Dün ameliyat oldum:)

Darly

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
52
0
16
35
İstanbul
Arkadaslar merhaba dün sorunsuz bi operasyon gecirdim hafif ağrım var şişlik morluk yok. Burnumdan nefes alamamal haricinde bi problem yok. Korkulucal bşi diil ama süper basit de değill

Arkadaslar merhaba dün sorunsuz bi operasyon gecirdim hafif ağrım var şişlik morluk yok. Burnumdan nefes alamamal haricinde bi problem yok. Korkulucal bşi diil ama süper basit de değill

gecmiş olsun canım.... şişlik morluk bir hafta -10 gun de gececektir..... gözün aydın

Geçmiş olsun canım güzel buruncuğunu güle güle kullan :)) :52:

Gecmis olsun canim.sana basina gelecekleri anlatayim:)bugun ve yarin bi guzel sisip moraracan.hep aynaya bakican acaba alcinin altindan az biseyler gorebilirmiyim diyee...ayyy burnum cok kalkik off miki fare gibiyim hep boyle mi kalcam korkusuu....3.gun tamponun heyecani ve korkusu basacak.yok acicakmi yok acimicakmi .buralara yazacan yorumlar beklicen. bu arada aziicik canin yancak cikarilirken.4.gunden sonra sisler inise gececek.sen ilaclarini merhemlerini kullanmaya devam ederken alcinin agirligi ive yuzunu yikayamama coookk can sıkıci olcak..sonra dikislerin alinacak alcin cikicak ve kendini aynada gorunce bayilacan sok olcan aaa bu benmiyim diyecen.yeni burnuna daha doyamadan doktor 4 gunluk bi bandaj daha yapacak.oda cikicak.3 gun sonra alcidan sonraki ilk hali daha guzeldi yaaaa ben onu istiyoommm diyecen.cunku alci odemi ve sisi bastiriyo.ardindan burnunda olusan igrenc siyah noktalarla bogusacan.onunda sonrasinda burnundaki yara kabuklarini sumuk sanip kavlatmaya calisacan.ama bunu yapma bence.cunku onlar dikis ve yara kabugu.merhemle falan kendinden duser sonra...bir kac ay sonrada hersey gecmis bitmis oturmus olcak.erinmedim usenmedim yazdim.hadi hayirli olsun:))))

gecmis olsun canim.sana basina gelecekleri anlatayim:)bugun ve yarin bi guzel sisip moraracan.hep aynaya bakican acaba alcinin altindan az biseyler gorebilirmiyim diyee...ayyy burnum cok kalkik off miki fare gibiyim hep boyle mi kalcam korkusuu....3.gun tamponun heyecani ve korkusu basacak.yok acicakmi yok acimicakmi .buralara yazacan yorumlar beklicen. Bu arada aziicik canin yancak cikarilirken.4.gunden sonra sisler inise gececek.sen ilaclarini merhemlerini kullanmaya devam ederken alcinin agirligi ive yuzunu yikayamama coookk can sıkıci olcak..sonra dikislerin alinacak alcin cikicak ve kendini aynada gorunce bayilacan sok olcan aaa bu benmiyim diyecen.yeni burnuna daha doyamadan doktor 4 gunluk bi bandaj daha yapacak.oda cikicak.3 gun sonra alcidan sonraki ilk hali daha guzeldi yaaaa ben onu istiyoommm diyecen.cunku alci odemi ve sisi bastiriyo.ardindan burnunda olusan igrenc siyah noktalarla bogusacan.onunda sonrasinda burnundaki yara kabuklarini sumuk sanip kavlatmaya calisacan.ama bunu yapma bence.cunku onlar dikis ve yara kabugu.merhemle falan kendinden duser sonra...bir kac ay sonrada hersey gecmis bitmis oturmus olcak.erinmedim usenmedim yazdim.hadi hayirli olsun:))))

hahaha çok tatlısın yaa :):52:

Gecmis olsun canim.sana basina gelecekleri anlatayim:)bugun ve yarin bi guzel sisip moraracan.hep aynaya bakican acaba alcinin altindan az biseyler gorebilirmiyim diyee...ayyy burnum cok kalkik off miki fare gibiyim hep boyle mi kalcam korkusuu....3.gun tamponun heyecani ve korkusu basacak.yok acicakmi yok acimicakmi .buralara yazacan yorumlar beklicen. bu arada aziicik canin yancak cikarilirken.4.gunden sonra sisler inise gececek.sen ilaclarini merhemlerini kullanmaya devam ederken alcinin agirligi ive yuzunu yikayamama coookk can sıkıci olcak..sonra dikislerin alinacak alcin cikicak ve kendini aynada gorunce bayilacan sok olcan aaa bu benmiyim diyecen.yeni burnuna daha doyamadan doktor 4 gunluk bi bandaj daha yapacak.oda cikicak.3 gun sonra alcidan sonraki ilk hali daha guzeldi yaaaa ben onu istiyoommm diyecen.cunku alci odemi ve sisi bastiriyo.ardindan burnunda olusan igrenc siyah noktalarla bogusacan.onunda sonrasinda burnundaki yara kabuklarini sumuk sanip kavlatmaya calisacan.ama bunu yapma bence.cunku onlar dikis ve yara kabugu.merhemle falan kendinden duser sonra...bir kac ay sonrada hersey gecmis bitmis oturmus olcak.erinmedim usenmedim yazdim.hadi hayirli olsun:))))

Çok çok saol kelimelerine sağlık ameliyattan çıkalı 20 saat oldu henüz şişlik morartı yok. Ucu düz olsun kalkık olmasın doğal olsun diye ısrar ettiğimden ucu minicik kalkıkla düz arası.tamponlar korkutucu.ctesi cıkıcaklar ama inan ki şimdiden korkudan ölüyorum deniz suyu spreyi sıkarken jel damlayı damlatırken dahi ürkek davranıyorum

evet yaaa bende farkındayım alçıdan çıktığı gibi olmicak sanırım çünkü ucu şişti suan görebiliyorum bandajlı çünkü benimki şuan :)) ya bi de o siyah noktalarla nası boğuşcaz benimki zaten siyah noktalıydı lanet olası :)) zaten dokunamıyoruz napcaz bu siyah noktaları :(((

evet yaaa bende farkındayım alçıdan çıktığı gibi olmicak sanırım çünkü ucu şişti suan görebiliyorum bandajlı çünkü benimki şuan :)) ya bi de o siyah noktalarla nası boğuşcaz benimki zaten siyah noktalıydı lanet olası :)) zaten dokunamıyoruz napcaz bu siyah noktaları :(((
siyah noktalara ilk once piiling uyguladim coookk hafif dokunuslarla.olmadi.makyaj temizleme mendili hicccc olmadi.kolonya gul kolonyasi tonik olmadi olmadi olmadi..resmen yerlesmis yapismislar boyle bisey gormedim daha once.onceden liflerdim bir cirpida gecerdi.birsuru para bayildim gittim siyah nokta bandi aldim yokk yokk yokkk....neyse canim diyecegim oki bunlarla vakit harcamayin.kardesimin yuz sivilceleri icin kullandigi imex ve clindoxyl isimli kremleri 3 gundur burnuma suruyorum gecti sukur..zahmetsizce kurtuldum bu beladan.

siyah noktalara ilk once piiling uyguladim coookk hafif dokunuslarla.olmadi.makyaj temizleme mendili hicccc olmadi.kolonya gul kolonyasi tonik olmadi olmadi olmadi..resmen yerlesmis yapismislar boyle bisey gormedim daha once.onceden liflerdim bir cirpida gecerdi.birsuru para bayildim gittim siyah nokta bandi aldim yokk yokk yokkk....neyse canim diyecegim oki bunlarla vakit harcamayin.kardesimin yuz sivilceleri icin kullandigi imex ve clindoxyl isimli kremleri 3 gundur burnuma suruyorum gecti sukur..zahmetsizce kurtuldum bu beladan.

Çok teşekkür ederimmmm ☺️

benimde bugün 10. günüm alçım çıktı bandaja gerek yok dedi niyeyse artık:44: tabi sabahtan burnumdaki o yağları temizlemekten bittim artık:37: ben zaten sırf ödemlerim gitsin diye ameliyatımın ilk gününden beri yeşil çay içtim ve bayaıı faydasını gördüm herneyse saadete geleyim :21: burnumu siliyorm odaya geçinceye kadar yağlanıodu yine :27:pamuğu yeşil çayla iyicene ıslatıp burnumu sildim ve saatlerdir yağlanmıyoo:32: zaten yağlı ciltlere de iyimiş yeşil çay tonik niyetine

Arkadaslar birkaç saat önce tamponun çıktı Cook rahat oldu hiç bişi anlamadım şimdi Perşembe alçı ve dikişler alınacak heyecan dorukta burunumdan hala nefes alamamakla beraber yine de baskı hissi gitti.

Ucunu begendim $image.webp

Back
X