• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dun Aldatilmisim

Tamam canim toparliycam kendimi. Mutlu olmak icin cabaliycam. Iyiki sizde varsiniz. Valla kendi kensime aglamaktan helak olurdum her halde. Cok tesekkur ederim hepinize

ağlama artık gerçekten değmez..seni aldatan bir adam gözyaşının bir tek damlasını bile haketmez..hadi topla kendini annenle babanla abinle kardeşinle kim varsa onlarla vakit geçir enerjini onlara harca sataş takıl espri yap..çünkü herkes gitse de aile kalıyo bir tek insanın yanında..

ağlama artık gerçekten değmez..seni aldatan bir adam gözyaşının bir tek damlasını bile haketmez..hadi topla kendini annenle babanla abinle kardeşinle kim varsa onlarla vakit geçir enerjini onlara harca sataş takıl espri yap..çünkü herkes gitse de aile kalıyo bir tek insanın yanında..

Tamam zorda olsa yapicam. Ben gercek aski tadacakmiyim acaba? Gercekten sevilecekmiyim? Durust erkek varmiki? Hep bunu dusunuyorum

Tamam zorda olsa yapicam. Ben gercek aski tadacakmiyim acaba? Gercekten sevilecekmiyim? Durust erkek varmiki? Hep bunu dusunuyorum

tabi ki var..sadece sabret dua et bekle..Allah sevdiği kulunun kalbini sevdiği kuluyla birleştirirmiş..içini ferah tut Allaha güven..

Yardimlariniz icin tesekkur ederim hepinize. Sanki omuzlarimdaki yuku sizler aldiniz. Dertlesmek iyi geldi bana. Ama o kadar cok umutsuzumki sanki unutamiycam onu. Baskasini sevemiycem kimse cikmayacak karsima. Yada hep aldatilicam gibi geliyor bana. Adi herif uc gundur o kizla yatiyormus. Duaundukce canim aciyor. Canim askersen gelmesine bi ay kala ayrilmisdi benden. Sonradi aradi depresyondaydim falan dedi baristik. Sordum o zaman nedeb ayrilmissin benden gercekleri soyle dedim. Ilk hastalik kapmisdim dedi sonrada hatirlamiyorum yemin ederim dedi. Ne kadar kormusum salakmisim ben ya? Neden ben boyleyim? Neden her seye cabuk inaniyorumki? Benim karsima durust insanlar cikmayacakmi?

Bu kadar umutsuz olma öyle birinni sevebilmişsen, sevgini hak edecek bir sürü insan çıkacak karşına ve onlardan birini çok daha fazla seveceksin. herkes aynı olamaz tekrar aldatılma ihtimalini düşünmen yersiz böyle yaparsan kendine güvenini kaybedersin

Bu kadar umutsuz olma öyle birinni sevebilmişsen, sevgini hak edecek bir sürü insan çıkacak karşına ve onlardan birini çok daha fazla seveceksin. herkes aynı olamaz tekrar aldatılma ihtimalini düşünmen yersiz böyle yaparsan kendine güvenini kaybedersin

Ilk iliskimde aldatildim. Bundada aldatildim. Biktim.. o ne acidir oyle katlanmasi zor.

Ilk iliskimde aldatildim. Bundada aldatildim. Biktim.. o ne acidir oyle katlanmasi zor.

yaşanılan her acı, her kötü tecrübe bizi olgunlaştırır ve bunları tekrar yaşamamak için neler yapmamız gerektiğini öğretir. eğer böyle geçmişi düşünürsen hem kendine hem de karşındakine olan güvenini kaybeder daha mutsuz olursun yürümeyi öğrenen çocuk defalarca düştü diye yürümekten vazgeçer mi. bence unut tüm yaşadıklarını ve geleceğe umutla bak.

yaşanılan her acı, her kötü tecrübe bizi olgunlaştırır ve bunları tekrar yaşamamak için neler yapmamız gerektiğini öğretir. eğer böyle geçmişi düşünürsen hem kendine hem de karşındakine olan güvenini kaybeder daha mutsuz olursun yürümeyi öğrenen çocuk defalarca düştü diye yürümekten vazgeçer mi. bence unut tüm yaşadıklarını ve geleceğe umutla bak.

Evet tecrube ama o aciya katlanmak zor. Ben sevgi acligi yasiyorum galiba.Sevilmemek korkutuyor beni. Yalniz kalmaktan korkuyorum. Beni aslinda en cok uzende bu..

kızın evine neden gitmiş peki?sevgilim var diyor ama kızın evine gidiyor...

Ben Azerbaycanda yasiyorum burda aslinda evlenen kadar erkekte kizda ailesiyle yasar tabi ayni sehirlerdeyse. Onun icin ben ihtimal vermiyorum kizin evine gittigine. Ya kizin ailesi misafir gitmistir kizda bu zaman cagirmistir yada ev kiralamislar bi kac gunluk. Cunki bana uc gundur onunlayim dedi.

Evet tecrube ama o aciya katlanmak zor. Ben sevgi acligi yasiyorum galiba.Sevilmemek korkutuyor beni. Yalniz kalmaktan korkuyorum. Beni aslinda en cok uzende bu..

eğer böyle bir sevgi açlığı, yalnız kalma korkusu yaşarsan yine yanlış bir adama kendini kaptırırsın sonra daha çok üzülürsün neden korkuyorsun bu kadar, herşeyi zamana bırak doğru insan çıkacaktır karşına çıkmasa ne olur hem, yanlış biriyle olup huzurunun bozulması daha mı iyi

J
eğer böyle bir sevgi açlığı, yalnız kalma korkusu yaşarsan yine yanlış bir adama kendini kaptırırsın sonra daha çok üzülürsün neden korkuyorsun bu kadar, herşeyi zamana bırak doğru insan çıkacaktır karşına çıkmasa ne olur hem, yanlış biriyle olup huzurunun bozulması daha mı iyi

Iste ben bunu atlatmak istiyorum. Oyle dusunmek istemiyorum. Korkmak istemiyorum cunki beni ihanetten cok bu korku yoruyor

J

Iste ben bunu atlatmak istiyorum. Oyle dusunmek istemiyorum. Korkmak istemiyorum cunki beni ihanetten cok bu korku yoruyor

hayatında bir erkek olmadığı zaman sevgisiz kalacaksın yalnız kalacaksın diye düşünme, eğer kendine güvenir ve sürekli kendini her konuda geliştirirsen bak nasıl da peşinden koşarlar. eğer sen kendine güvenli ve tavırlarıyla, karakteriyle asil bir bayan olursan karşına da nitelikli düzgün adamlar çıkacaktır.

A[ı]ldatılmak maalesef her kadının başına gele(bile)cek bir olay
ben yapmam diyen bir erkek bile fırsatını buldugu an atar golüüü
[/ı]
[ı]sadece bazı kadınlar şanslı,henüz bilmiyorlar aldatıldığını...[/ı][ı]

allahtan evli diilsin evli ve çocuklu olunca daha zor böleleriyle yaşamaya devam etmek
yada ayrılıp dul damgası yemek
sen seç
ya bu adama bidaha güven yine aldatıl ve duyma görme
yada ayrıl gururunla onurunla yaşa
[/ı]

hayatında bir erkek olmadığı zaman sevgisiz kalacaksın yalnız kalacaksın diye düşünme, eğer kendine güvenir ve sürekli kendini her konuda geliştirirsen bak nasıl da peşinden koşarlar. eğer sen kendine güvenli ve tavırlarıyla, karakteriyle asil bir bayan olursan karşına da nitelikli düzgün adamlar çıkacaktır.

Bana yardimci olun lutfen. Duygularimii kimseye ifade edemiyorum. Evet gercektende beni korkutan yalnizlik. Yikilan hayeller.

A[ı]ldatılmak maalesef her kadının başına gele(bile)cek bir olay
ben yapmam diyen bir erkek bile fırsatını buldugu an atar golüüü
[/ı]
[ı]sadece bazı kadınlar şanslı,henüz bilmiyorlar aldatıldığını...[/ı][ı]

allahtan evli diilsin evli ve çocuklu olunca daha zor böleleriyle yaşamaya devam etmek
yada ayrılıp dul damgası yemek
sen seç
ya bu adama bidaha güven yine aldatıl ve duyma görme
yada ayrıl gururunla onurunla yaşa
[/ı]

Ayrildim canim bitti:(

Bana yardimci olun lutfen. Duygularimii kimseye ifade edemiyorum. Evet gercektende beni korkutan yalnizlik. Yikilan hayeller.

anladığım kadarıyla yaşın henüz küçük inan bu duyguların yersiz boşuna korkuyorsun endişe ediyorsun 3 gün sonra bile bu kadar üzülmeyeceksin şu an sadece şoktasın o yüzden böyle düşünüyorsun emin ol

anladığım kadarıyla yaşın henüz küçük inan bu duyguların yersiz boşuna korkuyorsun endişe ediyorsun 3 gün sonra bile bu kadar üzülmeyeceksin şu an sadece şoktasın o yüzden böyle düşünüyorsun emin ol

20 yasindayim canim. Belkide soyledigin gibidir. Umarim cabuk gecer bu his. Cildiracak gibi oluyorum gercekten

Back
X