DUN ARKADASIMIN BASINA GELEN REZALET

Ben adama yapmadigimi birakmazdim, ama 17-18 yasinda kiz cocugu olayin etkisiyle basireti baglanmistir. Anlayabiliyorum.

Bu arada muhabiri tanimadigim icin internetde arattim. Bir sözlükte onun icin, insanlari tahrik etmek icin elinden geleni yapiyor deniliyor.
Pislik, insallah bir gün kendi gibi birine denk gelir.

Peki orada neden tepki verilmedi bu olaya neden sessiz kalındı? adam madem kadınlardan hoşlanmıyor niye bir kıza röportaj yapmak için yanaşıyor o da ayrı bir mevzu yani. Ayrıca ne okulu bu okullar kapanmadı mı. Şikayet edilsin ama bende bir şey çıkacağını sanmıyorum. Bu ülkede şortla otobüse bindi diye bir kız tekmeyle saldırıya uğradı videosu bile vardı bir şey olmadı düşünce özgürlüğü der çıkar işin içinden.

Ben kiza bisey diyemem cunku o anki sokla ne yapacagini sasirmistir. Ama orada hocalar falan varmis nasil tepki gosterememisler anlamadim. Kendi ogrencilerine yapilmis bir sey cunku.

savcılığa suç duyurusunda bulunun. kişilik haklarına saldırıdır bu. dava açılır ve arkadaşınızın lehine sonuçlanırsa da ek olarak manevi tazminat davası açabilirsiniz. bu işin peşini bırakmasın arkadaşınız bence. ekşi sözlükte bir başlık da açtırabilirsiniz eğer yazar tanıdığınız varsa. orada gerekli linç kampanyasını hemen başlatırlar.

işte din iman böyle tiplerin eline kaldı besleniyorlar destekleniyorlar çünkü.. sorsan çok muhafazakar milli dini değerlere bağlı kanal ama her türlü pis zihniyet barınabiliyor..

belli ki gençliğinde kızlarla arası iyi olmamış bu tipin şimdi acısını çıkartma derdinde. zaten bu muhafazakar geçinenler gençliklerini iyi yaşayabilseler bugün sağa sola saldırmazlar böyle.

sonra gençler niye dinden soğuyor diye ağlaşırlar. daha geçen bir hoca kılıklı çıkıyor aileler şikayet ediyor çocuğum ateist oluyor diye sitem ediyordu olurlar tabii. din iman böyle bir şey değil ama gençler öyle görüyor sonra din böyleyse olmaz olsun diyorlar.

O anda tepki verilmeliydi.. şimdi biz hepimiz kıza çok üzüldük ama artık elimizden bişey gelmez

Bu yorumdan sonra bu konu kapanır. Olayı yine dine getirmeyi başardınız..

En iyisi hiç muhattab olmamak .ben şahsen bu tiplerle muhattab olmuyorum .sinirim bozulmuyor en azından .

Sosyal medyadan duyurun bu olayı. Sözlükler dahil. Birden şok olup tepki gösterememiş olabilir, ne olduğunu anlamamıştır ama bu olayı muhakkak duyurun. Sosyal medyanın gücünden yararlanın.

Sosyal medyadan duyurun bu olayı. Sözlükler dahil. Birden şok olup tepki gösterememiş olabilir, ne olduğunu anlamamıştır ama bu olayı muhakkak duyurun. Sosyal medyanın gücünden yararlanın.
Sozluklerde falan her yerde duyurduk buyuk face gruplarinda ama kimse ilgilenmedi malesef

sizi tebrik ederim,ankara konya dümdüz yol resmen kavşak çektiniz gereksiz bir şekilde.

"Sana ne terbiyesiz herif? kimle ne halt yersem yerim. Git kendi namusunla uğraş!"
Diyecek bağıracak çağıracak ele güne rezil edecekti aslında. çalıştığı yerin adı Beyaz, çalışanın içi dışı siyah. Cahil, kültürsüz, hadsiz mahluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…