Saç Rengi ve Saç Boyama Dün balyaj attırdım ama.. resimli

melicit

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
44
5
286
İstanbul
Kızlar saçımı küllü kumral ve küllü sarı rengine evde kendim boyadım.birkacgun sonra kuaförde üstüne sadece balyaj attırdım ama hiç güzel olmadı. Ben tatlı bir sarı istemiştim. Cila filan atmadı kuaför. Sadece saçımın rengini açtı gönderdi. Şimdi ben bu saça evde cila atsam nasıl olur.ve nasıl yapılacağını bilmiyorum.bir el atabilir misiniz.bu kızillar nasıl gider

Eklentiler

• 2016-02-06 15.37.12.webp
    2016-02-06 15.37.12.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 651
Kızlar saçımı küllü kumral ve küllü sarı rengine evde kendim boyadım.birkacgun sonra kuaförde üstüne sadece balyaj attırdım ama hiç güzel olmadı. Ben tatlı bir sarı istemiştim. Cila filan atmadı kuaför. Sadece saçımın rengini açtı gönderdi. Şimdi ben bu saça evde cila atsam nasıl olur.ve nasıl yapılacağını bilmiyorum.bir el atabilir misiniz.
kendi kendine yapma saçını yakarsın sonra, kaliteli bir kuafore baştan yaptır. ama biraz bekle, hemen yaptırma. 1 hafta falan bekle saç diplerin küserse saçından olursun.

Benim bildiğim cila için saçını ıslatıyorsun sonra kullandığın saç boyasından bir miktar ve onun 2-3 katı kadar saç kremi ekleyip güzelce karıştırıp tüm saçına uyguluyorsun 15 dk kadar bekletip yıkıyorsun, yani kendinde yapabilirsin kolayca sorun olmaz :) Evde saça cila diye araştırıp tam miktarlarını öğrenebilirsin

Kızlar saçımı küllü kumral ve küllü sarı rengine evde kendim boyadım.birkacgun sonra kuaförde üstüne sadece balyaj attırdım ama hiç güzel olmadı. Ben tatlı bir sarı istemiştim. Cila filan atmadı kuaför. Sadece saçımın rengini açtı gönderdi. Şimdi ben bu saça evde cila atsam nasıl olur.ve nasıl yapılacağını bilmiyorum.bir el atabilir misiniz.bu kızillar nasıl gider

aynı kuaföre gidip memnun olmadığını belirt bence ama elinde istediğin saçın fotosuyla git ve detaylıca anlat ne istediğini foto üzerinden.. cila işlemi için para almaz zaten iki dksını alacak bir işlem o zor değil..

Bence cok hoş görünüyor. Aralarda ışıltı olmuş sadece. Hiç balyaj gibi olmamiski. Bence kuaförüne gidip ben tatlı sarılardan olusan balyaj istemiştim de. Cila da yapsan sonuç değişmez. Aynı yere gitmek istemiyosan arkadaslarinin önerdigi bi kuaför varsa kaliteli oraya gidip tam olarak ne istediğini anlat bnce. Kızıllık gitsin diyosan baya küllü bi renge boyamasi gerek diye biliyorum aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Aralara sarı attırınca zaten zamanla iyice sararır

Garniee 11.1 ile cila attırabilirsin anca o alir o kizilligi. Kendin atma ama acici var icinde bi miktar boyanin bi kaza olmasin :oops:

Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim.saçlarım yıkadıkca iğrenç bir renk oldu turuncu gibi sarı yerleri de yeşil oldu dayanamadim dün saçımı palette koyu kahveye boyadim sonuç SİMSİYAH saçlarım oldu.akar da kahve olur inşallah. Yıkayıp duruyorum saçlarımı açılsın diye

Beyaz sabunla yıkadım boyalar suyla akıyor ama renk açılmıyor. Saçlarım kazık gibi oldu elime yapışıyor.hemen kepek şampuanı alayim

Back
X