayır gelmez..evet canın yanar çok da haklısın ama yapıcağın en güzel şey o adamı hayatından tamamen çıkarmak telefonunu değiştir faceini mail adresini herşeyini değiştir sadece kendine odaklan 3 yılım gitti emeklerim gitti diye de düşünüp boşuna kendi kendini yiyip bitirme.HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR.. 3 seneli evlilik kucağında iki bebekle aldatmasından daha iyidir..kendine bir yol çiz ve sadece kararlı ol..benzer şeyleri yaşadım ondan açıkça yazıyorum önce sen kendini düşün ve kendine değer ver kendini geliştir...yoksa hiç kimse sana değer vermez ve çok üzülürsün ömrün boyunca..aileni hayatının merkezine al bundan sonraki planlarını öyle yap..3 yıllık elin adamı gelip hayatının merkezine oturmasın..