• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dun Aldatilmisim

bana diyor ki insan evleninceye kadar baskasina gidermis yada sevdigiyle olurmus. bak bak baska ne istiyorsun diye sordum bende

Ya bu zihniyetteki erkeklerin bir numaralı bahanesi de bu. Allah karşımıza içi temiz, kalbi temiz insanlar çıkarsın inş. Başkasına gitmek veya sevdiğiyle olmak zinadır buda en büyük günahlardan biridir, lafa gelince namustan bahsederler ama kendileri namustan bihaber:47:

Boylelerini ibret olsub die asacaksin terbiyesiz yaa bide evlenene kdr istedgime gderim diyor demek bende gderim o zmn deseydin

Ya bu zihniyetteki erkeklerin bir numaralı bahanesi de bu. Allah karşımıza içi temiz, kalbi temiz insanlar çıkarsın inş. Başkasına gitmek veya sevdiğiyle olmak zinadır buda en büyük günahlardan biridir, lafa gelince namustan bahsederler ama kendileri namustan bihaber:47:

evet. bu konusmasindan anlasildigi gibi beni sucluyor hem aldatiyor hem sucluyor. manyak mi bu adam? islak odunla dovesim var. Allah bunun gibu erkekleri prostat etsin Insallah

yok canim ben oyle yaparsan adim neye cikar biliyosun iste. yaa benim ondan once bi aylij iliskim olmusdu onu sindiremiyomus simdi yaptigina bak

Yapman gereken tek sey onu hayatından s..tr etmek
Boyle bi insandan hicbisey olamaz

etdim canim. simdi ona aci cektirmek istiyorum. beni kaybettigine yansin. surunsun istiyorum. nasil bi yol izlemeliyim acaba?
hic cvp verme ariyomu msj mi atiyor tinlama
Kufur bile etme sonra utanmadan yne kendini savunacak sen cvpnverdikce

Merhaba kizlar. Cok kotuyum. Dun gece aldatilmisim.cok canim yaniyor. Beni aldatmis hala inanamiyorum. Ogrendigim an kendimi banyoya atdim agladim ama yinede cok canim yaniyor. Dayanamiyorum. Kendimden nefret ediyorum.ondan nefret ediyorum. Ne kadar kotu bir duyguymus. Bende onun canini yakmak istiyorum. Nasil toparlanicam ben? Bu omuzlarima yuklenmis cok agir bi yuk ;((

Aynısıı bende yaşadım. Hemde morele çok ihtiyacım olduğu bi zamanda öğrenmiştim bunu. Sonuç ne mi oldu. Bağırdı çağırdı barıştık. Ve benm ona bi gram bile aşkım kalmadı. Artık yeni aşklar aramaya başlafım. Ve o da bunu farkettikçe daha çok bana bağlandı. Sonuç benim umrumda değil ama o şuan hayatının en zor anlarını yaşıyo

Aynısıı bende yaşadım. Hemde morele çok ihtiyacım olduğu bi zamanda öğrenmiştim bunu. Sonuç ne mi oldu. Bağırdı çağırdı barıştık. Ve benm ona bi gram bile aşkım kalmadı. Artık yeni aşklar aramaya başlafım. Ve o da bunu farkettikçe daha çok bana bağlandı. Sonuç benim umrumda değil ama o şuan hayatının en zor anlarını yaşıyo
iste bu canim. bende boyle olsun iatiyorum tabi barismak degil ama hayatinin en aci gunlerini yasasin istiyorum. bunu nasil basara bilirim. yani ne yapmaliyim bundan sonrasi icin?

hic cvp verme ariyomu msj mi atiyor tinlama
Kufur bile etme sonra utanmadan yne kendini savunacak sen cvpnverdikce
yok canum aramiyor artik. whatsappdan engelli. eski tel numarami kullaniyorum simdi. aradi hesap sorunca iste sen yatmadin baskasina gittim falan dedi sonra uste cikmaya basladi kapadim sonrada aramadi

iste bu canim. bende boyle olsun iatiyorum tabi barismak degil ama hayatinin en aci gunlerini yasasin istiyorum. bunu nasil basara bilirim. yani ne yapmaliyim bundan sonrasi icin?

Ben onla uzun bi süre konuşmamıştım. Sonra kardeşimden arkadaşmdan bana ul ştı bi şekilde barıştık. Fakat eski hislerim olmadığı için onunla çıkmak umrumda deildi. Bana aşık değilsin diyodu bende cevap vermiyodum. Hergün arıyo beni zaten sevmiyodun bi daha aramıycam dio yine arıyo. Yani kısacası: takma onu. Başka işlerle oyalan Arkadşlarınla daha çok vakt geçir mesela

Ben onla uzun bi süre konuşmamıştım. Sonra kardeşimden arkadaşmdan bana ul ştı bi şekilde barıştık. Fakat eski hislerim olmadığı için onunla çıkmak umrumda deildi. Bana aşık değilsin diyodu bende cevap vermiyodum. Hergün arıyo beni zaten sevmiyodun bi daha aramıycam dio yine arıyo. Yani kısacası: takma onu. Başka işlerle oyalan Arkadşlarınla daha çok vakt geçir mesela

goz onunden yok oluyim diyorsun yani. ararsa zaten bulamaz her yersen engelli. eger karsima cikarsada asla konusmuycam sesimu duyamiyacak. onu surundurmej istiyorum onu yaptigina k..pek gibi pisman etmek iatiyorum

yok canum aramiyor artik. whatsappdan engelli. eski tel numarami kullaniyorum simdi. aradi hesap sorunca iste sen yatmadin baskasina gittim falan dedi sonra uste cikmaya basladi kapadim sonrada aramadi

boyle serefsiz bir adama aci cektiremezsin, onu unutup yoluna bakman senin icin en iyisi

Canım defolsun gitsin be hala ne intikam Peşindesin? Ya adam sen benle yatmadın ben de başkasına gittim diyebilecek kadar şerefsiz. Onu görme artık kendine güzel onsuz, onun arkadaş çevresinden olmayan insanlarla mutlu bi arkadaşlık kur. Emin ol en yakın zamanda unutacaksın. Nefretin geçmeyecek belki ama onu sevmeyeceksin. Beddua falan da etme. Bırak Allah biliyor zaten

Hic muhattap olma.
Ne hali varsa gorsun
Seviyesiz:ssz:

Back
X