kızlar 3 ay önce eşime sperm testi yaptırdık 86 milyon spermi vardı ve sadece 7milynu hareketlydi..3 ay keçi boynuzu incir tarçın kuşburnu kaynatıp içirdim...adamın spermi 180 milyona çıkmış ve yıkama sonrası 77milyon hareketli sperm oluştu..doktor şaşırdı..hele ben tam 3 ay gonal f vurundum sadece 7mm oldu yumurta..bayram tatilinde iğnenin dozunu artırdım kendim başladım tedaviye ve iyi beslendim...adetin 10.günü hiç umutsuz gittimki dr a ne göreyim iki tane 20mm birtane 15 mm yumurtam olmuş..doktorumu aradım söyledim adam kafayı yiyecekti bu bir mucize imkansız senin durumun çok ciddiydi dedi..ve aşılamayı falanda bedavadan yaptı..bana sen çok sakinsin ondan dedi...drm allah razı olsun tek kuruş para almıyor..doç kendisi...bakalım..dedimki hocam siz vesilesiniz verecek olan allahtır dedim..aralık 15 gibi test yaptıracam..bugün rüyamda iki biber gördüm tomurcuktu..sanırım ikizlerim olacak...inşallah..
melekcim bende çok korkuyom valla
ama çok zor değilmiş
sadece aşılama bittikten sonra biraz kasık ağrısı oluyormuş
kızlar 3 ay önce eşime sperm testi yaptırdık 86 milyon spermi vardı ve sadece 7milynu hareketlydi..3 ay keçi boynuzu incir tarçın kuşburnu kaynatıp içirdim...adamın spermi 180 milyona çıkmış ve yıkama sonrası 77milyon hareketli sperm oluştu..doktor şaşırdı..hele ben tam 3 ay gonal f vurundum sadece 7mm oldu yumurta..bayram tatilinde iğnenin dozunu artırdım kendim başladım tedaviye ve iyi beslendim...adetin 10.günü hiç umutsuz gittimki dr a ne göreyim iki tane 20mm birtane 15 mm yumurtam olmuş..doktorumu aradım söyledim adam kafayı yiyecekti bu bir mucize imkansız senin durumun çok ciddiydi dedi..ve aşılamayı falanda bedavadan yaptı..bana sen çok sakinsin ondan dedi...drm allah razı olsun tek kuruş para almıyor..doç kendisi...bakalım..dedimki hocam siz vesilesiniz verecek olan allahtır dedim..aralık 15 gibi test yaptıracam..bugün rüyamda iki biber gördüm tomurcuktu..sanırım ikizlerim olacak...inşallah..
bah 123 su ıncır kus burnu kecı boynuz kurunun tam olculerını yazarsan cok sevınırımkızlar 3 ay önce eşime sperm testi yaptırdık 86 milyon spermi vardı ve sadece 7milynu hareketlydi..3 ay keçi boynuzu incir tarçın kuşburnu kaynatıp içirdim...adamın spermi 180 milyona çıkmış ve yıkama sonrası 77milyon hareketli sperm oluştu..doktor şaşırdı..hele ben tam 3 ay gonal f vurundum sadece 7mm oldu yumurta..bayram tatilinde iğnenin dozunu artırdım kendim başladım tedaviye ve iyi beslendim...adetin 10.günü hiç umutsuz gittimki dr a ne göreyim iki tane 20mm birtane 15 mm yumurtam olmuş..doktorumu aradım söyledim adam kafayı yiyecekti bu bir mucize imkansız senin durumun çok ciddiydi dedi..ve aşılamayı falanda bedavadan yaptı..bana sen çok sakinsin ondan dedi...drm allah razı olsun tek kuruş para almıyor..doç kendisi...bakalım..dedimki hocam siz vesilesiniz verecek olan allahtır dedim..aralık 15 gibi test yaptıracam..bugün rüyamda iki biber gördüm
tomurcuktu..sanırım ikizlerim olacak...inşallah..
ah kızlar bugün doktora gittim aşırı kanamam vardı ve ne göreyim iki tane 55mm lik bitane 34mmlik kistim olmuş yani yumurtalarım çatlamamış..şimdi onları eriteceğiz...off ya..nedir bu...baişına gelen varmı
ah kızlar bugün doktora gittim aşırı kanamam vardı ve ne göreyim iki tane 55mm lik bitane 34mmlik kistim olmuş yani yumurtalarım çatlamamış..şimdi onları eriteceğiz...off ya..nedir bu...baişına gelen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?